• Patak
    3.5k
    Jedan članak iz "davnina" o Zvonetu i milicioneru...

IMG-20250416-165106-2.jpg
  • striko
    2.7k
    Nadam se da nisi naivan. Vrag je odnio tele, spašavaj uže.
  • Masto
    394
    Gospodine predsjedniče odite do svlačionice
  • Miro Vugrinec
    10k
    O Kovi sam već pisao i prije nego sto je došao kakva saznanja imam i da jednostavno taktički po svemu ne bi trebao biti za Dinamo i to je bilo mišljenje gotovo svih koji ga bolje poznaju. Dobar je čovjek i svu srecu mu želim, ali jednostavno svakom je evo nakon 3 mjeseca jasno da nije taj za Dinamo, a svakom iz svijeta nogometa je bilo jasno i prije 3 mjeseca. Ali ne i našem Zvoni.

Bilo mi je jako drago kao i svakom Dinamovcu kad je Zvone preuzeo nas klub, ali ono sto me od početka smeta i kopka i sto sam nekako u sebi osjećao da sigurno ne vodi dobrome je kult ličnosti koji je napravljen od Zvone. Pola odluka koje je on donio drugima bi se propitkivalo. Ali ako je Zvone tako odlučio, e to je to, to sve štima. To sto je došao Kovačević, to se nije proptitkivalo. To sto se možda i najbolji(nogometno) igrač u svlacionici RPG otpisao, a doveo samo jedan desni bek to se nije propitkivalo. To sto smo potrošili 20 mil eura, a nama je glavno krilo prošlogodišnje četvrto krilo- to se također nije propitkivalo. Dakle apsolutno ništa se nije propitkivalo i sve je to idealno jer to radi nas Zvone.

Sad je već prošlo 3 mjeseca sezone, izgledamo katastrofa, pojačanja su se većinom pokazali ko promašaji. Trener također se nije pokazao u svemu najbolje. A sve ih je birao nas Zvone. Ali i dalje nema nigdje kritike Zvoni i dalje je on taj koji je božanstvo i koji će to sigurno izvesti na pravi put.

Osobno mislim da to može, ali preduvjet da bi nas izveo na pravi put je da se prekine to odobravanje svake njegove odluke jer jbg to je Zvone Boban. Kad se krene realno gledati, da i on zna fulati u procjeni, tek tada će i on i klub krenuti naprijed. Tako da deri ti naprijed Zvone, ali uz dozu kritike od drugih i uz dozu svoje samokritičnosti.
  • jakov1
    1.2k
    pojačanja su se većinom pokazali ko promašajiMiro Vugrinec

Promasaj je kad pojacanje od 18 milijuna eura nakon 10 kola odigra 100 minuta, a kod nas jedini blizu tome je Vidovic. Beljo nije promasaj jer se vec pokazao da zna i moze, a druga stvar je odnos s trenerom. Villar nije promasaj, nego su nakon njega dovedena dva bolja igraca jer se otvorila prilika. McKenna, Dominguez, Lisica, Valincic, Bakrar, Goda i Ljubicic su i vise nego dobra pojacanja. Eto mozda je Vinlof promasaj jer je trebao biti starter za te novce, ali realno ne igra uopce lose.
  • Crusades
    20.1k
    Za RPG-a se odmah pisalo da nema smisla da se otpisao (ako je to odluka kluba, a ne njegova bol u preponama), kritiziralo se ostavljanje Nevistića kao prvog picka ako se već išlo u totalni remont, Kova se od takoreći prvog dana kritizira, a dobar dio forumaša nije ni inicijalno bio za njegovo dovođenje. Tako da ne znam gdje ti ne vidiš kritiku. Ne mora se eksplicitno napisat "Zvonimir Boban je/ nije nešto napravio" da bi to bila kritika upućena njemu, znamo svi tko je slagao momčad...

Za pojačanja se ne slažem uopće, mislim da je većina pokazala da su igrači za Dinamo (Mckenna, Sergi, Valinčić, Lisica, Bakrar, Beljo...) to kaj je u ovom trenutku forma kakva je ne znači da ne znaju igrat nogomet. A i ostali također. Makar je i tu sam Boban u intervjuu rekao da ne znači automatski da su svi pojačanja i da se to tek treba vidjeti.
  • Orc123
    13.7k
    slazem se u nekim stvarima ali da su pojacanja se pokazala kao promasaji ne stoji ni malo....ima nekih koji su podbacili ali daleko je to od losega. Mislim da se jako dobro trzilo na ljeto problem je sto tu mismo doveli alfa muzjaka i najvece pojacanje u vidu pravog trenera s karakterom.

Ovoj momcadi daj pravog trenera koji ce posloziti to kak spada i samljet cemo veliku vecinu protivnika.....sklepana je odlicna momcad sa losim trenerom i golmanom!
  • dmil
    1.2k
    majstore ne bude li Kovacevic bivsi danas, mozes i ti lagano kofere pakirati
  • NKDZ86
    6.4k
    Još ćemo molit lopove da se vrate u klub, tragikomedija.
  • striko
    2.7k
    Možeš pogriješiti i to je ok. Ali da nećeš da priznaš to je problem.

Jedan veliki palac dolje.
  • Nousername
    832
    majstore ko si ti da Zvoni Bobanu kazes da pakuje kofere??Brijem da u zivotu loptu nisi udario a pametujes tu da bi predsjednik kluba nakon 3 mjeseca moro van iz kluba
  • dmil
    1.2k
    za razliku od tebe ne pusim kult licnosti nego gledam rezultat, a rezultat je da nakon 10+ potrosenih milijuna smo gori nego prosle sezone, a njegova neodlucnost da makne Kovacevica ce nas kostati jos toliko
  • Zvonkec
    414
    Ako se nastavi pravit sljep sam će se sterat (vidi pooučak Zajec)
  • Cif
    455
    a ko si ti da određuješ kaj se smije kome kazati a kaj ne??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.