• Droljo
    22.6k
    Ako treba svako kolo mijenjat trenera i pobjeđivat na šok ja sam za.
  • Zagi
    13k
    Čekaj, to nije bila zajebancija? Bennacer je stvarno pretrčao 3km u poluvremenu?
    To je golmanska statistika ... Nemre bit točno..
  • ElDorado
    7.2k
    To uopce ne vjerujem jer je najvise bio na lopti. Doduse Istra je dva put presla centar.

Di nam je Nogo da prenese clanak?!
  • mont
    32
    Kovi odriješene ruke, neki igrači će odletjeti! Bennacer pretrčao 3 km, a ljutio se jer je zamijenjen
    Igrači su si u Puli međusobno rekli puno stvari, a uskoro će to napraviti i sa stožerom jer su svi na kraju - Dinamo. Kovačević sad mora napraviti po svome, onda će mirne duše svima reći 'govorio sam vam' ili otići

Nakon kriznog sastanka na Maksimiru stvari su se smirile. Čelni čovjek kluba, Zvonimir Boban, malo dulje od dva sata bio je zatvoren u četiri zida s trenerom Marijem Kovačevićem te pomoćnim trenerima Sandrom Bloudekom i Ivicom Landekom, a kao što smo u zadnjih nekoliko sezona znali čuti, uprava je stala iza trenera i stožera. Naravno, nisu ta dva i kusur sata sjedili i gledali se. Bilo je na dnevnom redu mnogo tema, od igrača, preko nekih odluka, do toga kako se tko morao nositi s određenom situacijom i slično, ali svjesni su svi da vjetrovi na Maksimiru moraju zapuhati u drugom smjeru, odnosno da svi zapušu u jedno jedro. No to neće biti jednostavno.

STIGAO JE BIJELI DIM
    Kovačević ipak ostaje trener! Igrači i trener su svjesni svega, a i Boban mora shvatiti greške!
    Kovačević ipak ostaje trener! Igrači i trener su svjesni svega, a i Boban mora shvatiti greške!
    Kako doznajemo, predsjednik Dinama bio je ljutit nakon poraza u Puli, odjurio je u Zagreb i sazvao sastanak, a ta se ljutnja ipak malo smirila do jutra. Sagledao je ono što je učinio on, što je učinio stožer i naposljetku ono što su učinili igrači. Mnogo njih doveo je upravo Boban, mnogi se nisu libili tražiti zaštitu u njegovu krilu, a u mnogim su situacijama tu zaštitu i dobili. No vrijeme je da se stvari pokrenu, pa za to svatko mora odgovarati. Razgovor je tekao u konstruktivnom tonu, a ispred Marija Kovačevića jasan je zadatak - prodrmati ekipu kako god zna i umije.
    Nije tajna da je momčad u krizi, krenuli su vrlo dobro, kako je i Boban bio rekao u intervjuu za HRT, možda i predobro, što god to trebalo značiti. Bilo je dobrih stvari, to je jasno, ali isto tako ne treba bježati od loših stvari, koje sve češće izlaze na površinu. Mario Kovačević dobio je odriješene ruke i punu podršku, a vrlo je moguće da će neki igrači "platiti glavom". Na Aldo Drosini bilo je povišenih tonova u svlačionici, rekli su igrači međusobno što si imaju reći, ali učinili su to iza zaključanih vrata svlačionice, bez stručnog stožera.

Mač je nad glavom, Kovačević više nema što kalkulirati
    Ipak, nakon dva slobodna, dana zbog reprezentativne pauze, oni koji ne nose dres nacionalne selekcije vratit će se u momčad, a s obzirom na to kako seniori Dinama u trenutnoj situaciji i nemaju previše reprezentativaca, moći će si sve reći u lice, ali ovaj put sa stožerom, pa da svi jednom za svagda usuglase tko bi trebao više igrati, tko ne igra, tko je odlučio buniti se na ovaj ili onaj način... Zbog određenih prijestupa na treninzima neki su igrači tijekom sezone kažnjeni novčano, ali s obzirom na plaće neki put to ispadne kao da su ostali bez odlaska u restoran. Zato će nekoliko igrača, a možda i više, završiti "na hlađenju". P8
    I zato će neki morati shvatiti kako su ih doveli da budu po cijelom terenu, a ne poput Bennacera, koji trči tri kilometra pa se čudi zašto ga je trener zamijenio, a uza sve to konstantno kasni na treninge. Bez obzira na golemu količinu ega, trebaju shvatiti da svi igraju za istu momčad i da nisu tu da si podmeću nego da pomažu jedni drugima, a onda će svi imati koristi i dobiti prilike. Ali kako je tko zna koliko puta rekao Kovačević, to je proces, neke stvari doći će s vremenom, a on se mora nadati da će to vrijeme doći što prije. U Dinamu, kad uprava stane iza tebe, obično ti iduću utakmicu slijedi otkaz, no možda je vrijeme da se ta "tradicija" promijeni.
    I IGRAČI SU KRIVI
    Nositelji igre su na startu bili treći izbor
    Svjestan je trener “modrih” da mu visi mač nad glavom, a možda je baš to bilo potrebno jer sad zna da mora napraviti po svome, pa da barem mirne duše može otići kad za to dođe vrijeme. Ili pak ovo iskoristi za rast pa nasmijano, u svom stilu, sjedne pred novinare za nekoliko mjeseci i samo kaže “A govorio sam vam...”.
  • ElDorado
    7.2k
    Besmislen clanak
  • fakin
    2k
    Znaci do sad smo dobili informacije da bennacer i varela kasne na treninge, da je villar jako nezadovoljan, da nisu puno zadovoljniji ni mudri, soldo, galesic
  • Dzoni
    2.8k
    Možda u ovome i leži odgovor zašto Dinamo nikad nije bio pretjerano sklon dovoditi baš jaka imena.
  • austrijanac
    8.3k
    Fabo i plaćeni članci...
  • mosad
    2k
    ti nemaš ni i od informacije
  • E46
    1.9k
    Sad se kao sere po bennaceru i svima samo po golmanu ne, ne znam dal je itko od strucnjaka pomislio barem jednu utakmicu promjenit golmana?
  • fakin
    2k
    ajde prati, ja sam prenio par informacija iz medija, nisam rekao da su to moje informacije. 3 različita medija napisala su da bennacer redovito kasni na treninge.
  • austrijanac
    8.3k
    Tri različita medija prenose sastave, otkaze i ostale stvari, pa nisu točni nikad.
  • NerminB
    200
    Od citavog ovog intervjua sa bobanom, meni za oko zapao isjecak nevistica kako lopta prodje ispod njega i udje u gol na treningu :meh:
  • Dubbbrava
    1.2k
    Bennacer kasni na treninge i to je činjenica, nije nikakva izmišljotina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention