• Paulie
    314
    novi njemački za svjetsko, brutala

original_DT_A-Spot_1600x900px_W.jpg%3F1762347162
  • Masto
    354
    Jedva čekam vidit nove hrvatske od adidasa
  • miro
    7.8k
    Šta nije to demantirano i da ostajemo u Nikeu?
  • flexXy
    3.1k

Demantirano je da se prije svjetskog prebacujemo, imamo jos jedan nike dres koji ce se nosit do kraja prvenstva i nakon toga je prebacivanje.
  • Paulie
    314

jel se spominjalo gdje kad ce predstavit naše nove?
  • flexXy
    3.1k

U 3.mjesecu prije utakmice sa Brazilom, mislim da je dogovoreno da imamo dvije prijateljske s Nike repkama radi odradivanja marketinskih stvari.
  • plavi72
    1.9k
    25-ta godina nike na dresu,dosta ih više...
    Uhlsports,patrick,lotto,umbro,kappa,lotto...nike
    Malo navijača zna da smo 1994. kratko imali robe di kappa.
    NL-0843.jpg
    Maradona igrao sa Šukerom u Sevilli,poklonio dres Biserki Petrović svoj ,poslije ove utakmice 0-0 su otišli u SAD ,WC !
  • LA BOMBA
    538
    Oni njemački dresovi su meni bezveze. Kopija nekih dresova iz 90ih koji su već tada bili ružni.

Adidas uvijek sa najružnijim dresovima.

Samo još neke kopije 90ih i 80ih, nikakvih novih ideja.
  • Bosskovitz
    19.4k
    Ukusi se razlikuju, ali Adidas trenutno radi daleko najbolji posao s dresovima. Main brand + Adidas Originals, zaista vrhunski. Naravno, kad govorimo o top klubovima koje imaju i top repkama. Najviše kreative, najviše stila, a opet za svakog u okviru onoga kaj odgovara njihovom brandu.

Osim njih, Kappa. Vrhunski posao talijani rade, šteta je kaj ne mogu uvjetima konkurirati za ništa više od mid klubova koje imaju jer čak i kad naprave dres koji mi se ne sviđa, i dalje je hit.
  • LA BOMBA
    538
    Meni Adidas nikad ne može imati dobrih dresova jer se mi jednostavno ne sviđaju one tri crte koje stavljaju na svaki dres. Oni mogu raditi šta god žele ali kad se onda na kraju poseru na taj dres sa crtama onda će uvijek izgledati glupo.
  • Hectorharatti
    344
    dobro to je tvoje mišljenje. Meni su ovi adidasovi vrh teški.
  • NerminB
    125
    Adidas radi ubjedljivo najljepse dresove (po meni) koje uvijek imaju neku poentu, dok nike to uglavnom radi sablonski. Gledam dres costa rice za svjetsko.. brutala ziva. Njemacki i spanski da ne pricam.

O ukusima sa drugima se ne raspravlja jbg, nekome ko la bombi su krs.
  • Oluja
    5.7k
    Njemačka mi uvijek ima jedne od ljepših dresova.
  • LA BOMBA
    538
    Meni ide poglavito na živce što je danas večina dresova kopija nečega iz prošlosti.

Nije tu samo Adidas problem nego i ostali.

Žele iz 90ih godina napraviti neku legendarnu i ikonično razdoblje i sad kopiraju ružne dresove iz tog vrijemena, koje su tada svi smatrali kao ružne.

Ono u stilu "pogledajte onaj ružan dres iz 1990 godine, vau kako ikonično i legendarno, moramo to kopirati."

Ako već treba kopirati nešto iz prošlosti nek se kopira one jednostavne i čiste dresove iz 70ih i prije.

Zašto Njemačka npr ne može imati ovog dresa, zašto treba uvijek neki dizajc i stavljati gluposti na dres?

f8a8b9fa.jpg
  • Danko
    2.5k

Meni je nejasno kak u ovim teškim trenucima možeš komentarati švapske dresove..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.