• hardek
    7.1k
    Ne mogu riječima opisati kako se osjećam trenutno. Nisam neki agresivac inače al sad mi dođe da razbijem sve ovo sebe. Ovo što smo mi danas gledali je bila apsolutna nemoć. Ne znam kako itko može napisati nešto u stilu 3 boda piši, igru briši. Ljudi jeste vi normalni? Do kad ćemo "brisati igru"? Best case scenario je da nekako pobijedimo Istru sljedeći vikend, a iskreno za Celtu me boli ona stvar. Ide reprezentativna pauza i trener se mora promijeniti.

Ako Kova ostane trener nakon reprezentativne pauze, možemo se pozdraviti s naslovom.
  • Thor
    1.2k
    [img]http://20251101-180128.jpg
    Kaj se tu dogadja u tom odnosu???? :brow: :chin:
  • Nogo
    9.3k
    Hoxha i Neva :up:
    Kova i Mišić :down:

Samo su 3 boda bitna. Sve ostalo nakon našeg gola osim gola Hoxhe je za zaborav.
    Toliko nervoze, glupih poteza, zatvaranje utakmice...ovo sve ide od goreg na gore..

Nešto se treba promjeniti i to hitno!
  • Odani Zgd
    893
    Nikakav specijalan rezultat,pobjedili 7.momčad lige
  • Marc
    645
    Ovo je loše, jako loše.. ne znam što da kažem.. ne igramo dobro ma postavljenu obranu al zato ni kad se protivnik otvori… jebo me pas pa pogledajte mi smo sa samo jednim igračim u protivničkom šesnaestercu max. dvojicom.. danas na invididualnu klasu Bennacera i slučajan gol Hoxhe.. ovo ne izgleda dobro nikako.. davao sam podršku sve do sada al više nema izlika..
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Može li netko staviti GIF situacije s Mišićem? Nisam dobro vidio s tribine.
  • Xpert1992
    92
    Postavlja se pitanje koji je razlog da nakon gola se povlacimo protiv rijeke?
    Jel to zbog toga jer jednostavno nemamo dovoljnu kvalitetu?
    Mozda trener mislim da nemamo dovoljnu kvalitetu?
    Ili igraci za sebe misle da nisu dovoljno kvalitetni da bi diktirali tempo cijelu tekmu?

Sretan sam zbog 3 boda. S obzirom kako smo izgledali protiv Vukovara nisam ocekivao puno vise od ovoga kaj smo dobili. Fenomenalna asistencija Bennacera. Takodjer i gol Hoxhe.
  • Bosna86
    12.4k
    Kaj se tu dogadja u tom odnosu???? :brow:Thor

Ovakav i treba biti odnos navijača prema igračima… Na nož i po zaslugama
  • db-izbjeglica
    19k
    Jako loša utakmica, 3 boda izvučena, al doslovno.

Kovačeviću utakmica skoro pa izmigoljila iz ruku, prvih 30 minuta je bilo dobro, onda dođe gol i momčad nestala s terena. Na kraju 3 boda uz dosta sreće i dvije fenomenalne reakcije hoxe i nevistića.

Ne znam, nije dobro i nešto očito treba raditi drugačije. Sve razumijem, momčad je nova, akumulirao se umor, ozljede, lošija forma nekih pojedinaca, sve sasvim normalne stvari u nogometu, ali isto tako mislim da dinamo ima širok kadar za HNL razinu i ne bi trebalo biti ovako loše.

Mišiću oprošten čisti crveni, ne razumijem kako netko može opravdavati takvo ponašanje i pajačevu odluku. Dinamu ne trebaju takve stvari i nikom se ne treba gledati kroz prste.
  • Ludovic IX
    10.1k
    Ako admini ne baniraju sve ovdje koji jebu mater mišiću i teraju ga u tri pm, onda smo govno ko i tovari. Danas je bitno bilo samo pobijediti.

Prošli put bbb ne navija zbog nekih internih gluposti. Danas se zviždi. I sto onda se ljutite kad ne žele slušati zvižduka nakon pobjede kakva god bila.

Navijači su tu da navijaju i da guraju do pobjede i ako pobjeda dodje pogotovo ovak teško, zvižduci su kontraproduktivni.

Internet ratnici koji seru i pljuju ovdje a nisu na tribini, su ti koji trebaju ići u tri pm i dalje od dinama..
  • DiddyGuela
    4.8k

Svi bolesni jedini ti normalan.

Mmmmmm da.
  • Frka Strka
    17
    O majko mila!
    Cijelo vrijeme mi o igri, a možda bi ipak trebali vratit Bjelicu -> juniora...
    Pa da malo objasni što je kritika, što tvoja dužnost dok traje utakmica, što si sam nakon nje.
  • Rex Ramae
    4k
    Cijeli sjever ih je izviždao, nikakvi internet ratnici.
  • T90d
    2.2k
    Mišić nije zaslužio crveni karton.
    Prvo kriterij naših sudaca već par sezona, ovo nije za crveni karton. Jer drugi igrači/kapetani su za jača držanja i guranja dobivali samo žuti karton i to ako.
    Drugo, nema ni drugo ni treće. Niti je udario Fruka na podu sa nogom, nego pokraj, niti je on dotaknuo odvratnog Majstorovića po licu.

Totalno druga stvar, što je naš kapetan pred živčanim slomom iz kojeg god razloga, a na terenu se to dobro vidi, čupanje vlastitog dresa, šorca, jako loše reagiranje prema protivniku (smij mu se u facu i nek ti dođe do nosa i baci se na pod da bar imamo neke koristi od te situacije)
    Mišljenje sam da bi on u zimskom prijelaznom roku, trebao napustiti klub zajedno sa Nevistićem.
    A sutra bi nam Boban, najkasnije prekosutra, trebao predstaviti novog trenera. Jer ovo na terenu je gadljivo i stvara PTSP, pogotovo nakon prošle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.