• lukaoj
    32
    Kad zelim preuzeti kartu za clanske dane kaze mi "Greška kod označene osobe.". Je li se netko susretao s tom greškom?
  • NORTE
    20.9k
    "Treba pustit trenera da radi, treba mu vremena".

dinamo - Gorica 1:2 (igra kriminal)
    Lokomotiva - dinamo 2:1 (zaslužen poraz)
    Vukovar - dinamo 1:0 (igra, što je to?)

U prvih 11 kola 3 poraza od hnl SIROTINJE, od čega 2 na našem Maksimiru.

22/33 boda

Mjesec i pol dana priprema, prvih 7 kola mir od Europe za:
    • uigravanje
    • rotiranje igrača
    • dovođenje momčadi do 'savršenstva'
    NIŠTA OD NAVEDENOG!

Igru i dalje nemamo, bodovi cure sirotinji, ali "vrijeme je da se prestane s praksom smjena trenera".

Očito nije dosta jedna fritula da se konačno progleda.

Kovi sve najbolje u svakoj idućoj tekmi, ali tu priliku nije zaslužio.
  • Filip B
    154
    “ A kad bi probali, ne znam...dovest trenera sa renomeom da može vodit Dinamo? Ono, koji gaji napadački nogomet i ima određene uspjehe u ligama jačim od naše (možda koji kup ili top 4 mjesta u top 10 liga)?”

Postovani treneru s renomeom,

shodno vasim odlicnim rezultatima u jednoj od top 10 liga europe /digresija - jel 4. u belgijskoj ligi dobar rezultat?/ s kojima ste izgradili svoj renome da vas se bira i zove i da mozete postaviti placu - imamo upit za vas - biste li htjeli biti na klupi najveceg hrvatskog kluba?

Uvjeti
    • manja placu od vecine klubova koji bi vas birali u 21. ligi europe.
    • Igra se na stadionu na kojem je jedna tribina zatvorena zbog opasnosti po ljudski zivot, a kad dolazite na sastanke s upravom imamo mrezu da vas stiti od elemenata druge tribine.
    • Ostatak natjecanja se odvija u dinamicnim uvjetima, ponekad oranica, ponekad tepih, no zasigurno klub protiv kojeg se igra nema novaca za odrzavanje infrastrukture
    • Apsolutno nikakvog vremena za prilagodbu nemate i u slucaju dva losija rezultata zaredom sva medijska masinerija i vecina navijaca ce poceti maksimalno preispitivati vase znanje i iskustvo.
    • Svaki menadzer svakog igraca ima svog medijskog lakija za paljbu ako njegov mali ne igra
    • kompletan savez i sudacka komisija i suci lagano guraju vaseg direktnog suparnika

Ocekujemo
    • maksimalno stabilnu 11orku koja je potpuno uigrana
    • rotaciju svih ostalih igraca
    • Promoviranje minimalno tri juniora u momcadi svake sezone
    • hendikep pobjede protiv svih protivnika u prvenstvu
    • Dominantne pobjede nad srednjim europskim momcadima
    • Minimalne poraze od Bayerna, PSGa, Reala i slicnih, x ili pobjede protiv Tottenhama, Milana, Seville i slicnih
    • smirenost i koncentraciju, ali i trcanje jz aut liniju i deranje i motiviranje
    • koheziju u momcadi ali da se nezadovoljnici odmah izbace iz momcadi

Svaki upit za placu ce sigurno biti umanjen za 20% jer jednostavno nemamo taj budzet

jeste li zainteresirani?

———

Dajte ljudi malo realnosti molim vas. To kaj mi zivimo ovaj klub, to kaj mi znamo o klubu, to kaj mi volimo Zagreb, Hrvatsku i romantiziramo HNL, to ne prolazi vani kod “trenera s renomeom”. Dok se ne podigne infrastruktura i kvaliteta natjecanja, maksimalno mozemo dobiti ekipu poput cannavara, nase trenere koji vole Dinamo i isluzene stare prdce iz Europe.
  • Infinity
    20.1k
    Da je na klupi Spalletti, imala bi prica o davanju vremena nekog smisla. S obzirom da je na klupi trener koji u Belupu nije imao top sezonu, nego par dobrih mjeseci, ne vidim smisao da mu se daje vrijeme u Dinamu.

Trudim se vjerovati da Boban samo sebi kupuje vrijeme, tj. da pokusava naci adekvatnu zamjenu. Sve ostalo mi nema smisla. Sve ostalo mirise na proteklu sezonu.
  • NORTE
    20.9k
    Jako važna tekma danas!
    Pobjeda nam donosi veliku nadu da ćemo se izvuć iz krize, dić se i uspješno dovršit godinu na vrhu.
    Svaki ostali ishod donosi nam potencijalni kaos.

Jednostavno smo igrački daleko jači od Rijeke, ali oni su trenutno u uzletu, a mi u krizi svega.
    Najboljih 11 će valjda stvoriti neku igru i pobijedit ovo kako god znaju.
  • NerminB
    88
    Sretno nasima, idemo ovo uzeti!
  • NORTE
    20.9k
    Za sve koji još nisu vidjeli spot. dZG
  • Krizy
    63.1k
    Treneri pod kojima je u najviše utakmica u nizu primljen pogodak od uvođenja Lige 10:

10 - Zoran Mamić 2015./16. (LP)
    10 - Ante Čačić 2022./23. (LP)
    9 - Zoran Mamić 2020./21. (EL)
    8 - Ante Čačić 2022./23. (LP)
    8 - Mario Kovačević 2025./26. (EL)

Jedino Mamić i Kovačević 8+ u sezonama u kojima se nije igrala Liga prvaka.
    S tim da Kovačevićev niz još traje.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Svaka čast na pobjedi ,i mama da jedna ovakva dodje koja je mogla otići i na drugu stranu. Kakva golčina za pobjedu. Bili smo dobri prvo poluvrijeme , drugo smo pali,neznađ zašto, pomeli smo ih u prvom djelu,grizli a onda dozvolili rijeci da se razmaše . Da se razumijemo ne možeš ni očekivati razbiti rijeku ,dobra su momčad i pćprobudili su se ,zato je ova pobjeda i vrijedna . Danas i Nevu moram pohvaliti nalog puno kritike. Jako mi se svidja što konačno izadje više na rub 16 a ne čeka na liniji. N koliko obrana koje su nas ostavile na životu. Bravo i takav nam trebaš . Kova dobro pripremio mora se priznati, samo je možda malo ranije trebao mj mjenjati
  • NKDZ86
    6.2k
    Nama fali polušpica koja može i zna zabiti i on je zakucan na klupi. Nevjerojatno, a na pripremama jedan od najboljih...
    Naravno, riječ je o Mudrom.
    Šteta, ne kužim to.
  • VolimDinamoOo
    114
    Ovo je jako lose... Danas nas je sreca pomazila
  • Chempers
    942
    Ne znam što reći nakon ovog, ne sjećam se nezasluzenije pobjede. S jedne strane itekako bitno jer smo mogli biti na -6 sutra, i možda se ekipa malo psihološki digne, al ne vodi ovo nikud na duže staze ove sezone. Jedini kontinuitet koji ćemo dobiti s ovom idejom kontinuiteta s Kovacevicem je kontinuitet fritula.
  • fakin
    1.7k
    Ivan Kelava je trčao od igrača do igrača, tražio od dinamovaca da pozdrave navijače na sjevernoj tribini pa su se dečki onako nevoljko okrenuli i ipak krenuli prema sjeveru.

Ali nije to bila ona iskrena, međusobna podrška, kad svi zajedno pjevaju poslije utakmice, već su dinamovci došli do 30-ak metara od sjevernog gola kratko pozdravili BBB-e i nastala je - šutnja. Sve je trajalo oko minutu, pa su igrači opet krenuli prema svlačionici. Uz brojne zvižduke zapadne i sjeverne tribine.

Koji kurac je ovim igračima?
  • Hoxhemo Titulu
    22
    Nije Kova ništa dobro pripremio. Izgledao si dobro prvih 40-ak minuta kao i svaku utakmicu ove sezone gdje je protivnik bio relativno otvoren i gdje je bio voljan nadigravati se.

Sve kasnije teža žalost i da gospodin iz mog nicka nije imao trenutak ingenioznosti ili sretne nespretnosti, pjevali bi drugačiju pjesmu.

Bodovi su tu, odlično neka ih, al ajmo se ne navući opet i praviti da je igra bila dobra i da je sve oke - jer nije. Treba radit, treba mijenjat, bit će i igra bolja, al prvo si treba priznati problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet