• NerminB
    167
    Samo smo podcijenili celtu, vracaju se drugi put protiv barce. Mada odbrana i taktika hansija je go k..
  • Jaro
    11.1k
    2 momcadi bez obrane... Ali Celta i takva svela Dinamo na 0 sansi...
  • Zagreb1992
    2.8k

Barcelona ima goru obranu od Dinama trenutno ...Pritom još ovog poljaka na golu dodaj i sve ti je jasno
  • NerminB
    167
    Ma da, odbrana im je uzas. A i hansija taktika sa visokom odbranom i ofsajd zamkama je pala kurcu za usi, jednostavno ljudi skontali fol.
  • Dzoni
    2.8k
    Maroko je samljeo Novu Kaledoniju na U17 prvenstvu sa 16:0
    5 igrača je na sofi dobilo ocjenu 10
  • LA BOMBA
    621
    Barca školuje Celtu.
  • DrRatoljub
    358

Ništa. Mora se proširiti prvenstvo na 108 reprezentacija pa da i oni nekog dobiju.
  • Filip B
    172
    Veli Index da je Atletico Madrid prodan vecinskom vlasniku u transakciji koja bi iskazala vrijednost kluba izmedu 2,5 mlrd do 3 mlrd EUR-a. Ako mi jos jednom netko kaze "20 MilIjUnA EuRa zA poJAcAnJa"....
  • dzis
    1.3k
    Da ovo je vec u rangu prodaje u americkom sportu.
  • fakin
    2k
    tudor dobio otkaz, krznar dobio otkaz, jurić dobio otkaz, samo kovačević ne može
  • MarK
    1.2k
    valjda igra dan-noć football manager pa je otključao opciju da ne može biti smijenjen
  • Pacho
    10.4k

Jel se ocekuje da budemo jaci od Atletica? Sta cemo sa budzetima i vrijednostima HNL ekipa koje nas samaraju?
  • Sajla
    14.7k
    https://www.instagram.com/reel/DQnK31KCnpz/

Rickie Lambert - prema ovome je jedini igrač u povijesti koji je zabio gol u svakom razredu engleskog nogometa (iako na wikipediji nema spomena o tome da je igrao i zabio i u 5. ligi). a kad se probio do reprezentacije s 31 godinom (poziv primio na dan kad mu se rodilo treće dijete), u prvom dodiru s loptom, manje od 3 minute nakon što je ušao u igru umjesto Rooneya - opet je zabio.
    prava filmska priča.
  • LA BOMBA
    621
    Veli Index da je Atletico Madrid prodan vecinskom vlasniku u transakciji koja bi iskazala vrijednost kluba izmedu 2,5 mlrd do 3 mlrd EUR-a. Ako mi jos jednom netko kaze "20 MilIjUnA EuRa zA poJAcAnJa"....Filip B

Atletico je velik klub koji ima moderan stadion i lociran je u glavnog gradu države koja predstavlja vrlo bitan nogometni trg. Praktički garantirano igranje lige prvaka svake godine.

Ne znam zašto bi nekoga te brojke trebale iznenaditi.

Naravno tu se radi u vrijednosti cijelog kluba, neće sad Atletico trošiti više nego nekih 100 mil na sezonu na transferima.
  • Filip B
    172
    Neki ovdje ocekuju da se ravnopravno natjecemo s momcadima koje redovito graju ligu s klubovima koji se prodaju za milijarde ili miljarde ulazu u svoju infrastrukturu. Istovremeno sanjamo polufinala finala europskih natjecanja, da smo ravnopravni sa spanjolskim klubovima koji igraju europu a onda brojimo da smo potrosili novaca na 15 igraca kao jedan osrednji klub (Como) za jednog naseg (Baturina). I obrnut cu ti tezu - kaj cemo sa Cityjem koji je u LP prosle sezone imao isto bodova kao i mi a 30x budzet? Dogadaju se takve stvari

Prvo brojke su sulude. Ok, stadion je isto u imovini, ali 3 milijarde eura je suludo. Moja poanta je bila da ne mozemo malogradanski nabrajati sicu u Dinamu a ocekivat da drzimo razinu za europski nogomet. Mi naklapamo o 20 milijuna eura za 15 igraca nakon sto smo izgubili/prodali/otpisali isto toliko koji su vrijedili barem 60, a ovi s kojima se pokusavamo natjecat

da zakljucim, ili cemo nastavit nabrajat 20 milijuna erua za pojacanja i smatrat to nekim iznosom ili cemo svest stvari u realnost da su cifre u nogometu sulude i da se ne mozemo natjecat s drugim klubovima ukoliko ne podebljamo budzet. HNL me “ne zanima” jer je Dinamo po apsolutno svemu iznad okvira HNL-a dugorocno. Kratkorocno je sve moguce u nogometu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.