• mali M
    8.8k
    Kaj je zbilja službeni kanal zone na FB tak spljuval Mišića??? Pa kaj ste vi normalni??

Pa muka nam je već svima ovog amatera na klupi koji nezna šta radi, Mišić igra top prvo poluvrijeme i drugo opet padamo i Kova ništ ne radi. Šta vi mislite da su igrači imuni na to? I onako lud i rasluđen zbog izjednačenja pokaže čvrstinu, zube i neda da se itko na nas postavlja na našem terenu i tu ga se razapinje.. da je i crveni dobio i šta?! Bar je pokazao krvi! Kad je takve stvari radio Ademi tu se kolektivno pljeskalo, a Mišića razapinjete... Baš me zanima koga tu treba biti sramota
  • fakin
    1.7k
    ovdje možete vidjeti kaj se točno dogodilo na videu je sve: https://www.index.hr/sport/clanak/video-boysi-izvizdali-igrace-dinama-nakon-pobjede-protiv-rijeke/2726347.aspx?index_tid=821377&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

pičketine, ja uzimam slobodne dane na poslu, potrošim skoro cijelu mjesečnu plaću da ih pratim na drugi kraj Europe dok oni igraju za milijune i imaju sve plaćeno i teško im je nakon utakmice ostati 2 minute otpjevati jednu pjesmu s navijačima. fuj
  • Rex Ramae
    4k
    zbog toga sto nisu dosli pred sjever nego ih je kapetan poveo cim prije u svlacionicu. Ja prvi cu rijetko kad pljuvati zbog igre, mogu samo zbog nezalaganja, ali veceras sam zvizdao Misicu iskljucivo jer sam promatrao kako jazavac oba puta zuri u svlacionicu i poziva igrace...ako nakon 90 minuta navijanja nismo zaslužili da dodjete na 2 3 minute onda nek sve ide u pm.

Al ok...da ne ispadnem placipicka, dobili su sto su zasluzili...i mi ocito isto i tu stajem.
  • kibatech
    79
    nisi bio na utakmici ocito i nemas pojma koji je bio slijed dogadaja zato nemoj pisat bolje. Riot ti je odgovorio zasto i kada se zvizdalo
  • Mr Anderson
    14.7k
    Neka frka na Branimirovoj?
  • IceMan
    3.6k
    Baš je neka jebeno loša atmosfera postala i u klubu i oko njega.

A samo opušteno, pozitivno je da smo uzeli 3 boda. Bar nešto. Mogli smo komotno i izgubiti.
  • San Lorenzo
    22.9k
    Bas komentiram sa frendom, tovari dobivaju svaku drugu tekmu na ovakav nacin pa su kakti "konkurentni". Valja proslavit, problemima nek se bave oni koji su placeni za toNitkoBitan

Njih se zbog ovakvog nogometa redovno ismijava.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Aha, ismijava ih se. Ne znam dal citas komentare na Zoni poslije njihovih smijesnih pobjeda. Ekipa je na normabelima, Garcia najbolji trener u svemiru, juznjacka formula 1 nezaustavljivo juri prema naslovu...
  • FelceAzzurro
    908

Nije lako biti fakin
  • NKDZ86
    6.2k
    ovog ćelavog *** na zimu van iz dinama, a već sutra imenovati novog kapetana , počeo se pravit da je iznad dinama i njihovih navijača ko petko
  • Krulek
    959
    Prvi, nije mi jasno komentiranje suđenja i žutih odnosno mogućih crvenih kartona od strane Rijekinog trenera. Ako smatra da je Rijeka oštećena neka podnese žalbu , a ne laprda okolo. Mišić je napravio štetu Dinamu ,ali na njega se zaletio Leciskas i onaj sve samo ne dobronamjerni Majstorović. Takvim napadima se teško odhrvati pa nakad i inače mirni Mišić pukne iako je ovo ponašanje Dinamovog kapetana za svaku osudu.
  • lukaoj
    34
    Meni fakat ne ide u glavu kako se var nije oglasio uopce za onaj Misicev nasrtaj, nije bilo niti var provjere, a sigurno je mogucnost crvenog kartona u pitanju
  • gaTeDZG
    2.4k
    Igra 0
    Komentari -1

Sramno.
  • CastAway1986
    4.4k
    Kad je lani osamario Lučića nitko ni riječi protiv nije rekao tako da ovakvo pljuvanje Mišić nije zaslužio..
  • Rex Ramae
    4k
    Stvarno uspoređuješ šamaranje tovara sa odjebavanjem vlastitih navijača?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.