Gledao sam malo tablicu treće lige i ne vidim niti jedan bar polu ozbiljan klub koji kad bi usao u prvu ligu nebi bio totalna kanta za napucavanje. — nkdz
Kolega iz Broda nedavno na forumu napisa kako je Marsa daleko od promocije, sinoc pogledam proslotjedni podcast Utakmicu po utakmicu, spomenuse da Marsa gazi sve pred sobom, pogledam tablicu i oni prvi. Kad je ovaj napisao da od Marse nista, ja sam prestao pratiti rezultate i sinoc onda vidim da su prvi s pet bodova viska i utakmicom manje. Iskreno bi ih rado vidio u cvajti, a ako postanu stabilni onda i u najvisem rangu. Neke detaljne informacije oko kluba ne znam, ne pratim to toliko, tu i tamo sam bacao oko na rezultate posljednjih godina i odustajao kad vidim da od njih nema nista. — Infinity
Upravo ono sto sam pisao. Ovaj Dragovoljac ne bi imao sanse da tu ima jak Inter, jaku Marsu, jako Medjimurje, jaku Cibaliju, jak Vukovar... Kazem ovaj Dragovoljac. Onda bi taj Dragovoljac morao biti 20-30% jaci nego sto je danas da bi se borio s jakom konkurencijom koja takodjer zeli u visi rang. — Infinity
Ovaj Dragovoljac ne bi imao sanse da tu ima jak Inter, jaku Marsu, jako Medjimurje, jaku Cibaliju, jak Vukovar... K — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.