• dzg7
    445

Pa došli su pozdravit
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Provlačimo se, ali daj mi samo bilo kakve pobjede!
    Prošle godine smo ovakve tekme uredno gubili...
    Prvih 35 min nam treba biti putokaz kak treba cijelu tekmu igrati!
    Ajmo dečki, možete vi to!
    Vidimo se u četvrtak...
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Kova mora otici. Bravo Neva i Hoxha.
    To je to
  • Twisted1
    1k
    Igra svaku utakmicu sve losija.

Povlacimo se doma protiv Rijeke nakon 1-0? Izdominirali nas drugo poluvrijeme.

Vezna linija ne postoji.

Ovo nije Dinamo kakav zelimo.
  • Ritam Ulice
    2.2k
    ja se nadam da je to svima jasno. Koga ce dovest ne znam i ne zanima me al bolje im je da dovedu nekog kaj valja
  • Nevo7
    981
    Dive odjebale Sjever.
  • Plavi Zapad
    11
    Mišić napokon pokazao muda kad je trebalo jer su kola išla nizbrdo. S obzirom da je kapetan a pravog vođu nemamo i trebao je. Jedini problem da je pretjerao na kraju i izgubio kompas. Dobro da ga nije isključio. Sretna 3 boda zahvaljujući golmanu i Hohxi
  • Boycie
    3.6k
    Misic je zasluzio crveni ali i nije ako cemo gledat kriterij za neke druge kapetane. Svejedno mora na hladjenje. Na podu ga nije sutnuo, kut kamere je takav, var bi vratio crveni... zamahnuo je pored. Majstorovica je pomilkio Kule.
  • mosad
    2k
    jedino je ispao seljačina ništa više
  • Slavonac86
    624
    nije pokazao muda, nego je pokazao nervozu i nemoć
  • cibona
    6.7k
    O debaklu od igre ću kasnije, a sada poručujem igračima da je ovakvo ponašanje nedopustivo. Fuj! Razmažene curice su se uvrijedile na zvižduke pa se nisu htjele pozdraviti s nama navijačima. Bijedno.

A za mišića ću samo reći da nije niti će ikada biti kapetan. Ostatak bolje da zadržim za sebe jer nemam lijepe riječi.
  • De Oliveira
    1.9k
    Poslije pobjede odusevljeno ulazim na Zonu, a komentari kao da smo izgubili 3-0. Kakva bolesna ekipa ovdje. Fuj.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Kovačević govor na poluvremenu:

Ništa, hvala Bogu! Sretno i malo spretno, ajmo dalje

https://m.youtube.com/shorts/RUcxRb1guVM
  • Eduardo
    27k
    Ne znam od kud da krenem, sramota me... ovo večeras nije bila utakmica, ovo je bila sramota... ne pamtim da sam ikad gledao prljaviju, nervozniju i nesportskiju predstavu dinama. Sve ono što ovaj klub nikad ne bi smio biti, večeras se vidjelo u punom sjaju... grubosti, nesportski potezi, frustracija na svakom koraku. Umjesto da pokažemo karakter i klasu, pokazali smo bijes, nemoć i ružno lice ekipe koja je izgubila kompas... potpuni raspad sustava i igre, i karaktera, i sportskog duha... sveli smo se na kaos i prljavštinu. Sve se to zapečatilo Mišićevim ispadom koji je ostao nekažnjen crvenim kartonom i nekoliko utakmica suspenzije.

Ovakvo ponašanje na terenu nije dinamo... gledamo momčad koja izgleda izgubljeno, i frustraciju liječi tamo gdje najmanje treba, na terenu. Sramota me što se ovakva pobjeda uopće računa kao uspjeh. Jer ako su ovo tri boda i ako ikome u klubu ovo izgleda kao pobjeda onda stvarno kolektivno ne razumijemo u što se ova momčad pretvara.
  • Hrc-Vg
    1k
    Trener koji ide zatvarati nakon postigutog gola nije za Dinamo! Mišić je trebao dobiti crveni, i nismo zaslužili pobjedu…Trebamo trenera i kapetana s mudima i mozgom! Ajmo Zvone, pokaži da nisi egoist kao što neka govna govore…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.