• Mr Anderson
    14.7k
    sta mi se ti javljas magistre sportskih znanostiE46

Javljam se kolegi, ne tebi. S tobom je svaka polemika uzaludna, gubljenje vremena, nisi još dosegao nivo za rasprave.
  • serbus
    5.5k
    Btw kakav je raspad na sportskom planu koga zanima neka vidi kako su juniori i kadeti odigrali sa Kurilovcem.
    Još malo pa ni VG okolicu nećemo moći dobiti
  • fakin
    1.9k
    Iskreno ja bi za novog trenera osobu koja ce svima jebati sve po spisku, a ne biti dobri, mirni prijatelj s njima
  • Crusades
    19.9k
    Pričaš liku koji ne zna ni gdje su ulazi na stadion.Mr Anderson

Nisam upratio to, ali niti malo me ne čudi.
  • El Madrigal
    707

Od 10. 09 prošle godine, to je godina i 2 mjeseca. Jakir, Beli, Fabio, Sandro, Kova i sad je nužan 6. To ni tovarija u najgorim danima nije toliko mijenjala. Sada jednog za idućih 3 godine
  • tp1997
    2.2k
    Iskreno ja bi za novog trenera osobu koja ce svima jebati sve po spiskufakin

Ako ima renome, autoritet i karizmu ne mora nikome jebati ništa. Igrači stanu iza trenera kojemu vjeruju.

Ali trener koji ima renome, autoritet i karizmu imat će i svoje mišljenje o sustavu igre, o igračima koje želi imati u momčadi a i onima koji mu nisu potrebni.

A to bi značilo da Boban mora odustati od svojih fiks-ideja. Je li to spreman učiniti, vidjet ćemo.
  • Noel
    16.9k
    Onda smo klub ranga Slaven Belupa kolegacriticus

Kako se klub vodi i kako izgledamo na terenu i nismo daleko od tog nažalost.
  • vlatkomarkovic
    2.2k

Iskreno mi se ne da raspravljati s tobom i nemam šta dokazivati, ali takav kao i ja ima titulu magistra…. A ljudi neka sami prosude ko je tu netko sa stavom i inteligencijom, a tko je cuko koji laje kako mu se kaže…

Lp
  • serbus
    5.5k
    Ja bi skromno za početak trenera koji ima iskustva igranja dvije tekme tjedno i rotacije igrača u tom sistemu igranja.
  • Neron53
    2.3k
    Ima li itko da je ocekivao pobjedu danas?
    Pobjedu protiv momcadi koju je prije par dana ponizio Kurilovec?
    Eto toliko o Dinamu.
  • serbus
    5.5k

Kurilovec nam je pomeo juniore danas tako da to je ekipa na koju treba skrenuti pozornost
  • Kujtim Shalla
    7k

Od 10. 09 prošle godine, to je godina i 2 mjeseca. Jakir, Beli, Fabio, Sandro, Kova i sad je nužan 6.[/quote]
    Pa da su izabrali jednom samo pravo rješenje a ne ono što je najlakše sad o tome nebi ni razgovarali. Tako će opet biti , opet će doći Leko,Ćorluka ili neko alibi rješenje . Do god se ne uzme rizik,ne dovede trener koji ZNA od govana putu napravit mi ćemo lupati po ovoj temi. Nij bilo ludo 90 posto zone kad je govorilo da Kova nije trener za Dinamo , , a onaj Canavaro kojeg se proziva je ubacivao i Živkovica i Jakira i još nekoliko mladih igrača dok ovaj ziheraš a i ni to ga više ne ide
  • Fan
    1.7k
    Kak god okrenemo, krivica može ić "samo" na 3 strane: igrači, trener, uprava.
    Upravu mijenjat nećemo 1/1, to je debilno i ne treba uopće raspravljati o tome.
    Sa igračima smo napravili factory reset, mijenjat ih isto sigurno nećemo, uz eventualno dodatak 1-2 na zimu.
    Ostaje jedino trener. Kova je izgubio sve, tu nema ni najmanje dvojbe.
    Vjerujem da nemamo luksuz birati top trenere jer oni već imaju angažmane pa nam je najmanje zlo uzet neku čeličnu ruku koji će ispičkarat igrače i reć im koji vam je k, napravit neki sistem, uigrat ga i deri po tome. Ne vjerujem da ćemo igrat lijepo do kraja sezone, al vjerujem da možemo nać nekog kao Bjelica (ne mislim isključivo na njega) kad je došao pa je imao brdo 1-0 pobjeda, ali sigurnih, bez stresa i znao si da ćemo bar pritiskom pojest protivnika.
    Edit: evo na drugoj temi se spominjao Kek, mislim da bi profilno s njim profitirali ovu sezonu iako ga ne vidim kao dugoročno rješenje.
  • serbus
    5.5k
    Ono što mene čudi od starta odlučio si se dovesti desnu stranu Istre, super pa zašto onda nisi i trenera koji ih je stvorio tamo? Odmah barem imaš uigranu jednu stranu jer igrači znaju što on želi od njih pošto je radio sa njima.
    Ne mi pametni eksperimanitamo sa nekim jer je dobar pa i mi tu na zoni smo dobri pa nismo treneri dinama.
  • NerminB
    156
    Od “praznih” tribina nema nista. Klub ovakvog renomea treba da ima uvijek jaku podrsku na tribinama, a ovakve stvari koje nam se sad desavaju treba da se rjesavaju zna se gdje i kako.

U svakom slucaju, nikad potrebnija stanka da se svi regenerisemo.

Svi na Varazdin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube