• jakov1
    1.2k
    Boban tak dobro sastavlja Kovi ekipu da su njegovi igrači zakucani odma pored Mudrog!austrijanac

A dobro, mozda je to njegov nacin kaznjavanja. Mozda Kova nije smio poslati Belju na trcanje poslije treninga, nego ga je morao uvesti u igru u 75. minuti.
  • Sajla
    14.7k
    Po meni, jedino ima smisla da Boban nema u talonu novog trenera (ili trenutno nije dostupan) pa je privremeno zadržavanje postojećeg bolja opcija od nikakvog.The Undertaker

to je jedino objašnjenje koje (po mom mišljenju) uključuje da je Bobanu na prvom mjestu klub, da ima zdrave oči u glavi i vidi što se događa.
    verzije po kojima Boban ne vidi da ovo ne štima i da ne može krenuti na bolje, odnosno vidi ali ga nije briga jer ima neke svoje interese koji su mu bitniji, u ovom trenutku ne mogu prihvatiti na temelju meni dostupnih informacija. kad bi jedna od te dvije verzije događaja na kraju ispala točna, ne znam kako bih to prihvatio i čemu bih se uopće kao dinamovac mogao dalje nadati.
  • Orc123
    13.7k
    Ne znam dal da se smijem ili da plačem. Ocekivao sam uspone i padove ali ovo, ovo nikad ne bi ocekivao, pogotovo ne od Bobana. Sta reci, zalosno. Jedno je dati povjerenje i vjerovati u nekoga kad se imas priliku uhvatiti za nesto. U ovom slucaju nemas se za kaj uhvati, ali doslovno nemas se za kaj uhvatiti osim mozda da smo jos zivi na sva 3 kolosijeka ali produljenjem ove agonije i to ce sve pasti u vodu u sljedeca 3-4 tjedna.
  • Krulek
    1k
    Evo vam novi citat:
    Mario Kovačević ostaje trener Dinama! Uopće nije bio tema ni današnjeg sastanka. Tko je mislio da će biti nešto drukčije, pogrešno je mislio jer neće biti ništa - kazao je uvodno Olivari nakon razgovora s maksimirskom linijom.
  • Bernard
    991
    Šteta.
    Idealno vrijeme za smjenu i povratak boje u obraze dinamovom navijaču i šok terapije za igrače pa makar to bio i Leko.
    Sad će sve frcati u četvrtak, živo me zanima.
    Vidimo se u branimircu!!
  • Krulek
    1k
    Boban nije ni idiot ni neznalica nego teški egotriper.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Znaci grobar i dalje ostaje na klupi dinama … dno dna … mislim da bi dobro dosao bojkot, ono kad ti je svejedno jel ce dobit karlovac i varazdin zato sto ti je bitnije da ode ova truba s klupe, onda znas da je kasno
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    buraz pukao sam jbg , kraj priče
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Vidimo se u branimircu!!Bernard

Off topic, ali zna li netko koliko će nas biti tamo otprilike? Koliki je kapacitet dvorane?
  • don
    16.8k
    da mi je netko prije 2 miseca reka da će hajduk bit primjer kluba kakvog se triba vodit a ne Dinamo na čelu sa Bobanom... ma ne bi ga ni posla u psihijatriju, gore od toga.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Navijaj za njih pa se cujemo za godinu dana.
  • Bernard
    991
    nebih znao koliko će nas biti,kad su proljećari bili predstavljali program bili smo u kino dvorani,e sad koliko ona prima ljudi..
  • Carmichael
    366

Puno je to dalje od istine... tamo se Garciji podmeće noga i želi otkaz, jer ne gura neke igrače koje klub/menadžeri očekuju, samo šta im Garcia kaže da neće gurat, jer zna da ima dobru klauzulu u slučaju otkaza...
  • Krulek
    1k
    Umjesto da demokratski izabran predsjednik ujedini dinamove navijače koje još uvijek neki nažalost dijele na "mamićevce" i "antimamićevce", on svojim postupcima nepojavljivanja i nereagiranja u medijima osim jednog kontroliranog, izostankom zahvale navijačima odnosno članovima za izbor predsjednika i na kraju što je najvažnije zadržavanjem nesposobnog trenera izgleda opet radi na podjelama. Dinamo to nije zaslužio.
  • Noel
    17k
    Off topic, ali zna li netko koliko će nas biti tamo otprilike? Koliki je kapacitet dvorane?znajdatevolimja

500njak mjesta ima velika kino dvorana. Sad pitamje koliko je ulaznica prodano/preuzeto..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.