Zagi
NORTE
da nam je netko ovo ponudio na početku sezone, 5/5 u derbijima i 7/9 u Europi, svi bi pristali, a sad odjednom ništa ne valja... — Haza
Crni86
U pravu si da je bilo i nesreće u porazima:
Gorica nesretni crveni (kriminalna igra 1.pol)
Lokomotiva stativa za ekspresni povratak na 1:1 i užasno glup penal poslije za 2:0 — NORTE
Derby
Zagi
Smeta me izjava naseg trenera koji to naziva solidnim. — Derby
FazeN
Iako sam zazivao dolazak Belje, njegov govor tijela je iritantan, i sve manje mislim da će nam on biti neko mega pojačanje. — Haza
Crni86
Od zadnjih 5 utakmica Dinama(računam i ovu sutra) Beljo njih 4, više trenira s tzv "ekipom koja ulazi s klupe", od toga 3 zaredom već je u toj poziciji. — FazeN
Zagi
Crni86
Ako si kroz tjedan u statusu igrača na klupi, nebi li startanje u prvih 11 trebalo biti poticajno? — Zagi
FazeN
Ako si kroz tjedan u statusu igrača na klupi, nebi li startanje u prvih 11 trebalo biti poticajno — Zagi
Crni86
No onda ga nemaš koji kurac stavljati od početka pa kad ovaj (očito psihički nije nešto jak kad sve sagledamo što smo vidjeli) odigra tekmu bez ikakvog doprinosa, to je loše.. — FazeN
Crni86
Inače bi to moglo biti opravdanje za svakog igrača ikada. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.