• Jaro
    11k
    Ofenzivno smo sasvim solidniGeneralNapoleon

Ha?
  • Filip Međimurje
    919
    Da je Mikića ovako prošo, bar bi znali da je mali pobral iskustva pa bi bil samo bolji.
  • Slavonac86
    627
    sta smo mi to solidno ofanzivno napravili?
  • ivanlivno
    137
    Čuj ti njega, on sjedi, i bleji. Pokupi se dok ne unistis sve do kraja
  • Maki2
    947
    A kako ti uopce padne na pamet da tebi igra Theophile beka na ovom Zaragozi koji ako ostane ili siroko ili dobije izolaciju ce pretrcat Kevina ko da ga nema
  • DiddyGuela
    4.8k
    Bas smo bolno limitirana momcad + ovaj cirkusant na klupi.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ha cuj. Trudimo se. Mozda su mi se jednostavno spustili kriteriji s obzirom na redovne ofenzivne spektakle ove sezone. Imamo par dobrih ubacaja i polupriliku Zajca. To je solidno kak zna bit. Ipak je i ozbiljan protivnik.
  • Eduardo
    27.1k
    Hoće li netko dobrog čovjeka Kovu na presici pitati...tp1997

Postavio je tekmu nobelovac iz jablanice da igra na 0:0. Sve se raspalo nakon 3 i pol minute. Sad moramo krunicu molit da kad se sjeti mijenjat u 75.oj da to bude dosta za X.

A mozda ga i Boban kontaktira preko toki vokija u međuvremenu..
    emilperska

Ajd prestanite s ovim sarkastičnim i podrugljivim izrazima (nobelovac i dobri čovjek) upućenima treneru... svima je jasan kontekst u kojem koristite te opise...

@emilperska u ovom kratkom komentaru imaš previše osobnog omalovažavanja i ponižavanja kako na intelektualnom novou tako i na temelju podrijetla.

Idem off par dana, a moderatori imaju svako pravo ukloniti na tjedan dana svakog tko nastavi u ovom ili sličnom tonu... taj čovjek ima ime, a ima i nadimak kojim ga možete osloviti, a nakon toga napisati pravi kritički komentar u nogometnom tonu. Eto, samo toliko.
  • Slepicka
    371
    Odluka da ti KTC igra ispred Mikica je cisti strah trenera, Kule ispred Belje - sto se zeljelo postici time? igra je uzas, ova agonija se mora zavrsit sto prije ako zelimo zadrzati ikakvu sansu za postici ciljeve koje smo postavili prije sezone, trener jednostavno nije dorastao..nazalost dosta je mazanja ociju
  • Mihael2305
    674
    Daj ubaci radje Mudrija da skuplja minutažu sad kova ..
  • Jima
    904
    Kakvog je amatera Boban našao za trenera,to je smijurija. Mi igramo blok protiv jebene Celte.
  • cibona
    6.7k
    Nije kriv sergi, kriv je onaj koji je postavio ozlijeđenog igrača u igru. Nije kriv ktc, kriv je onaj koji je postavio na desni bek igrača kojemu to nije prirodna pozicija.
  • NoSkillan
    147
    meni ovo mirise na 5 komada
  • emilperska
    12.3k
    "Trust the process"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.