• Jay
    2.8k
    "I expected nothing and was still disappointed"
  • cibona
    6.8k
    Kako je ono išlo? Sunčan je dan, prvi smo na tablici, Boban je predsjednik...? Jel dobro pamtim?

Eto takvim objavama se degradiralo nas "pljuvače".
  • miro
    7.9k
    Hrpa pičkica, uz iznimku Stojkovića
  • Logistika
    1.5k
    Sto se tice obrane. Dok novog golmana ne nabavimo ovako cemo svaku tekmu. Jednostavno obrana i golman si ne vjeruju,nemaju suradnju..ne znaju si dodati loptu,na 3 i pol metra od gola pada lopta niti ide stoper glavom niti golman boksati...0 chemistry svatko za sebe
  • E46
    1.9k
    ne bi ni ja igrao kad vidim tko mi je trener, jednostavno ne bi trcao.
  • Praskaton
    4.6k
    A možda smo mi svi skupa precjenili kvalitetu ove momcadi
  • FazeN
    3.4k
    Zašto ljudi krive Kovačevića čovjek ne zna to je očito, normalno da neće dati otkaz ovo je njemu vrh posla što će ikad radit.
    Boban sve gleda i lagano prati.
  • jedan u nizu
    16.2k
    Znate ono kako u NBA trejdaju igrace bez da oni znaju, pa ima ona scena kada su Sarica trejdali pa je saznao za to tijekom utakmice tamo.

E tako bih volio da se danas desi sa trenerom. Da mu Bloudek samo pokaze na mobitelu, tamo u 67.min, sluzbeno priopcenje GNK dinamo, kako je klub odlučio raskinuti suradnju sa trenerom.
  • rioda
    11.3k
    Ajde sad na stranu Kova i pouke pošto ste to danas ispisali tisuću puta. Lawal nam zabije nakon centaršuta koji putuje tri dana, doslovno s 3-4 metra, između Nevistića i McKenne. Kakva je to reakcija jednog i drugog? Teška sramota od pristupa
  • Krizy
    63.4k
    Ako Kovačević ujutro ostane trener neću pisati do otvaranje teme protiv Lillea
  • KtcGoat
    2k
    Treba jednog ugurat do poluvremena kak god znamo.Droljo

Kako izgledaju, rukom ga ne bi ugurali
  • IceMan
    3.7k

Lako za nas, problem je onda kako ju je Boban procjenio…
  • Pavinho
    408
    Da se 3 dana igra necemo gol zabiti
  • E46
    1.9k
    ja s ovom ekipom bi vec bio na +10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.