• Jurki
    20.3k
    Kova je svojim manjkom rotacija sjebal momcad. Isto tak je laz da za sve nema dovoljno minuta.
    Pravilnim rotacijama dobivas sirinu ekipe di su svi zadovoljni.
    Pa ni Bayern ne igra stalno sa istih 12-13 igraca.. koji su puno kvalitetniji od nasih nogometasa.
  • IceMan
    3.6k

U subotu su igrali s Leverkusenom derbi, u utorak s PSG-om.

6 novih igrača je promjenio.

Za vikend će opet rotacija barem 4-5 za novu tekmu.

Da, tako se to radi…
  • El Madrigal
    702
    2tjedna pauze dolazi, u Europi dobro stojimoFazeN

Ne slažem se s ovim. Jer prema trenutnoj situaciji mi Lille, Betis i Midt... ne možemo dobiti. Drugo, sve se to možda može posložiti, ali ne u rep. stanci u kojoj nam ipak dosta igrača odlazi.
  • hardek
    7.2k
    U subotu su igrali s Leverkusenom derbi, u utorak s PSG-om.

6 novih igrača je promjenio.

Za vikend će opet rotacija barem 4-5 za novu tekmu.
    IceMan

A i taj Kompany je blesav. Pa to su sve mladi momci mogu odigrat 6 punih utakmica u 18 dana
  • Jurki
    20.3k
    i dal se ko zali? Da mora igrati svaku? Sigurno da ne.
    Isto bi bilo kod nas.
    Nogometasi bez obzira na tastinu, ego su svjesni kad je eurožrvanj na jesen da cca pola ekipe koja je igrala u uto/sri/cet nece nastupiti za vikend.
    Ako igraju svaku riskiraju ozljede, pad forme koji ih mogu udaljiti od lukrativnog transfera i jos vece place.
  • IceMan
    3.6k

Pa zato i uzimam njih za usporedbu.

Mi smo s obzirom na budžet i veličinu Hrvatski Bayern.

Kupimo cijelu ligu ak treba, sve kaj je najbolje ide k nama. Jedino mi imamo konstantu u lizi i jedino mi nekaj možemo u Europi.

Okej, desi se godina kad ne uzmemo, Bože moj pa to je nogomet. Al to je jedna sezona na deset.

Zašto mi ne meljemo već 2-3 godine kako bi trebali u lizi, e to je pitanje na koje očito nitko nema odgovor. Najgore kaj ga nema ni trener.

A trebali bi.
  • Jurki
    20.3k
    odgovor je zapravo vrlo jednostavan.
    Od 10 sezona u njih 8-9 imamo vrlo dobru do odlicnu momcad s obzirom na nasu plateznu moc.
    Dal se skauting igraca moze poboljsati i dovesti bolje igrace za slicne novce? Vjerojatno moze.

Znaci ako imamo vrlo cesto dobru momcad, a ne meljemo je iskljucivo krivica trenera. Imamo dobre nogometase.. a trenere koji nisu dorasli zadatku.
    Isto ko sad.. dali smo Ferrari u ruke covjeku koji jedva da zna voziti bicikl.
    Daj taj Ferrari pravom vozacu... on ce od tog auta napraviti doslovno raketu.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    i sta sad, nakon istre ce opet biti sastanak na kojem ce boban i kovacevic zakljuciti da nema govora o smjeni? Onda nakon iduce utakmice ce biti opet sastanak s istim zakljuccima. Koji je smisao sastanaka tih kad svi sve znaju svi se slazu, a pomaka nema?

U konacnici, cemu uopce imati sastanke ako je sve dobro i nema problema. Trener kaze da napredujemo, da smo bolji od celte bili, da smo dominirali protiv vukovara... Iz supljeg u prazno iz utakmice u utakmicu.

A trener je isto ako je znao jos u 5. mjesecu da ce preuzeti Dinamo mogao upisati tecaj engleskog, 2-3 puta tjedno po sat vremena, do danas bi pjevao engleski.
  • Olmic
    5.4k
    Smijenit ce ga igraci, poraz u Istri dosta realna opcija.. smijenili su cacketa, smijenit ce i kovu. Osim ako imotski inat nece gazit svoj ugled dokraja
  • Zagi
    12.9k
    Sada će i Boban dobiti djetinjasti nadimak zato što možda ne smjenjuje trenera na prvu kada vi mislite da bi trebalo?
  • striko
    2.6k
    davno je prva prošla prijatelju
  • Praskaton
    4.6k
    Ja mislim da je Kova siguran do polusezone bez obzira na rezultat
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

A kaj znači bez obzira? Uvijek ima neki prag tolerancije. Da bude na minus 15 valjda ne bi bio siguran. Samo što ne razumijem kako mi svi vidimo da je lakše sad prevenirat taj scenarij, a nadređeni ne.
  • Praskaton
    4.6k

Naravno da je teoretski moguce da sve izgubi do polusezone al budimo realni to se nece dogodit.Što znači uz ovakve tak-tak rezultate on je siguran.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Ako misliš to kao dok drži minus 1-3 to da, iako tu se nešto pita i našeg protivnika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.