• ElDorado
    6.8k
    Proces ima uspone i padove. Oscilira
  • Felip
    715
    Šteta, žao mi je što projekt Kovačević lagano puca iako je dobio sve derbije i još uvijek nije izgubio u Europskoj ligi.
    I sam sam introvert i pomalo zbunjola, mogu razumjeti da je on jednostavno takav kakav je i ne možete očekivati da će takav uletavati u gužvu i smirivati situaciju.
    Prekompleksan je zadatak biti trener Dinama za njegov karakter i izgleda da to postaje sve očitije.
    Lijepo je da je dobio priliku nakon svega što je prošao u životu, ali trenutno kao trener, vođa, pedagog stvarno ne izgleda dobro.
    Ovi južnije su cijelu prošlu sezonu istrpili Gattusa iako je igrao zakurac, ispao od Ruža, ali je bio živ do zadnjeg kola i onda dobije nagradu kao izbornik Italije.
    Rekao bih i da će Garcia dobiti sezonu mira bez obzira na igru i rezultat.
    A mi ćemo što? Impulzivno mijenjati trenere u nadi da ćemo jednom pogoditi dugoročno rješenje?
    Ne znam, dobili smo i peti derbi u nizu, a vani je ratno stanje, ne znaš ko po kome puca, svi nezadovoljni, frustrirani. Šteta...
  • Zagi
    12.7k
    Mi smo na -3 od tovara ,a za mentalno stanje našeg navijača je nažalost jedino to bitno.
  • Crni86
    16.6k
    ma bitna je i igra. Jesmo sampioni ili nismo? Neki ce rec razmazeni, pa zbog visokoh ocekivanja smo tu di jesmo.
  • Zagi
    12.7k
    ma bitna je i igraCrni86

Igra nije dobra ali razina kmečanja je definitivno neproporcijalna.
    Da su tovari na -5 , bilo bi par negativnih komentara o igri kojima bi bilo odgovoreno da si pogledaju tablicu i kraj priče.
  • Pacho
    9.5k
    Ako neki tvrde da je nemoguce posloziti toliko novih igraca (naravno da nije kad imas space shuttle) onda bi to valjda znacilo da je Boban prebrzo ocistio svlacionicu (nije) posto nam nam nije cilj samo izgraditi nesto bolje na duge staze nego je uz to osvajanje titule ove sezone apsolutni imperativ. Kakvog smisla ima hvaliti Zvonu za te poteze, a onda ih koristiti kao opravdanje dobrog covjeka Kove nakon 1/3 sezone?

Dovesti legitimnog trenera pa cemo vidjeti kako se brzo sve moze posloziti kad imas roster za 3 koplja jaci od ostatka lige.
  • Crni86
    16.6k
    Da su tovari na -5 , bilo bi par negativnih komentara o igriZagi

Zelis rec da bi nam rezultat mazao oci kao sto se dogodilo i protiv osijeka? Ili prije koju sezonu prot quarabaga?
  • fakin
    1.7k
    trener javno izjavi da nije vidio što se dogodilo nakon utakmice, a slike ga demantiraju gdje se vidi da je u žiži zbivanja među igračima.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Ne da mi se pisati neke stvari, jer će mi se 20 ljudi nakaciti…. Kova nije siguran bezobzira na pobjedu, djelomično si je sam kriv za svoju situaciju, a djelomično ovakva pizdarija se mogla predvidjeti još kada je Kova postavljen…. Kova je wrong man in wrong time. To ga ne čini ni top ni lošim trenerom ni top ni lošom osobom…. Malo je naivno bilo očekivati da će se snaći u ovakvoj situaciji…. Treba nam iskusan, autoritativan i pragmatičan trener. Kova nije nitijedno…,
  • Zagi
    12.7k

Pozitivan rezultat uvijek maže oči, barem donekle. To uopće nije upitno.

Ne kužim baš ovu paralelu sa Qarabagom. Smatraš da je tada netko trebao presjeći i odmah dati otkaz Jakiru?
  • Crni86
    16.6k
    Pozitivan rezultat uvijek maže oči, barem donekleZagi

Maze onima koji svoj klub prate jedino preko sofascora.

Onog koji gleda 5 utakmica i ne vidi nista problematicno i sav je sretan makar igre nema treba poslat na pregled vida. Jos tuznije je kad ljudi krenu sa opravdanjima kao protiv osijeka… i to zvuci i izglrda sve tuznije i tuznije od strane dinamovog navijaca.

Ne kužim baš ovu paralelu sa Qarabagom. Smatraš da je tada netko trebao presjeći i odmah dati otkaz Jakiru?Zagi
    Kako ne kuzis. Pa ljudi su vec tada pricali da smo rupicasti u obrani, obrana kriminalna itd itd. Naravno ovdje kako uvijek to bude su isprozivani svakakvim imenima i da nemaju pojma…. Sve do bayerna.

Poanta je da celnici koji su strucnjaci moraju uvidjeti i rijesiti problem prije nego sta vide to navijaci. Zato su strucnjaci u tom polju i zato su placeni. Kada dodemo do toga da vec navijaci vide neke stvari , onda znaci da celni ljudi vec kasne da.

Mi navijaci vidimo samo utakmice dok celni ljudi vide i treninge, pricaju s igracima i sl. Imaju puno puno vise informacija da se donesu odluke i zato jos jednom kazem kad mi vidimo da su stvar krenule nizbrdo znaci da netko vec kasni sa svojim odlukama.
  • vlatkomarkovic
    2.2k

Je je u tu klopku ne bum opet upal, ali hvala na podršci, neki se sjećaju mojih ranijih postova pa je bilo da pišem ludosti i teorije zavjere….

Iduće šta čekam su izbori za HNS pa će ovi koje je bolio kura za predsjednika ZNSa paničariti….
  • Zagi
    12.7k
    Pa ljudi su vec tada pricali da smo rupicasti u obrani, obrana kriminalna itd itdCrni86
    Sve to stoji ali nimalo se nije promijenilo odlaskom Jakira. Dakle, igrači su bili glavni problem.
    Ako su igrači glavni problem, kaj bi donio raniji otkaz Jakiru?
  • Crni86
    16.6k
    pa valjda ima sportski sektor da detektira problem i reagira. Da li je to trener, da li je to roster igraca itd. Promjena formacije i sl.

Mi proslu sezonu nismo izgubili jer smo promjenili 4 trenera i nismo nikom dali vremena. Mi smo proslu sezonu izgubili radi kriminalnih odluka sportskog sektora od izbora trenera do rostera itd itd.

Kaj se jakira tice, on se nije uklapao u viziju vodstva vec prosle sezone i uopce je glupo ista na njegovu temu pricat jer da su se nasi vode drzali vizije dali bi jakiru vec tad pedalu i uzeli trenera koji se uklapa u njihovu viziju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.