• don
    16.6k
    pa i klubovi imaju svoja imena, samo neke lige nemaju svoje grbove zbog licenci kao i u FM na PC.
  • Droljo
    22.4k

Talijanski i njemački nemaju. Radi se o mobilnoj verziji
  • don
    16.6k
    ima, možda si instiktivno otiša u ženske lige :sweat:

IMG-5356.png IMG-5357.png
  • Filip85
    1.1k
    Samo uguglaj FM mobile real names/clubs/kits i izbacit će ti nešto sigurno. Znam da sam na jednom FM mobile skidao sve grbove i bome je trajalo...
  • Droljo
    22.4k
    Ma nešto sam i našao ali ne da mi mob brljat po android/data fajlovima pa sam probao po nekim uputama i opet kita... Odustal
  • Filip85
    1.1k
    Pa imaš dosta licenciranih liga gdje su sva imena točno napisana :)
  • LA BOMBA
    557
    Messi dobio promociju u prvu momčad Barcelona sa 15 godina.

Dribbling: 29
    Finishing: 22

Championship-Manager-01-02-6-11-2025-18-03-38.png
  • LA BOMBA
    557
    Ovo je momčad so kojom počinjem sezonu 2003/04.

Doveo sam sljedeće igrače:
    Giorgio Chiellini
    Stephan Lichsteiner
    Michael Essien
    Wesley Sneijder
    Tiago

Većinom su bili jeftini zato što su igrali za bezvezne klubove i imali low reputation. A svi znamo u koje zvjeri će se razviti. Livornu sam trebao platiti smješnih 850k za Chiellinija.

Championship-Manager-01-02-6-11-2025-18-20-28.png

Pogledajte koliko je već dobar 19 godišnji Sneijder:

Championship-Manager-01-02-6-11-2025-18-25-23.png

Sad će neki ljudi pričati koji je čar igre kad već znaš koje igrače moraš kupiti. Čar je u tome što sam nostalgičan prema tom razdoblju nogometa i volim ići kroz taj period opet i opet. To su bili pravi igrači a ne ta bezvezna generacija igrača koje imamo danas.
  • rokikaciga
    6.6k
    Nisi Rieru doveo jos?
  • LA BOMBA
    557
    Mallorca je tražila previše novca a ja sam sve potrošio na Ronaldu.
  • rokikaciga
    6.6k
    SboVCxq.png

rokikaciga "Moramo izvuć poučak iz ovog poraza"

rokikaciga:

OSavWbt.png
  • jedan u nizu
    16.1k

Boze sacuvaj kako izgleda ovaj screen.

Match stats gdje vidis samo 5 elemenata statistike. Ispod dva top performera - kao da mi je to bitno. Oznaci ih u team statsu sa zvjezdicom i bok, ovako zauzima prostor bezveze.

Match events, samo golovi. Gdje su zuti kartoni, gdje su izmjene? Gdje mi je ime stadiona, broj posjetitelja, datum utakmice, natjecanje u kojem se igra?

Team stats. Kakva je ovo blasfemija gdje su uglavnom nule na statistici. Kao da sam ne vidim da nitko nije asistirao, dao gol ili imao xG 0. Jedino sto ti tu treba je ocjena, a i ona je toliko utopljena da ne vidis razliku izmedu 6.4 i 7.1.

Prekiriminalno.

Zasluzuje i gore od trenutnog stanja recenzija:

All (12,884)
    Positive (2,697)
    Negative (10,187)
  • rokikaciga
    6.6k
    Možeš kliknut na te ekrane

Match stats izgleda ovako protiv Krakowa
    tVzcKvN.png

Ima i Advanced stats tipka (khm ulazak u zadnju trećinu khm)

5BCx5xp.png

Statistika mojih igrača

rlGujFL.png
    d4XFYNo.png

Za ovo se 100% slažem

Gdje su zuti kartoni, gdje su izmjene? Gdje mi je ime stadiona, broj posjetitelja, datum utakmice, natjecanje u kojem se igra?jedan u nizu
  • jedan u nizu
    16.1k

Sve ovo treba stajati na jednom ekranu kada zavrsis utakmicu. Ne da svaku stvar moram klikati i posebno ulaziti u to.

Overview sluzi tome da bude pregled svega bitnog. Za detaljnu statistiku, pass completion cu kasnije uci kada analziriam utakmicu. A kada zaavrsim, zelim vidjeti pregled svega sto mi je bitno.

Fm je uvijek bila igra beskonacnog klikanja i citanja podataka.
    Ali ovo je otislo toliko u kurac i gubi smisao same igre - a to je da bude zabavna.

Vjerujem da je tebi zabavno, i dijelu ljudi takoder, ne osudujem.
    Ali po silnim recenzijama i feedbackovima vidim da nisam bio lud sto sam 2 sata nakon izlaska igre trazio povrat novaca.
    I to nakon sto sam danima, pa i tjednima iscekivao tocno vrijeme izlaska. A ko neki idiot sam stiskao f5 kada je izlazilo kao da kupujem neke karte za koncert, a ne igricu :sweat:
  • Filip85
    1.1k
    Match events, samo golovi. Gdje su zuti kartoni, gdje su izmjene? Gdje mi je ime stadiona, broj posjetitelja, datum utakmice, natjecanje u kojem se igra?jedan u nizu

Paaa....sve će to biti "novi" fićursi u narednim FM-ovima :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.