• bbb medimurje
    4.7k
    Jel se sad smije dizati panika? Ili i dalje bzvz histeriziramo?
  • NitkoBitan
    32.9k
    Bezvezna panika i histeriziranje rokisa. Ako do zimske pauze ne budemo prvi na tablici odlazim vjecno sa foruma. Zabiljezite negdje.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Ne treba paničariti, prijašnjih godina je bilo i puno većeg zaostatka, panika bi trebala biti ako Kovačević tijekom reprezentativne stanke ne bude bivši. Može se sve ovo bez problema zaokrenuti pravovremenom reakcijom Bobana.
  • Filip 91
    1.9k
    Bravo Varaždinci. Trpajte.
  • FazeN
    3.4k
    Pisat ću ubrzo o Kovi ali želim napisati nešto o Hajduku da vidite koliko trener znači, a ne naš.

Inače, ove intervjue Rakitića po medijima zanemarite, on napušta Hajduk, nije to ništa dugoročno, sve je dogovoreno.

No kad smo kod Hajduka stvarno moram biti iskren, većinom iznosim prljav veš jer ga je tamo uvijek, ima i još naravno, no Garcia "hendla" svlačionicu i NH strašno dobro, Vučević u početku nije bio za Garciu ali i sad je taj odnos bolji također, Bara je ušao u klub preuzeo te perspektivne klince, a Pukštas i Sigur su pristali ostati do ljeta, kad će odraditi dobre transfere.
    Ne bojim se ja Hajduka, imamo ekipu i pol, razvalili smo ih u derbiju, no samo želim reći da je njihova svlačionica trenutno u 16x boljem stanju od naše(ne mogu vjerovati da to pišem znajući kako je trulo kod Hajduka bilo ovo ljeto i kad je došao Garcia)..

A s obzirom da mi kažu da Garcia u slobodno vrijeme priča stalno s igračima, i ide po Splitu gledati klince na random igralištima "da vidi kako diše grad", a naš trener ne može pričati bez prevoditelja s naših pola igrača, ukoliko ostane Kova imat ćemo problem s ovima dolje siguran sam.(Iako vjerujem da ne ostaje)
    Ne mislim na probleme zato što je Garcia bolji trener od Kove(mislim to iskren da budem), već zato što je jako bitno da ti stvoriš odnos s igračima i hendlaš sav taj ogromni ego dolje.
    (Nadodaj i sudačke pogurance koje budu imali)
    Iako znajući tko dolje vodi klub i kako je bilo uvijek, to sve u danu se može raz*ebat dolje, ali trenutno usudim se reći ne samo radi rezultata, već radi stanja kluba, novog plana kluba, infrastrukture(uskoro i to bude riješeno), budućnosti i ulaganja u klince, Hajduk otkad sam ja dobro upućen u njih, nije izgledao ovako dobro.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Objektivno gledano poprilicno riskantna izjava :lol:

Pet utakmica do zimske pauze za nadoknadit 4 boda nije bas puno makar igrali i derbi. Trebalo bi nam 5 pobjeda i dodatni kiks tovara koji je najizgledniji protiv Rijeke. Al kolko je realno da dobijemo 5/5? Kad smo uopce zadnji put dobili 5/5?
  • NORTE
    21k
    Jel se sad smije dizati panika? Ili i dalje bzvz histeriziramo?bbb medimurje

Ako na klupu u roku od 10 dana ne sjedne neko zaista ozbiljno trenersko ime onda će panika i histerija biti svakodnevica.
  • Filip 91
    1.9k
    Zelenika skida čuda.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Sta je Zelenika povadio :lol: o
  • The Undertaker
    9k
    Golmani skužili da je u tijeku natječaj za budućeg prvog golmana Dinama pa se rastrgaše...
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Teren u puli se zeleni dode ti zao sta se mora igrati po njemu. Predivna nogometna atmosfera, simpatican stadion, da je svakom prvoligasu takav liga bi puno ozbiljnija bila.

Ne znam zasto se nas travnjak ne moze srediti nikako, uvijek blijedo izgleda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.