• Marc
    650
    Da vam je netko prije sezone rekao da ćemo dobiti 5/5 utakmica s velimom četvorkom, a svejedno imati ovakvu atmosferu oko kluba, da li bi ste vjerovali?
    Da li smo kao navijači možda ipak previše kritični prema igračima i treneru, te im na taj način nabijamo dodatan stres i pritisak?
  • gledatelj
    1.1k
    Misljenje o PR objavi kluba di se prenesla Misiceva izjava?
  • rioda
    11.1k
    Mogu li se odnosi unutar svlačionice popraviti bez promjene trenera?
  • Keyser Soze
    16.7k
    Smatrate li da se Lisica nakon poluvremena u Vinkovcima i utakmice s Rijekom i dalje treba gurati na desnog beka u narednim utakmicama ili bi na tu poziciju stavili Nou Mikića ili KTC-a koji je to pokrio i u pobjedi protiv Milana?
  • nemapredaje
    6.4k
    Mislite li da se nakon eventualne pobjede nad Celtom i praktički osiguravanjem prolaska dalje trebamo u nastavku potpuno fokusirati na prvenstvo?
  • mokoxax468
    1.4k
    Poz ekipa, od mene standardno pitanje nakon utakmica: nakon dosta teške pobjede, imamo čast uzeti plijen. Koga uzimamo od igrača Rijeke što su nastupili na utakmici.
    PS. Možda Devetaka, ipak je naš prvi bek bio zamjena njemu hehe
  • Crni72
    108
    - Zašto se ne komentira gaženje Mišića od strane Fruka u 1.pol (mislim 31.min) za što nije niti faul suđen?
    -Zašto se nakon "pucanja" po Mišiću iz svih oružja od strane medija, Miškovića i inih stručnih komentarora i Zona pridružila napadima na našeg kapetana umjesto da stanemo u njegovu obranu?
    - Što se događa sa Beljom? (čovjek ima više žutih kartona u protivničkih 16 nego udaraca na gol)
    - Zašto redoviti padamo kondicijski u 2.pol iako u stožeru imamo svjetske stručnjake po pitanju fizičke spreme igrača?
    - Da li smo nakrcali roster sa previše def.veznih igrača a deklariramo se da želimo igrati ofenzivno i okomito i da li je to falinga trenera ili Bobana?
    -
  • Schpatz
    917
    Poz, kaj mislite, zakaj se, kad se propitkuju odluke trenera tko ce igrat u prvih 11, tipa kada imamo predefanzivnu sredinu terena, stvara narativ "cija je to greska: trenera ili Bobana"? Jesu li mediji krivi tome jer se guralo na pocetku sezone "Bobanov Dinamo" ili smo mi samo opsjednuti time da mislimo da onaj tko je predsjednik da bira i momcad na terenu? Jer ne vidim da se spominje u kontekstu nekih drugih momcad da je "kriv" onaj tko je predsjednik kluba ili Uprave za igrace koji su trenutno u prvih 11.

I isto vrijedi i za Misica, posto je sad to aktualna tema, jesmo li mi kao klub i navijaci fenomen da toliko pljujemo po vlastitom igracu dok svi drugi brane vlastite igrace? I fenomen da "navijaci" zele da Dinamo izgubi jer igra lose ili da se, u ovom slucaju, Misicu da crveni karton samo jer nismo dobro izgledali na terenu? I da pojedinci odmah zele mijenjat kapetana? Jesmo li i mi navijaci sami krivi za takvu hajku u medijima na Dinamo i Dinamove igrace jer kada se otvori FB stranica kluba i zona, je samo negativna, nikakva podrska, ispricavanje drugim klubovima i navijacima jer nije dobio xy igrac crveni i slicno dok navijaci drugih klubova brane kung fu udarce vlastitih igraca i dizu ih u nebesa jer se tak bori za grb? Jasno je meni da ne moramo ici na nivo drugih klubova i moramo bit iznad drugih klubova, nego ide pitanje vise u smjeru, pretjerujemo li i mi navijaci sa svime time? Stavljamo li i mi klub kao klub u tesku poziciju sto se tice PR-a jer sto god da se napravi ne valja? Ako se napravi pritisak, ismijavanje da smo kao neki klub juznije od nas, ako se ne poduzme nista, onda zasto se ne radi pritisak i zasto sutimo?
  • Noel
    16.7k
    Koje ime odnosno koji trener je realan da sjedne na Dinamovu klupu u slučaju otkaza Kovačevića? Da li je Dinamova realnost HNL i neki domaći treneri ili je realno očekivat trenutno slobodne trenere tipa Bruno Lage ili Adi Hütter u Dinamu?

Da li je trenutno Bakrar najbolje pojačanje u ljetnom prijelaznom roku odnosno remontu?
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Lijep pozdrav svima u studijuni režiji.
    Da ste novi trener Dinama, koje konkretne promjene biste uradili? Taktički i igrački, od postojećeg kadra naravno.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube