• Jaki991
    540
    Al ova izjava za Mikića... mislim da se po uzorku utakmica od pocetka sezone vidi da kova radi sramotno malo po pitanju promocije mladih igraca... cak da i ima rezultat nebi to dugorocno dobro bilo, totalni mismatch strategije kluba i vrste trenera
  • rokikaciga
    6.8k
    kaj je pak sad rekao?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nakon tekme sam otisao do tunela zapadne, kazu da je Kova bivsi. Boban nije bio sretan uopce. Zivi bili pa vidjeli u iducim satima.BornaPŽ1986

Kao sto sam rekao
  • Diavollo094
    56
    Neki pišu da je već bivši ali nema nigdje nikakve objave
  • Jaki991
    540
    ma dobio pitanje da zasto je stavio lisicu na desnog beka kada ima 4 od 5 losih poluvremena na toj poziciji, i di je Mikic u toj prici, kova odgovara da je mikic tek 10 dana sa njima na treninzima i da ga nije zelio stavljat u vatru u ovakvoj utakmici, da ce dobit priliku u kupu pa da cemo vidjet kak ce to zgledat
  • rokikaciga
    6.8k
    Prva misao mi nije bila pozitivna al cu presutit jer ne zelim jos vise trovat. Kova hvala ti, ali dovidenja.
  • FazeN
    3.4k
    Mikic u toj prici, kova odgovara da je mikic tek 10 dana sa njima na treninzima i da ga nije zelio stavljat u vatru u ovakvoj utakmici, da ce dobit priliku u kupu pa da cemo vidjet kak ce to zgledatJaki991

Zaista je Kova ovo odgovorio? Trener ne zna da mu igrač igra protiv Srbije za mladu reprezentaciju dan prije.
    Bravo
  • fakin
    1.9k
    Kako pise 24sata kovacevic nije bas tako blizu otkazu kako bi mi htjeli...
  • LA BOMBA
    603
    Dovodiš trenera Slaven Belupa - postaneš Slaven Belupo.
  • Orc123
    13.7k
    Jel moguce da ovoga nisu ostavili u Puli zajedno sa cijelim stozerom? Jel to normalno?

Samo jedna digresija, Kule ulazi, Kova mu nesto objasnjava a ovaj ga ne jebe 5 posto, ne slusa ga, ne gleda, ne jebe zivu silu....eto to je trener Dinama. Ne krivim Kuleta jer je ovaj izgubio svlacionicu...pravi trener bi bu zalijepio iza uši i rekao alo decko slusas me?! Ovaj neznalica melje sam sebi u bradu....tako vodi i treninge...nitko ga dozivljava a sa strancima vjerojatno nije prozborio 2 recenice od pocetka sezone....

Od sad pa na dalje za sve su odgovorni ljudi u klubu na celu sa Bobanom! Ovo je sramota da ovaj neznalica vec sad nije bivsi. Sramotan govor tijela njega i igraca, igra bez igre, vođenje utakmice sramotno...fuj pocelo mi se sve gaditi.

Za sto se drze ljudi u klubu pa da bi bilo bolje? Za igru? Za rezultat? Za dojam? Ovo je postalno smijesno i zalosno! Ovo je sve fezultat ne djelovanja i ne cinjenja! Za to su odgovorni ljudi koji vode klub...on je trebao prije Rijeke biti bivsi i to u najgoru ruku tad...ovo sad je samo jedna velika sramota i kaj je najgore ne nazire se kraj!! Jadno!
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ove razbiju nekakvi Kurilovci, a oni dobiju tvoj Dinamo, i ti Zvone štitiš klub, i zadržavaš ovoga na klupi. Iz poštovanja prema ostalim trenerima jednostavno ga ne mogu više nazvati trenerom. Čovj k se hvali derbijima 5-0 a tako sad ima sa dnom ljestvice isto takav odmjer 0-5
  • Zagreb1992
    2.8k

Zato se treba klub prestati orijentirati na dovođenje HNL trenera i one kojima je to vrhunac karijere
  • FazeN
    3.4k
    Još sam šokiran da Kovačević nakon utakmice kaže "ide nam kup pa će to bit šansa za Mikića", a ovaj ide u mladu repku.
    I onda se netko pita zašto nam igrači izgledaju kao da su došli sa sprovoda.
    Trener ne zna gdje su mu igrači, kamoli da nekima da šansu
    Banalno!
  • Orc123
    13.7k
    i ti se tome čudiš? Pa samo ga pogledaj i sve ti jasno...ne znas jel pošo ili došo...
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Jel realno da će on i ovu bruku preživjet? Ja mislim da nijedan bivši trener nije imao ovoliko kredita, nijedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.