• Niko1986
    4.4k
    Može li se na predictoru dodat pogađanje kada će Damir ostavit komentar?
  • Zagreb1992
    2.7k

Mislim da se on još bori sa rođakom od Naletilića
  • Crni86
    16.6k
    Pobrisite.
  • mali M
    8.8k
    BSNDamir1986

Ja nemrem vjerovat da je netko ovo ozbiljno napisao.. jer je Mišić ispal glup s reakcijom... Samo ti dalje BSN-aj sam sa sobom... Kakvi likovi da takvu borbu uspoređujete sa ovakvim stvarima... Susramlje
  • NitkoBitan
    32.6k
    I onda recite da ne treba zabranit komentiranje na drustvenim mrezama :rofl:

IMG-20251101-231839.jpg
  • Thor
    1.2k
    Katastrofa. Kakvo sotoniziranje igraca koji 6 godina iga u klubu i nosi ga u srednjem redu kad nitko nije i jos uvijek netko tesko ga moze zamijeniti. Decko je odigrao preko 200 tekmi za klub. Kapetan je po zaslugama.
    Ne mogu razumjeti ovaj cijeli negativni hajp na igrace,stvaranje negative,pljuvanje,vrijedjanje za svaku sitnicu i na tribini a pogotovo na mrezama.
    Kao da sami sebi zelimo pucati u nogu ili glavu i ubiti svaku zelju u igracu. Svi su zvredjani u zadnjih par tjedana i to brutalno, Nevestic, Kovacevic, Vidovic, Vilar...sad Misic...sto ocekujete nakon toga? Da ce igrati bolje? Da ce vam pljeskati? Biti ce zadovoljni?
    Sa takvim stavom i pljuvanjem onda se daje prilika govnima od novinara da to jos dodatno potenciraju da se stvori dodatna nervoza u klubu, da se pokusa sve jos vise razjebat i desatabilizirati! Tko od toga ima koristi? Jedino ovi zgubidani s juga koji si trljaju ruke i nasladjuju zajedno s drugima kojima to odgovara da smo slabi i razjebani jer nas jedino takve mogu maknuti sa trona!
    Pa onda jos i pumpaju dinamo stite suci evo i oni sami tvrde,jebu nas i razjebavaju sebi u korist!
    Da i je crveni,boli me kurac! Moj je igrac,dat cu mu podrsku,zastiti cu ga,zapljeskati mu pa makar i radi toga glupog poteza bi i izgubili. Nema veze,idemo dalje.
    Pogotovo decku koji vec 6 godina drzi nam glavu iznad vode i igra svaku tekmu i bori se.
    Vi takvi ste navijaci dinama koji volite klub? Kaj volite? Volite pljuvat i potencirat negativu! Nemojte se zvati navijecima nego pljuvacima.
    Nisam protiv kritike,dapace i sam kritiziram nije igral dobro,nije dobra taktika,pozicija,nema ritma,kriva izmjena... ali nema mjestu pljuvanja i vredjanja,a pogotovo ne na javnim mrezama.
    Branimo i stitimo svoje decke,dajmo im podrsku,stanimo uz njih! Pa kaj ak su neku tekmu zgubili. Vinkovci,da,lose,nista, a kaj smo s Fenerom,tovarima...? Tu smo,borimo se idemo dalje!
    Jedino tako cemo pomoci klubu kojeg volimo!
    Ja :heart: samo dinamo!
  • tom
    207
    Ja :heart: samo misica!

Evo, popravljeno
  • Thor
    1.2k
    ne! Ja :heart: samo dinamo! Uprave i igraci prolaze,ostajemo mi i dinamo!
    A kaj se Misica tice,da, dajem mu podrsku. Jel trebao ili ne dobit crveni zuti ili zeleni,boli me k! I nek ih je stuko (a nije) i neka se postavio! Da li je to glupo ili pametno i dalje nije bitno jer je bitno da je pokazao stav i karakter da mu je stalo. U konacnici nema stete. Da nebu igral sljedecu,nebu radi kartona al ionak ga je moral popusit kad tad. Ovo potenciranje pljuvanja i psovanja ili kaj got mu se stavlja na teret ne znam i nisam vidio (a i nekak mi se cini da se pumpa) a ovo sa sjeverom ne znam...mozda bi se i mi trebali zapitat zasto.
    Uostalom nebitno. Trebamo se da i je bilo nekaj medjzsobno se ispricati, pomiriti,izljubit,oprostiti i idemo dalje zajedno u nove pobjede. :heart: :strong:
  • serbus
    5.4k
    Pitanje ako ima vremena u klubu ili netko tko zna sa zone kako jel može netko staviti iz reklame "sad te zove dinamo" samo kad se pjeva ima jedno mjesto da se postavi link za skinuti pjesmu kao melodija za mobitel?
    Danke.
  • Masto
    342
    Zašto je jedan dio snimka pressice izrezan
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Dajte Misica u podcast Zona Dinamo, nek izgori sve!
  • Big Daddy
    1.6k
    Jel ima na Youtubu?
  • serbus
    5.4k

Ima ,ali nije cijela pjesma ubaci se govor treba baš orginal iz kluba izaći ili neki haker :rofl: a fora je za zvono mobitela

• NORTE
    21k
    Na naslovnici web stranice stoji da nema ulaznica u prodaji, a isto je i kad se na izborniku klikne na "ulaznice"!
    Mislim da to nije prvi put, ne znam u čemu je stvar da to nije povezano, ali to se mora promijeniti.
    8RIOBIq.jpeg
  • Damir1986
    358
    Vidim da se dolaskom novog PR maga više ne prate mlađe kategorije na profilu Akademije. Ako koga zanima juniori su s 3:2 dobili Goricu (strijelci Perković i Brundić x2). Pioniri su s 4:1 dobili Kustošiju (strijelci Ivančić, Hrmić, Ivančević, Lastavec).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.