• T90d
    2.3k

Ogromna je razlika sam stvoriti svoje mišljenje. Neće kolega @The Undertaker isto prenijeti kao kolega @Bosskovitz jer su apsolutno dvije različite osobe i različito gledaju i tumače stvari.
  • mali M
    8.9k
    ma dobro, pa mogu prenjeti što je Boban rekao na koje pitanje. To nema veze kako si oni to tumače. Ja ću prvi pitati "što je točno rekao" a ne "što ti tumačiš da je on mislio sa time"
    osnove komunikacije..

Vratimo se osnovama, što je svrha članskog dana?The Undertaker

da članovi imaju priliku komunicirati sa klubom i postavljati konkretna pitanja. To ti je sve omogućeno i kroz aplikaciju ako ne možeš biti tamo fizički. I onako fizički da je tamo 60.000 članova ne bi stigli svi postaviti pitanje i opet bi se likovi ko ti žalili da ti nije dana prilika da postaviš pitanje..
    Koja je svrha da gledaš online? Želio bi vidjeti kako se Boban vrpolji ili znoji? analizirao bi njegovo držanje kroz komunikaciju?
  • NKDZ86
    6.4k
    Koji su razlozi da nema prijenosa članskog dana? Imamo li neko suvislo objašnjenje?The Undertaker

kamerman ima gripu.
  • dmil
    1.2k
    evo kako kod mene u firmi funkcionira kad se ima Townhall (slicno verziji clanskog dana). Svake godine je iz druge drzave, jer je multinacionalna korporacija, svi koji zele se spoje na stream iz svih mogucih drzava u Europi (pricamo o par tisuca zaposlenih), pitanja se mogu postavljati putem aplikacije, tuđa pitanja se mogu lajkati, tako da se prvo odgovara najlajkanija pitanja koja su od generalnog interesa publici, s tim sistemom se odgovori na najvaznija pitanja clanova (zaposlenika), ako se vec na sva pitanja ne moze odgovoriti.

S obzirom da u nasoj Upravi/NO sjede ozbiljni poslovni ljudi, tesko mi jako shvatiti da nisu upoznati s takvim konceptom
  • T90d
    2.3k
    ma dobro, pa mogu prenjeti što je Boban rekao na koje pitanje. To nema veze kako si oni to tumače. Ja ću prvi pitati "što je točno rekao" a ne "što ti tumačiš da je on mislio sa time"
    osnove komunikacije..
    mali M

I onda će opet sve nestati sa foruma kao lani. Ili je moderatura odlučila za ovu godinu, da se smiju prenositi odgovori?
  • Crni86
    17k
    Koliki broj clanova dinamo ima van zagreba? Radni dan u 18h… tesko da netko tko nije iz zagreba moze doc na to dogadanje.

Valjda je poanta da to bude dostupno apsolutno svim clanovima, ako vec se nije mogo uzet vikend kada bi i clanovi van zagreba mogli potegnut do glavnog grada, onda je minimalno trebalo omoguciti prisustvovanje putem streama za clanove.

Imamo plave noci po pola hrvatske i inozemstvu i hvalimo se sa tim clanovima i onda za iste nema prijenosa. Valjda netko iz njemacke ili mostara treba uzet slobodan dan da u danasnje doba tehnologije cuje par rijeci vodstva kluba.
  • ivanlivno
    186
    S razlogom nema streama, kaj je vama. Znači da postoji stream, automatski bi atmosfera bila manje intimna, automatski bi se više pričalo u rukavicama, manje toga bi se saznalo. Ovako će se vjerojatnije dati slobodniji odgovori, a ako netko nije mogao doć, a zeli saznati kaj se desilo, saznat ce ako zeli. Gnjavite ljude ovdje po inboxu, one koji su bili, i saznat cete. Ja definitivno ne zelim da npr tovarija i mamicevci imaju pristup sadrzaju sa clanskog dana.
  • mali M
    8.9k
    I onda će opet sve nestati sa foruma kao lani. Ili je moderatura odlučila za ovu godinu, da se smiju prenositi odgovori?T90d

ovo mi je prvi glas da se dogodilo... zbilja iskreno.. ako je zbilja tako bilo, onda odma i @Eduardo i @deda i svi koji odlučuju ozbiljno vas molim da se to ne radi! Ako već komentiramo što je rekao koji lik po raznim podcastima, ako će već ionako procuriti filtrirani odgovori u medije, mislim da je najmanje što možemo omogućiti je da oni koji će biti prisutni mogu iznjeti svoje dojmove i zapažanja tu članovima Zona Dinama..

Mada, nisam to doživio iskreno prošle godine da se ništa nije smjelo pisati i da se brisalo..
  • Crni86
    17k
    al ce zato snimka poslije bit dostupna….

Kuzim kaj oces rec, al bas i nema smisla onda da se snima i to posliie objavi.
  • dmil
    1.2k
    prilikom učlanjivanja daješ svoj email i tel. broj, pretpostavljam da negdje postoji arhiva svih trenutno aktivnih članova (nadam se), svakom članu putem maila/broja možeš poslati id i sifru streama, pa nije to znanstvena fantastika

Ja definitivno ne zelim da npr tovarija i mamicevci imaju pristup sadrzaju sa clanskog dana.ivanlivno

a šta ih sad spriječava da plate člansku, preuzmu besplatnu ulaznicu i dođu i sjednu u dvoranu?
  • ivanlivno
    186
    al ce zato snimka poslije bit dostupna….Crni86

Nisam znao za ovo

a šta ih sad spriječava da plate člansku, preuzmu besplatnu ulaznicu i dođu i sjednu u dvoranu?dmil

Pa ko to napravi taj nije zdrav, al i dalje to ostaje na jednom pojedincu, nema javnodostupnog videosadrzaja.
  • ElDorado
    7.1k
    Prvo da se razumijemo, bio sam presretan kad je Boban došao i ovo pišem bez strasti, objektivno, na osnovu činjenica. Bilo gdje je radio Boban je odlazio...uvrijeđen, povrijeđen, razočaran, nešto nije bilo u skladu s njegovim načelima.
    Bojim se da taj scenario čeka i nas. Tvrdoglavo zadržavanje Kove je prvi korak prema tome. Cijela uprava, cijela javnost, navijači su za smjenu i u ovome ne vide nikakvog smisla. Mislim da se u tome možemo složiti. Ali Boban drvi po svome.... Volio bi, zaista bi volio da je u pravu, ali šanse da će Kova dići momčad i stvoriti odjednom stroj koji melje su minimalne, gotovo nikakve. A onda...... da li da završim? Boban će reći da je ovo potpuno toksično okruženje, da tu on ne može raditi i doviđenja.
    Ovo je samo jedno razmišljanje ali i na takve varijante moramo biti spremni. Nažalost.
  • Bosskovitz
    19.4k
    ovo mi je prvi glas da se dogodilo...mali M

Prošle godine su se pitanja postavljala preko QR koda i nije bilo kontrole jer su ući mogli samo članovi ali je netko slikao taj kod i proslijedio ga ovdje pa su na kraju pitanja postavljali i prema vrhu gurali ljudi koji ne da nisu tamo bili nego nisu ni bili članovi niti su željeli dobro Dinamu, a još su k tome to radili anonimno.

Koliko znam, sve navedeno prevenirano je ovaj put.
  • crophantom
    2.3k
    što se u firmi organizira u 2 klika, pošto ste pretpostavljam svi na istoj infrastrukturi. Kod našeg trenutnog providera (pošto bi se pristup morao vezati s članostvom kao i ulaznice npr.) Bog sveti ako prodaja ulaznica radi kako treba ili glasanje na izborima, moš mislit kak bi ovo radilo besprijekorno, a tek tad bi krenula paljba. Ne tražim izgovore, ali nije baš ista stvar kao firma koja je na istoj infrastrukturi i organiziraš to u 20 minuta bez jebem ti.

Ne kažem da je nemoguće naravno, samo ti kažem da nije ni približno isto. I opet ću ponoviti, obzirom na to kakvi smo mi Hrvati i obizom na brojku lani, ako su htjeli organizirati stream nisu ni morali unajmiti dvoranu neku jedan manji kafić.

edit: vidim da si spomenuo slanje id-a i šifru streama na mail, pa neko to forwarda na 800 tisuća strana, dobiješ cirkus. jedino kako bi bilo logično je da je povezano uz ticketing.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Djelomično je offtopic, ali ima smisla u kontekstu članskog dana. Postoje ljudi koji su platili godišnju pretplatu za Dinamo+ aplikaciju, a trenutno ta aplikacija izgleda ovako:

Screenshot-20251111-115444-Dinamo-Plus.jpg

Pogledajte samo što je i kada zadnje uploadano gore. Ako ništa drugo, barem se moglo tim pretplatnicima (među kojima sam i ja) omogućiti izravan prijenos. Nismo svi iz Zagreba, nismo svi u mogućnosti doći na članski dan. Još nije kasno, još uvijek se stigne osigurati live prijenos ako će se već svakako snimati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.