• NerminB
    117
    Odlican tekst.
  • Ivan0302
    1.2k
    Ekipa imam pitanje

Kad sam došao na utakmicu protiv Osijeka na sjever sa šalom, skužim da je ona akcija da zamjeniš šal. A šal koji nosim najčešće od 3 4 koje imam je ovaj (slika ispod). Kod nikoga nisam vidio ovaj šal pa predpostavljam da je sa nekog štanda kupljen pa bi volio da mi netko potvrdi ako zna, inače ovaj šal imam jedno 15ak godina.

https://ibb.co/CsM3200W
  • FelceAzzurro
    917

Ne mijenjaj ovaj šal. Odličan je i nije pijačarski.
  • ivanlivno
    112

Ne znam baš, font mi malo baca na pijacu, kad su grupa ili klub koristili ovakav font?
  • Minken Bojna
    83
    https://ibb.co/chNyk1H0 mislim da je to kopija ovog šala grupe, vidi se da je ovaj crni dio sa grbom posebno zalijepljen ili zašiven
    @LM1995 kolega, posudio sam sliku
  • Dubbbrava
    1.2k
    Imala je grupa oko 2010.takav šal samo kaj mi ovaj Ivanov nekak zgleda fejk
  • dzg7
    445
    Sada gledam malo raspored
    27.11. Je Lille, onda je Gorica vjerojatno u Pon 1.12.?
    A derbi u Ned 7.12.?
  • Crusades
    19.7k
    27.11. Je Lille, onda je Gorica vjerojatno u Pon 1.12.?
    A derbi u Ned 7.12.?
    dzg7

A može bit i u nedjelju u Gorici. Sve zavisi hoće li se tražiti ili ne da bude u pon.
  • NORTE
    21k
    Dajte nam opet ponedjeljak, dan odmora više pa "igru" i poraz kao protiv Vukovara. :fire:
  • Paggini
    74.2k

Bar necemo morat putovat 4 sata da gledamo tu sramotu, lagano bus s glavnog, laganini :up:
  • masacusec
    6.6k
    Nikada neću zaboraviti onu avanturu zvanu Amsterdam-Split u listopadu 2007.g.
    Iz Amsterdama preko Zg (sranje, pišanje) i via split!!

Sorry na digresiji, ali jebena me nostalgija hvata....tada sam si to financijski jedva priuštio, a vremena koliko hoces (studentski dani, višak vremena), a danas si to mogu priuštiti, no nema vremena da ga hebeš....
  • Mikina lijeva kopačka
    406
    Nikada neću zaboraviti onu avanturu zvanu Amsterdam-Split u listopadu 2007.g.
    Iz Amsterdama preko Zg (sranje, pišanje) i via split!!

Sorry na digresiji, ali jebena me nostalgija hvata....tada sam si to financijski jedva priuštio, a vremena koliko hoces (studentski dani, višak vremena), a danas si to mogu priuštiti, no nema vremena da ga hebeš....
    masacusec

Jesi ti ja?
    Sve identično bilo, ali pobjeda u Splitu nakon Amsterdama, ne znam kad smo tak lijepe dvije gostujuće vezali.
  • Crni86
    16.7k
    tada sam si to financijski jedva priuštio, a vremena koliko hoces (studentski dani, višak vremena), a danas si to mogu priuštiti, no nema vremena da ga hebeš....masacusec

To je pnaj zacarni trokut, a onda kasnije ces imat vremena i para, ali energije vise nece bit… jebajga
  • periklo
    341

Meni Amsterdam ‘07 bio prvo međunarodno gostovanje na koje sam otišao solo, na kraju se zadržao tjedan dana tamo, mislim da nisam uopće isao u ST…

Nikad u životu nisam bio toliko žedan na kraju tekme. Nisu nam dali unijeti bubnjeve, 120 minuta grlo/dlan, Koch, Modrić, Mandža, uh…
  • ivanlivno
    112
    Mogao bi Boban na zimu napraviti još jedan mini reset, doveo si 20 igrača, riješiš se odma onog ko ne valja il ko se ne uklapa, bilo to Vidović, Villar, Galešić, Kova. Bakrar bi mi igrao svaku utakmicu, skoro jedini koji slavi svaki gol i koji je stalno pozitivan, trebamo ga držat kao kap vode na dlanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet