Crni86
Odgovore na koja pitanja? — LM1995
A kome odgovara uprava? NO-u i predsjedniku koji su ih postavili s jasno definiranim ciljevima i programom.Predsjednik i Uprava, a ne Skupština i NO, operativno vode Klub. — LM1995
LM1995
Uprava njima polaze racune znas? — Crni86
Crni86
Crni86
NO i predsjednik polazu racune nama — Crni86
netko iz NO ili direktno Boban. — LM1995
LM1995
Udahni par puta. Bit ce bolje. — Crni86
Koliko ja znam nismo birali samo predsjednika vec cijelokupnu listu. Nismo one man band. Valjda su svi zajedno u tome? Ili se slepaju svi samo na Zvonu i skrivat ce se iza Zvone? Nije to fer niti korektno prema Bobanu — Crni86
Mali dioničar
Crni86
Jel moguće da postoji netko tko bi postavljao pitanja skupštinarima ili NO kad je jasno kao dan tko donosi sve odluke vezano za struku u klubu. — Mali dioničar
Mali dioničar
Nadam se da ce biti prisutni i cijeli NO te skupstinari koje smo demokracijski izabrali.
Boli mene tuki za manenicu i clanove uprave, ja zelim odgovore od onih koje sam birao. — Crni86
kaj se skupstinara tice, nisam napisao da bi ih se ispitivalo vec da bi bilo lijepo s njihove strane da dodu da cuju sto zanima ljude koji su ih birali. — Crni86
Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.