• fakin
    1.9k
    obrana nam je toliko stabilna da smo u zadnjih 8 utakmica primili gol u svakoj.

zadnja utakmica u kojoj nismo primili gol bila je 20.9., prije mjesec i pol
  • scooniepenn
    5.8k

Kad se već kenja i po obrani, hajde radije pogledaj koliki je omjer primljenih golova i upućenih udaraca u okvir. Ako se dobro sjećam prije Rijeke je omjer u sezoni bio 23:11, što bi značilo da je sada 27:12 (2,25 po utakmici). Iskreno, ne sjećam se da sam takav omjer ikada vidio otkad pratim nogomet. Nešto o tom minornom broju upućenih udaraca valjda dolazi i od vrhunske obrane. Ili je do toga da imamo brutalne sreće pa nam protivnici nisu u stanju opucati po golu.
  • Mlađi referent
    14.8k

39-13* je omjer
    xG je 10.95

Znači sve u prosjeku
  • scooniepenn
    5.8k

Onda je netko izvukao krivi podatak. No, ako je i 39 udaraca upućeno, to su 3 po utakmici, od čega smo primili 13. Drugim riječima, protivnici nam upute 3 po utakmici, a naš vratar primi 1. Top omjer.
  • Mlađi referent
    14.8k

To nije značajno lošije od prosjeka, lagano odstupanje koje se brzo iznivelira
  • scooniepenn
    5.8k

Ako je dobar postotak primiti svaki 3. udarac u okvir, ne svaku 3. veliku priliku, onda sam ja iskreno u 30 godina praćenja nogometa u potpunoj zabludi.
  • Mlađi referent
    14.8k

Dap, 26-32% udaraca u okvir ti završi u golu, ovisno o uzorku, sezoni.
  • FazeN
    3.4k
    Podrška Belji.
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.
    Ne zanima me Kovačević ali želim da se zna da našeg najboljeg igrača šikanira trener i nitko drugi.
  • Crusades
    19.9k
    Onda mu očito Boban ne slaže ekipu.
  • rioda
    11.3k
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.FazeN

Je li to dokaz da se Boban ipak ne miješa?
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.
    Ne zanima me Kovačević ali želim da se zna da našeg najboljeg igrača šikanira trener i nitko drugi.
    FazeN

Znači da sam dobro poentirao sa onim komentarom prije utakmice. :smile:
  • Orc123
    13.7k
    Ne znam jel ga Ferma Kova ali za pocetak bi trebao poceti trcati i samo pokusati koji put napraviti presing na vratara ili zadnju liniju...mozda mu se svidi. Ima on puno kvaliteta ali s obzirom kolko je placen ocekivao bi malo vise energije, volje i zelje. Nadam se da ce ga novi trener dici u formi.....
  • jakov1
    1.2k
    Ima on puno kvaliteta ali s obzirom kolko je placen ocekivao bi malo vise energije, volje i zelje.Orc123

Iskreno pitanje, ima li itko na ovom forumu tko nije cuo od navijaca Istre, Osijeka, Rapida ili Augsburga da je Beljo klasa, ali tezak karakter, veliko dijete i quitter? Ne znam cemu sad cudenje da se prvi utopio u sivilu ekipe.
  • IceMan
    3.7k
    Puno tog mi je nejasno glede Belje.

Ako si ga već dovodio i toliko ga platio, onda je valjda red i da igra puno više i da mu vjeruješ. I još je na početku zabijao…

To kao da Bayern dovede Kanea i onda ga rotira da igra 50% vremena.

To koliko on igra komotno smo mogli biti samo s Kulenovićem Bakrarom i Topićem. Ili dovesti Čopa kao rotaciju.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Znaci on je dao 2 gola Feneru, nakon tog odigrao 20 minuta protiv SB rutinska pobjeda iz nekog razloga, asistencija protiv Maccabija pa gol Lokomotivi. To su sve vezane utakmice.

Iz nekog razloga 14 minuta protiv Osijeka odmah nakon tog, Malmo i tu nestaje i krecu nasi problemi.

Najskuplji dolazak, potencijal, igrac kojeg treba gurati. Neobjasnjivo zanemarivanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.