El Madrigal
Haza
Derby
Napadi na Mišića (ok pogriješio je, da je to napravio Livaja, bio bi ikona). Kad mi osudimo kapetana, šta onda očekujemo od javnosti i medija. Zona, pogriješila si s napadom na kapetana (iako je i on pogriješio, ali dijete se odgaja kod kuće, a ne pred drugima). S kapetanom odnose rješavamo doma, ne u medijskom prostoru.
Zar stvarno nakon 5/5 u derbijima i 7/9 bodova u Europi imamo kolektivnu šizofreniju na spomen svetog imena Dinamo.
Tovarima se oprosti crveni u 41 minuti, nikom ništa, a "mi budale" ubijemo kapetana jer je trebao dobiti crveni u 75 minuti. — Haza
Sve u svemu, da nam je netko ovo ponudio na početku sezone — Haza
Derby
Tko će sutra igrati na desnom boku?
Kovačević: Imamo dvije-tri opcije, imamo još danas trening. Theophile je tu, kao i mladi Noa Mikić koji dobro radi s nama. Koristili smo Matea Lisicu protiv Rijeke, ali mislim da će on sutra igrati na svojoj poziciji.Lisica je bio solidan na boku, ali sad nam treba naprijed. Nismo odustali od njega na boku, ali sad je Mikić najbliže toj poziciji. — Kova

Haza
Svaka cast na pobjedama u el i derbijima, ali tim pobjedama raste klub, njegova ostavstina, ugled... Ne sluze te pobjede kao kredit da se mogu gubiti male utakmice. — Goncalo Santos
Nemrem igra Dinamo
Crni86
Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.