• Kujtim Shalla
    7.1k
    Sve je jasno osim da su potpisali kovu na 3 godine , ja sam ubjedjen da su oni mislili da se radilo o Pepu Guardioli på se zeznuli . Ima čovjek duži ugovor nego Hoxha jbt ,wtf:rofl:
  • ElDorado
    7.2k
    Hm, dosta velikih riječi i patetike a premalo konkretnih, nogometnih problema što se same igre tiče.
  • FrodoJePurger
    548
    pa nije on trener da komentira svoje odluke i igru
  • ElDorado
    7.2k
    ako analizira Napoli do detalja može i svoj klub
  • crophantom
    2.3k
    i onda bi doslo drugih 50 koji bi reklo kaj se petlja u trenerov posao... i tako u krug...
  • ElDorado
    7.2k
    Meni je normalno da netko tko je stvarao momcad i izabrao trenera prica o igri i problemima u igri. Potpuno normalno
  • Jurki
    20.5k
    slazem se da klinci trebaju dobiti vise minuta.
    To pogotovo mislim da je trebal dobiti Mikic, da ga se vidi al moze biti alternativa Valincicu u slucaju ozljede i ak se vec vidlo da RPG ne daje naznake oporavka.

Međutim.. vjecita je dilema kak i na ćakuli u birtiji, ovdje na forumu..
    kaj kad i koliko minuta, a ganjas rezultat.
    Nije ovo opravdanje, ali tim klincima treba full minutaza. Zato sam razocaran da "dvojka" nije startala vec ove sezone.
  • crophantom
    2.3k
    tebi je normalno, samo kažem kakvi su bili komentari, slaže ekipu bla bla. Zato kažem, nije se rodio ko bi svima nama udovoljio
  • ElDorado
    7.2k
    Drago mi je da je dao intervju Ledinskom, pravom Dinamovcu
  • Xpert1992
    142
    Pa rekao je da treba strpljenja. Mi kao navijaci trebamo shvatiti da je cilj osvojiti hnl. Ali ako se ne osvoji ocito da nije toliki problem. Jer ja vjerujem da ovo kaj je rekao da treba strpljenja da nije mislio na 4, 5 mjeseci, meni je to zvucalo kao na sezonu, dvije da sve klikne i da cemo za 3, 4 godine imat decke u prvoj ekipi iz svoje skole i zivjeti od prodaje.
    Naravno, to je samo kako sam ja to shvatio.
    Moguce da sam u krivu pa na zimu promjenimo i trenera i dovedemo jos jacu artiljeriju na krilima i nekog jakog kreatica.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    pogotovo mislim da je trebal dobiti MikicJurki

Noa Mikić 5 trenera u posljednjih godinu i kusur nije uvjeril u svoje sposobnosti...ne jednog, ne dva-tri već čak petoricu

Čini mi se da je sve seniorske minute odradil još kod Jakira u kolovozu 2024. protiv Gorice.

Zar bi svi ti treneri pucali sebi u nogu i ignorirali ga kad bi bil tolko dobar, a u što mogu dobiti bar neki okvirni uvid na treninzima?

Zakaj bi kemijali s neprirodnim lošim zakrpama ako je mali bolji? Zbog managera?

Ja ga u juniorima nisam gledal, samo ove seniorske mrvice od minuta pa nemam formirano mišljenje o njemu...ali mi sve ovo ostalo (20ak minuta kod 5 trenera koji ga imaju na oku) ne zvuči logično ako je klinjo zaista dobar
  • fakin
    2k
    Aha znaci sad nije ni problem ako dvije godine zaredom ne budemo prvaci. Ne kužim odakle su se totalno srozali kriteriji nekima
  • rokikaciga
    6.9k
    Znaci nisi ga gledao minute, ne sjecas se niti jedne njegove akcije ali si kompetentan ga proglasiti ne-talentom kojem se ne treba dati pozicija zamjene desnog beka u odsudstvu RPGa?
  • Jaki991
    542
    kaj onda jos uvijek radi u klubu kad je takva kanta ?
  • Pacho
    10.4k

Samo cekam da netko pojasni da je to zapravo dobro, jer su se pod bivsom kriminalnom vlascu titule redovno uzimale pa nije lose da se i od naslova distanciramo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.