• Goncalo Santos
    2k
    Ima li netko 24 sata plus da posalje sastav koji oni najavljuju?
  • Crni86
    16.6k
    nadam se da ce nam kova ponuditi nesto za sta cemo se moc uhvatiti. Bio sam kritican (reko bi s razlogom jer fakat mi se ne gleda vise takav nogomet), ali nadam se.

To snalazenje u takvoj svlacionici, pritisku rezultata i medijima je najveca zamka za trenera dinama. Uzalud svo znanje i iskustvo ako ti nemas glavu da plivas uz sve te iskušnje.
  • Pavinho
    406
    u kakvoj smo formi i gostovanje u Karlovcu je rizicno
  • hb1
    211
    Sretno svima danas, očekujem drugačiji govor tijela cijele ekipe čim iziđu iz tunela i uzdignute glave suočene sa problemom i željom da iz istog krenu izlazit danas!
  • Mlađi referent
    14.7k
    Bez obzira na horor Vidovića protiv Vukovara, nadam se da izlazimo s jednim ofenzivnim veznjakom. Bilo on ili Mudri.

Također, na desnom beku se nadam Mikiću.
  • Zg123
    2.7k
    lijepo je sanjati ali realnost je tri 6ice i Lisica na desnom beku
  • Mlađi referent
    14.7k

Tko riskira, ne profitira - MK, vjerojatno
  • M94
    2.2k
    Rijeka će vjerojatno posegnuti za mid table (morao sam sry) HNL postavkom i čekati priliku iz tranzicije... Kontra i polukontra. Iza čvrsto i čekati našu grešku.
    Povodom toga očekujem naše mučenje.

Želje i pozdravi: Pobjeda
    Prognoza: Podjela bodova
  • Zagreb1992
    2.7k
    Mene iskreno zanima hoće nam najbolji napadač napokon odigrati 90 minuta s obzirom da je protiv Vukovara i Osijeka imao malu minutažu
  • Endeavour
    697
    I dalje mi nestvarno izgleda da Dinamo igra protiv branitelja naslova.

Trenutno igramo upravo onako kako sam očekivao od ekipe koja je tek nekoliko mjeseci na okupu. Čak bi rekao da smo bili neprirodno dobri u prvim kolima.

Danas očekujem jednu vrstu trijaže, 3 boda su važna. Ostalo, ne toliko. Želim agresivan vezni red, ali ne divlji presing gdje nam pola igrača uzalud izgubi energiju u prvih 30 minuta.

Danas me ne bi iznenadilo ni 3:0 ni 0:3.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    A koja ekipa u HNLu nije nova? Rijeka je naslov uzela ocerupana do kosti.
  • Mihael2305
    634
    Danas ce bit grda tekma za gledat, čak bi mogao reći i podjela bodova, Rijeka nakon kiksa na startu uspjela zaredat neke pobjede i x, dok mi s onakvom igrom protiv vukovara i malmoa ne izgleda dobro.

Sve u svemu, pobjeda je najvažnija.
  • serbus
    5.4k
    Malo čudno da nitko o vremenu ne piše kad je kiša sve puno upisa a ovakve vrućine u ovo doba nisu dobre za zdravlje :rofl:
  • NerminB
    93
    przi ko da je august, ne zaboravite zastitni faktor ponijet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.