Pacho
Haza
hardek
Haza
Da sve to uključuje -1 iza Hajduka na tablici nitko normalan ti ovo ne bi potpisao, a o lošoj igri općenito i propadanju skupih pojačanja da ne pričamo. — NORTE
fakin
Nemrem igra Dinamo
ovo sta si ti izjavio mislim da misle svi, ali sta ti daje nadu da ce se kova jednog dana naucit nosit sa tim pritiskom?
Pa zato je puno teze i bit trener u dinamu neg u belupu… zbog pritiska i ocekivanja koja te zeznu. Tu se i razlikuje dobar trener od vrhunskog. — Crni86
Haza
pa ovog nema ni u lošim komedijama.
nevjerojatno mi je da ekipa iz kluba ovo nije vidjela zadnjih par mjeseci i da nije niti dovela nekog niti uigravala nekog za tu poziciju, nego samo alibi stavljaj valinčić dok ide. — fakin
fakin
Haza
pa valjda logički zaključiš da postoji velika mogućnost da se ozljedi i ostanemo bez ikoga. i da nitko na to ne reagira mjesecima. a ne znam, očito sam histeričan — fakin
Kujtim Shalla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.