• Efes Pilsen
    13.4k
    Jel ima tko ovo?

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/84/travel-jacket-soft-shell-2425

Malo sam zbunjen, na prvoj slici izgleda kao da nema kapuljacu, na trecoj da ima. Izgleda malo isprano, jel tako i uzivo? I kakve su velicine?
  • Droljo
    22.4k
    Možda je montažna kapuljača..
  • BBBaranja
    4.2k

Nemam takvu,ali imam nešto slično gdje se kapuljača srola iza u ovratnik..vjerujem da je na tu foru
  • Sajla
    14.6k

Kako je ovo soft shell jakna, mislim da je i kapuljača od istog materijala i da se ne rola u ovratnik nego kopča drukerima. Nek javi tko ju je imao u rukama jer se nemremo dogovoriti ovak :smile:
  • plavi72
    1.9k

3.slika nije ista "jacket" već...hudica

Screenshot-20251103-202752-Chrome.jpg
    Muških nema na stanju.
  • Efes Pilsen
    13.4k
    To sam i mislio, da je neka druga stvar u pitanju i da je treca slika greska :lol: jer ni kragna ne izgleda zadebljano kao one s kapuljacom.
  • plavi72
    1.9k
    Ni rukavi ne završavaju isto :up:
  • Thor
    1.3k
    ja brijem da smo mom starom kupili ovakvu za rodjendan ali mi se cini da nema kapuljacu :chin: ili ima mozda sfrkanu u kragni :chin: hmmm nemrem sad prispodobit :lol: uglavnom ne pamtim da ima kapuljacu vani
  • Thor
    1.3k
    [img]http://IMG-20240927-WA0013.jpg
    Evo naso sam sliku iz shopa kad smo kupovali.
    I malo su komotniji brojevi
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Hvala :heart:
  • Ludovic IX
    10.2k
    lanjski dresovi na 50% popusta - 45 €
  • Guinness
    3.2k
    Zna li netko u kojem roku se može zamijeniti roba u kupljena u shopu?
    Imam slip za zamjenu i datum kada je kupljeno ali ne vidim i do kada mogu zamijeniti.
  • rupke
    251

povrat ili zamjena u webshopu:
    Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, kontaktirajte nas unutar 14 dana od primitka na broj +385 1 2386 163 ili putem e-maila na kako bismo vam pružili informacije o postupku povrata ili zamjene.
    Proizvodi koji su izrađeni po narudžbi, odnosno personalizirani prema zahtjevima kupca (dresovi s imenom i/ili brojem), ne podliježu mogućnosti povrata ni zamjene, osim u slučaju proizvodne greške ili oštećenja prilikom isporuke.

ukoliko je u fizičkoj trgovini najbolje kontaktirati na ili +385 1 2386 163 gdje će dati najbolju informaciju
  • criticus
    5.2k

znači nema kapuljaču?
  • Robi T
    335
    Želim kupiti Dinamov ogrtač. Bio danas u fan shopu i probao veličinu L/XL ali su mi rukavi prekratki
    Na webshopu ni u fan shopu nema XXL.
    Ima li te veličine za ogrtač u ponudi?
    Zna li netko?
    Fala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.