• Zvonkec
    413
    Kak Boban ovo ne želi vidjet, naprosipat ćemo se bodova i bodova do polusezone (neželim vjerovat da bu ga ostavio cijelu sezonu) s ovim splašenim trenerom a bogami i golmanom. Gdje gonimo Zvone? Stvarno nema smisla više po kovačeviću lupat, vidlo se i prije, ali od vukovara i moja stara od 83 godine vidi na kaj ovo liči. Kaj Zvone nije vidio kak se od heroja u pedra brzo dođe na Zajecovom primjeru, uglavnom za sve kaj bu slijedilo Boban si je sam kriv
  • KtcGoat
    2k
    "Mi smo nova ekipa, ja tezim da to bude jos bolje, bit cemo mi bolji"
  • don
    16.8k
    nemojte bit glupi i kritizirat Kovačevića. Halo, šta je s vama?

koji je kurac Kovačević kriv za ovo? Čovik NE ZNA, radi koliko ZNA. Kriv je Zvonimir Boban jer ga drži i nitko više, ni 1% nitko drugi.

pustite jadnog čovika i prestanite ga omaložavat, pa bi mu kamen sa srca da dobije otkaz.
  • Ivdzo11
    8.6k
    Odi na poluvremenu na tribinu sjedi ako imas zrno karaktera...
  • Dudu
    2.8k
    Izjava nakon utakmice:

Imali smo posjed lopte i dominaciju, Lawal je trcao prebrzo, ali izvuci cemo pouke iz ovoga. Jos smo nova ekipa, treba tu vremena da se uigra. Kazete ispali su od cetveroligasa prije par dana? Ma dajte najte.
  • Jurki
    20.5k
    Smijeni se sam. I odjebi.
  • Jaki991
    540
    Al to da moramo cekat da nas istra naguzi da bi ovaj covjek dobio otkaz (nadam se), a svima je bilo jasno da pojma nema kaj radi i da je izgubio svlacionicu davno
  • Navijač Dinama
    10.9k
    plus cske anaj mmcima, dobro su brli al nije nas iślo anaj put
  • jedan u nizu
    16.2k
    nemojte bit glupi i kritizirat Kovačevića. Halo, šta je s vama?

koji je kurac Kovačević kriv za ovo? Čovik NE ZNA, radi koliko ZNA. Kriv je Zvonimir Boban jer ga drži i nitko više, ni 1% nitko drugi.

pustite jadnog čovika i prestanite ga omaložavat, pa bi mu kamen sa srca da dobije otkaz.
    don

Joj prestanite sa ovakvim pisanjima, nije Kova kriv, kriv je Boban.

Nego sta nego je trener kriv. Koji vam je kurac?

Svi smo govorili treba se dati kontinuitet trenerima. Ne zelimo predsjednika koji ce dijeliti otkaze kako mu se sprdne. Sad to imamo i me valja.

Uvjeren sam da Boban vec neko vrijeme trazi novo rijesenje i da samo ceka kap koja ce preliti casu.
  • Pacho
    10.4k
    Najveca prevara od svih trenera koji su sjeli na klupu Dinama. A to puno govori.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Lik je majstor obmane , sve je uvjerio da je trener , a na kraju od Dinama napravio Belupo ovo ne da nije bolje nego prošle sezone ,ovo je najgori Dinamo u povijesti. Kao da gledaš veterane na terminu . Odlazi , a i ti Zvone ako ga čuvaš idi za njim.
  • don
    16.8k
    Nego sta nego je trener krivjedan u nizu

trener je bia kriv DO DANAS. Od Celte Vigo je i svakom laiku jasno da Kovačević ovo ne zna i ne može izvuć, da su mu igrači okrenili leđa. A ti ga još držiš? Ko je kriv? Kovačević koji nastavlja radit svoj posa ili šef koji nije pripozna da NE MOŽE i da ćeš izgubit utakmicu?

naravno da je šef kriv.

Uvjeren sam da Boban vec neko vrijeme trazi novo rijesenje i da samo ceka kap koja ce preliti casu.jedan u nizu

a ja san uvjeren da on nije ni pomislia na novog trenera i da će isti i ostat tijekom reprezentativne pauze.
  • Jay
    2.8k
    Covjek nam je psihicki ubio cijelu ekipu, ako sutra ne dode obavijest o smjeni onda treba dobro razmisliti tko i zasto nas busi iznutra.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Zamisli ga sad na poluvremenu, sta ce on ikome rec i nabrijat. Pa jel itko u toj svlacionici od stozera malo voli klub da kaze iz prve ruke ljudima u upravi da ovaj covjek nije sposoban za Dinamo? Jel vas nije sram.
  • Gringo
    553
    ako sutra ne dode obavijest o smjeniJay

Večeras Jay večeras, ništa sutra. Ovo je za zatvor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.