• ZrnTSCHeZ
    1.7k

Da, dobivaju se bodovi, ali za mininalno 10€ jednokratne potrošnje...ak ti pojedinačni račun manji, bez obzira kolko puta uzmeš po pivu-dvije, nema bodova

Skeniranjem godišnje imaš 10% popust, uključujući i cehove ispod 10€
  • Zoran
    348
    Znaci ako kupujem npr. 2 pive dobijem 10 % popusta, a ako kupujem npr. 6 piva onda dobijem i popust i bodove?
    Prvo kazem godisnju, a onda placam ili?
    Pitam da saznam informacije da mi se nebi ove na sanku pravile grbave radi tih 10% ( jer se tu dosta skupi na količinu-posebno njima).
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k

Da, da i da...sve si točno pohvatal
  • fakin
    2k
    znači prvo daješ godišnju za popust, onda karticu s kojom plaćaš i onda kod za program vjernosti. brate mili lakše kupim auto nego pivu na stadionu
  • Šteco
    1.3k
    Kad naručuješ reci da skupljaš bodove. Ona upiše narudžbu i kaže da skeniraš kod. Kod za Plavi korner ti je u Dinamo aplikaciji.

Otvori aplikaciju - klikni gore deno na ikonu profila - klikni na skupljaj bodove - klikni na Plavi korner - skeneniraj taj kod na skeneru koji je na šanku.

Meni je tako radio svaki put, bodovi su tu odmah nakon plaćanja.

PS Nemoj odmah skenirati kad dođeš na šank, teta se zna naljutit, kaže polako da prvo upišem narudžbu :lol:
  • mali M
    8.9k
    Sve je to još uvijek prekomplicirano... Skupljat ću bodove kad ću moć skenirati samo člansku i automatski će se bodovi na nju skupljati... Prošle godine sam se dovoljno naživcirao što nisam dobio bod za ovo, bod za ono, ma... Rekao bi moj kolega s faksa profesoru (dok se ovaj derao na njega): "čuvaj zdravlje" i okrenuo se i otišao...
  • Zoran
    348

pa ti i ja mislim... imam osjećaj da to tetama na šanku stvara nervozu i da se prave grbave radi toga...sada ću biti uporan
  • Masto
    384
    Kolko se dobije bodova za sudjelovanje u kvizu i za sve točne odgovore?
  • Arkada
    17
    za sudjelovanje 5,za sve točno 10.
    Možeš ponovo ući u kviz i pogledati koji su točni odgovori.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Pitanje u kvizu o strijelcu je lose postavljeno.

Tocan odgovor je zabio 1 u Kupu Uefa, a pitanje navodi na europa (uefa) ligu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.