• Vedraca
    215
    Sto je najgore imali smo spram Vukovara i vise boljih Sansi danas haha....Beljo je moro 2 Gola zabit
  • Jurki
    20.5k
    Da jednog nekako uvalimo mislim da bi se otvorilo.Nogo

Do kojeg Bozica? Mislim koje godine?
  • rokikaciga
    6.9k
    Nije los ovaj Istrin Yamal
  • Mihael2305
    752
    Ugasiti TV i pričekati novi videozapis pozdrava kove s pozicije trenera
  • Jay
    2.8k
    Bas me zanima koje ce zamjene biti, blizi se misticna 60', koji je to as iz rukava i trenutak trenerove inspiracije
  • E46
    1.9k
    a sta se desilo.. Vinlof pokida prvo kolo protiv nabrijanog i dosta dobrog osijeka, iducu tekmu protiv vukovara solidan i onda ajde razumljivo za gostovanje protiv rijeke stavlja godu koji je dobar defanzivno ali vec tu vidis trenervo pickasti obrambeni pristup gdje su nas ljudi zgazili 2 poluvrijeme samo sreca nas spasila od kiksa. I od tad je ova neznalica valjda skuzila da mu je goda prva opcija iz samo njemu znanog razloga, onda odjebavanje najboljeg desnog beka u ekipu po necijem nalogu iz jos nepoznatog razloga. Raubanje misica do krajnjih granica dok ovaj ne pocne bit tolko ocajan da iz nemoci udara protivnicke igrace samarima, forsiranje svog sunarodnjaka na nekoj poluspici a covjek to nije, nije se sastao sa loptom vec par utakmica decko, lutanje gdje ne zna tko mu je prvi napadač nego svaku utakmicu mjenja prvog napadaca i ni jedan nema kontinuitet, i na kraju secer od svega je golman koji mu ocito daje pola svoje mjesecne place da brani jer drugog objasnjenja nema jer je to apsolutno najgori golman koji je ikad branio u hnlu i to je od prvog kola bilo jasno a samo neznalica zna zasto ga jos uvijek drzi kao prvog golmana(ocito ni ta seljacina gojko susak ne zna sta radi sa golmanima kad smo poslali na posudbu naseg decka koji voli klub a ostavili ovog ne znam kako bi ga nazvao)

Kad ovo sve spojis, rezultat je ovo a bit ce jos i gore a dokaz da ljude u klubu boli kurac za misljenje navijaca i clanova je jos uvijek držanje ovoga klauna na klupi i samo je pitanje u sta ce ovo sve kulminirat, vjerojatno u gubitak prvenstva do polusezone kad ce se mjenjat trener, isto kao i prosle godine te to dovodi do zaključka da nam nestručni ljudi vode sportski sektor kluba.
  • njurci10
    270
    Ali da gubiš dva nula i ne staviš npr. 352 di ćeš imati više EU sredini i više u napadu.
    Ovo je sterilno
  • Filip B
    172
    pojeo sam sva govna koja sam tu isprosipao u obrani trenera i momcadi i “procesa” prije dva tjedna. Lik jednostavno bas samo nema pojma.

Ja fkt ne kuzim na kaj lice golmanski treninzi ako on opet stavi Nevistica i jos mu da traku.
  • Zg123
    2.9k
    Jel vidi itko Ljubicica? Nisam komentatora cuo ni da mu je ime spomenuo
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Jel Kovacevic zna da mu pravila nogometne igre dopustaju igrat sa dva napadača ?
  • Vedraca
    215
    Evo Varela ulazi
  • E46
    1.9k
    svi igraju tako obranu protiv nas jer smo jalovi i bezidejni, da okupim 10 igraca i debelog golmana sa ulice ne bi primio gol od kovaceviceve ekipe
  • Zvonkec
    413
    Imamo li mi uopce treninge? :nerd:Mihael2305

City liverpool počinju za 15 min ova slučajna skupina ga može samo slučajno zabiti
  • ArtVandelay
    181
    Ovo beskrajno nabacivanje je mucno za gledanje. To je onaj najnizi level nogometa. Dno jebenog dna
  • rokikaciga
    6.9k
    Vadis spicu od 5 milja a stavljas klinca od jedva 17 godina da ganjas rezultst? Jbeote kova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.