• mali M
    8.9k
    Meni je dojam od početka demokratizacije da se zapravo laže navijačima ili se ne zna tko kuda goni, pa se to neznanje skriva iza raznih floskula.Felip

uf... kakvo u prazno lupanje izjava...

imamo Bobana koji je baš čvrsto stao iza Kove predstavljajući ga kao dugoročni projekt nekog novog DinamaFelip

pa to što je bio dugoročni projekt ne znači da je nedodirljiv na 10 godina. Naravno da je smjenjiv već prvu sezonu ako ne isporuči traženo, pa nije zato Boban lažov. Razumjem ja Zvoninu reakciju, ne skakati na prvu i djeliti otkaze kao šlape, ali sad već i slijepci vide da Kova nije taj i tu je stvarno vrijeme da se Zvone postavi kao predsjednik koji štiti integritet Dinama.. previše je uloženo i financijski i sportski da bi se sad predugo čekalo..
  • Olmic
    5.4k
    Hoce li Boban biti na clanskom danu ?
  • rioda
    11.2k

Hoće, a ti?
  • Olmic
    5.4k
    hocu. Nadam se da nece pitanja preskakat i birat
  • Crni86
    16.8k
    Nadam se da ce biti prisutni i cijeli NO te skupstinari koje smo demokracijski izabrali.

Boli mene tuki za manenicu i clanove uprave, ja zelim odgovore od onih koje sam birao. A manenicu i clanove uprave nek ispituju i traze odgovore oni koji su njih izabrali i postavili.

Znaci predsjednik kluba i NO (kao tijelo koje predstavlja skupstinu) bi trebali odgovarati navijacima. Ne Puhalo i Manenica.
  • mali M
    8.9k
    Nadam se da nece pitanja preskakat i biratOlmic

pa dobro brate ako to sad zamišljaš da ćete rešetati i oni odgovoriti na 1000 pitanja odma si smanji očekivanja. Moraju nekakav red imati.. Al mislim da se ovaj puta (za razliku od prošlog) bude odgovaralo i na teška pitanja
  • Olmic
    5.4k
    samo da nece dabac pojasnjavat sportski dio
  • mali M
    8.9k
    samo da nece dabac pojasnjavat sportski dioOlmic

znam da je pretpostavka ali ga zamišljam dok to radi kao onog voditelja dnevnika iz Garfilda tko se sjeća...
  • Crni86
    16.8k
    nebu, on bu zapisival :smile:
  • skener
    6.5k
    Ima li još netko probleme sa preuzimanjem ulaznica za članski dan?

Već nekoliko dana stalno mi izbacuje "Greška kod označene osobe"
  • Dzoni
    2.7k
    Koliko pitanja može svaka osoba postaviti?
  • The Undertaker
    9k
    Vjerovatno je već bilo ali ne mogu naći...
    Da li se planira prijenos (stream) sa članskog dana, barem na dinamo plus?
  • Thor
    1.3k
    Podrzavam demokratizaciju u odnosima s clanovima kojih do prije promjena nije uopce bilo...no sto smo od prije ili bar prosle godine na tom pitanju napravili?
    Komunicirali izbore i Predsjednik dao jedan intervju.
    Nista ili premalo!
    Suti se cijelo vrijeme kao i prosle godine,nista se ne komunicira a ako zelim cuti i vidjeti Predsjednika kluba moram upalit Sky spot ili koji vec kanal di komentira tudje igrace. Radje bi cuo komentar nasih igraca i trenera i igre.
    Prosli puta sam se prijavio i kupio kartu za clanski dan da bi nakon toga bilo receno samo preko aplikacije i na kraju je bilo troje ljudi u branimir centru a pitanja su bila znamo i kako postavljana,a da nisi ni morao kupiti tu kartu na kraju.... pitanje nisam naravno ni postavio jer nije bilo procitano odnosno nije bilo ni vidljivo.
    Sada opet clanki dani u stani/pani situaciji bas kao i prosle godine...a kako su stvari do sada nikako ili premalo komunicirani ne ocekujem ni sada nista drukcije, ocito. :brow: pa mi to vise nije ni interesantno.
    Nije hejtanje nego kritika jer mi ta sutnja i zakukuljenost vodstva kluba sad vec ide lagano na zivce. Ocekivao sam i tu promjene na bolje. Ocito ih nema :chin:
  • Papastrumf
    19.8k
    Majstore, preuzmi ulaznicu i dodji. Pitanja se postavljaju uzivo, bez aplikacije. Predsjednik ce odgovoriti na svako postavljeno pitanje, ako je u njegovoj domeni, a u suprotnom ce odgovoriti netko od ostalih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.