• Nogo
    9.3k
    Kada vidim da od svih utakmica e.l.samo mi gubimo :scream:
  • Krulek
    972

Sve ok, razumijemo se
  • ElDorado
    6.9k
    Šta je ovo majko mila. Ljubicic nije dotako loptu. Bekovi u liniji sa stoperima. Kule odsjecen. Ocekivano. Dominguez ocito ozljedjen
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Kova je kirurški precizno detektirao da nam sredina terena ne postoji pa se odlučio za taktiku bjesomučnog preskakanja igre
  • Bruh
    1.1k
    Ne razmem pozicioniranje mišića... On skroz iza umjesto u vezi
  • Time
    1.5k
    Nije mi jasno kako nitko iz nase struke ne vidi da nemamo ni jednog igraca koji je znalac,tehnicar, kreativac.Nitko od veznih se ne spusti po loptu,stojimo na mjestu,nema trke, golman nam ima najviše loptu.Napadac potpuno odsjecen,jedine prilike su nam prekidi.U velikim smo problemima ne samo za ovu utakmica vec opcenito.
  • ivanlivno
    137
    Kule je napadač za 2 klase slabiji od Belje.
  • nwankwo646
    900
    Kako je moguće da jedan igrač kao Goda u 27. godini postane prvotimac europskog Dinama???
  • Zagi
    12.8k
    Kule je napadač za 2 klase slabiji od Belje.ivanlivno

Upravo osvojio loptu 1 na 3. Beljo bi tu stajao i gledao ko tele.
    Kule je bolji. Pomirite se s tim.
  • Vedraca
    210
    Dominguez je vec posto Kikser zadnjih Tjedana....Kova opet brilijantan u Taktici....meni nije jasno da 2 Godine zaredom pocnemo dobro pa ovako padnemo i ocajno izgledamo
  • Makedonion
    131
    Ne razmem pozicioniranje mišića... On skroz iza umjesto u veziBruh

Taman sam htio reci da nemamo deep playmakera. Igru nam vode dominguez i mckenna. Kad se Misic spusti iza, i dalje je beskoristan
  • ShanKu
    1.9k
    Ajd.. vjerujemo budale i dalje u neki preokret :fire: nema predaje!
  • Dzg69
    102
    Odlicno igramo kako nas Kova vodi
  • Krulek
    972
    Za sada se samo Hoxha trudi...
  • NBC
    51
    Ljubicica nema na utakmici.Nije razina za dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.