• Dubbbrava
    1.2k
    Di je taj dio di ovi pljuju a Profa šuti?
  • ivanlivno
    107
    3:26:00, pa kad ovaj lijevo puba počne "nemoj usporedivat hajduk i dinamo", profa na to "slazem se", i onda se taj puba posro po dinamovim navijacima i dinamu kao necem kratkoronom i fejk, poput novih televizora, profa suti jer ko je on da ude u konflikt sa tovarima, on ulazi u konflikt samo sa Zajecom i Bobanom. A kakve mrzilacke i odvratne stvari o Dinamu i Zagrebu prica taj Puba inace, ali ne da mi se traziti. Uz to doslovce su utuzivu hajku napravili ti tovarski podcasteri prema Didanu Vidanu koji je manji nebitni trol ju tuber, samo jer ih prca najbolje od svih a ovi ne znaju kako mu uzvratiti. Taj neki Karlo Periša prica kako ima 15 ljudi u hanoferu koji bi mogli odradit tog Didana Vidana, jer zivi Hannoveru il kak se vec piše. I nakon sto je odjebo Didan Vidan profu, jer ovi rade hajku na čovjeka a Profa stalno šuruje sa njima. Imali su Profa i Didan podcast di njega Didan pita kao jel on lud sta se druzi sa ljudima koji prvo pljuju Dinamo, a drugo rade hajku na Didana, sestru mu nesto napadaju i smisljaju afere oko, mislim to je sad poduza prica ali sta su radili čovjeku je odvratno, a profa to sve slusa šta Didan priča i samo se smijucka i pravi glup. Znači neki glup osmijeh neke zenskice koja uziva u nasilju nad njom i drugima, neobjasnjiv profil osobnosti, za kojeg me boli ona stvar, al stvar je sto je moj klub tu ukljucen i sto ga ti zmijski tovari iskoristavaju za pljuvanje po mom klubu.

E i kolko sam jos skonto, ti klošari sa tovarske ju tub scene su nazivali firmu di radi Didan Vidan, i priča to vidan Profi, a Profa se samo cereka "hi hi". I pita ga Didan kao alo koji je tvoj komentar a profa nista.

digresija: Sestra Didana Vidana je neka Mostova lokalna političarka u Petrinji koja je jedina digla hajku protiv ukrajinskih mega farmi pilica u Banovini gdje se trebalo zaposlit 4000 stranaca, i ona ima veliki udio u tome što je (za sad) taj projekt stopiran, niti jedan drugi političar nije ista radio oko toga. I ta orjuna krene napadat tu zenu jer ona navodno fejk prijavila dodatnih par ljudi da onomad 2000te dobije više cigli i cementa za obnovu kuće na ratnom području, inače afera koju joj je HDZ smjestio jer se žena bori protiv plenkijevog ukrajinskog milijardera. I umjesto da pohvale zenu, govore Didanu Vidanu da je iz obitelji ratnih profitera itd, radi par vreći cementa.
    digresija na digresiju: Treba bit intelektualno pošten da je i jedan lokalni HDZov načelnik na kraju krenuo radit protiv tih megafarmi. Inače ako se te megafarme izgrade priroda i ekosustav Banovine će doživjet tragičnu sudbinu. Plus 4000 Indijaca u Petrinji bitno mijenja demografsku sliku mekog trbuha Hrvatske.
  • Zambatine škude
    3.6k
    Rak mozga sam dobio.
  • Goncalo Santos
    2k
    kakav polusvijet, strasno
  • Sajla
    14.5k
    a upozorenje o uznemirujućem sadržaju ništa, ha? :wink:
  • Pacho
    9.5k
    Jel ovo reportaza iz pucke kuhinje?
  • Sibirski plavac
    7.2k

Da parafraziram Denu: Eto krasna nam je podcast scena, krasna.
  • prefontaine
    4.9k
    Mili Bože, na šta potroši' 3:20 min svojega života... :cry:

Inače, apelirao bih na forumaše da prilikom lijepljenja linkova prema vanjskim medijima barem napišu naslov, a po mogućnosti rečenicu dvije o tekstu ili videu koji dijele. Neke medije i portale ne otvaram, neka videa ne gledam. Zoni vjerujem, i ona čini 80 posto moga informiranja o Dinamu, ali i nogometu općenito, a onda ispada da preko Zone dođem do nekih vijesti i poveznica do kojih normalnim putem ni u snu ne bih došao.
  • KtcGoat
    1.8k
    plesem po rubu bana, a
  • Sajla
    14.5k
    uredio sam ti post da ljudi vide thumbnail i sad ne znam je li gore nego je bilo...
  • Ivdzo11
    8.5k
    Gledam emisiju na Max sportu 1, kakve gluposti drobi ovaj Zizi pa gadljiv lik do bola
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Puba izgleda kao beskućnički heroinski ovisnik koji je bio s Yusei Fudom u zatvoru u Domino Cityju, Prgavi se drži kao Phineas Gage nakon kaj mu je šipka prošla kroz lubanju, Profa je samo kroner, a ovaj Zoki ružnog prezimena je prirodno glup
  • KtcGoat
    1.8k
    sad izgleda ko reportaza iz ustanove koja pomaze ljudima u borbi s ovisnostima
  • Odani Zgd
    900
    Još jedan motiv više da i dalje ne plaćam HRT pretplatu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.