• striko
    2.7k
    Mi samo pukom srećom nismo na -7, Zvone ovo ti je zadnja šansa da postupiš ispravno.

Ne postoji osoba koja podržava ovaj cirkus.
  • FazeN
    3.4k
    Ma Kova je bivši večeras opušteno, nadam se samo da Boban prošeta do Nene i njegove ekipe i kaže im da krenu za Maksimir.
  • Pacho
    10.2k
    Bolje i poraz danas ako to znaci otkaz skupljacu pouka nego da nas vodi jos par kola, jer bi nas ekspresno doveo na -10.
  • austrijanac
    8.2k
    Neće po Nenu sigurno.
    Nit je glup nit nam treba Neno.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Mi ćemo uskoro morati pitati @Krizyda nas podsjeti kad smo zadnji put nekog pobijedili. Sa ovim čovjekom na klupi uskoro počinju i šprdačine na naš račun. Nas Vukovar i Pula šamaraju. Ljudi probudite se dok ovo sve ne ode predaleko. Da nebi ispalo Boban potrošio lovu ostavio iza sebe pustoš i pobjegao. Ovo je bruka ne vidjena. Samo se pitam šta bi bilo da nije izvukao pouke prošli put. Sram te bilo Kovačević što sam ne ideš
  • bobanzg
    115
    Ne daj Bože Bjelice opet. Ne da mi se i dalje gledat "pragmatični" pičkasti nogomet.
  • FazeN
    3.4k
    normalno da neće, ali ne slažem se da nam Neno ne treba
  • rokikaciga
    6.8k
    Kakav Neno. Zelim asa iz rukava kao Capellas i Bennacer.
  • NB86
    17.3k
    Ma kakav neno daj se uozbiljite
  • Kumerle
    1.8k
    Mario, tužno je gledati ovu razbijenu vojsku koja se međusobno svađa na terenu.
    Odstupi sam ako glave nemaju muda dati ti otkaz.
  • austrijanac
    8.2k

U 5 godina nema rezultat nikakav (a ni motiv, i dalje uživa u otpremninama).
    Na tržištu ima ovako iz glave 12 boljih (ili gladnijih) trenera.

I sigurno se neće potezat njegov broj.
  • Orc123
    13.7k
    Ako danas ne da sam ostavku, onda sam izgubio svaku trunku postovanja prema njemu.
  • FazeN
    3.4k
    gladnijih i boljih definitivno ima.
  • Bruh
    1.1k
    Mislim da je izgubio svlačionicu sa svojim izmjenama i minutažom igračima... Ovi se otvoreno svađaju i deru jedni na druge na terenu a on samo sjedi i gleda
  • Olmic
    5.4k
    Najgori trener u zadnjih 20 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.