• vjeko1701
    20.6k
    mudrazija, zivkovic, topic, soldoGoncalo Santos

Kaj je najgore, Osijeku bi to bio jackpot, ovi igrači bi im popunili dosta pozicija, još neke pare i vjerojatno europa na kraju sezone.
  • Fatos Beqiraj
    394
    pricaju sa menadzerima pa oni insajderima ili prenesu nekome ko prica insajdera.

Naravno da se ne dobijaju info od bobana, a sto se tice Haze sve info od kad ja pratim su tocne tako da ima dobre izvore
  • Dinamo-SB
    749
    Jučer mi je baš ostavio dobar dojam protiv Karlovca. Pri tome ne mislim samo na igru nego na govor tijela,način s kojom željom je ušao,kako se veseli kod svakog gola itd. Isto šuti,radi,ne kmeči. Kažu ljudi da je i pravi Dinamovac. Šteta ako je istina da će nas napustiti na zimu. Mislim da je on dobra zamjena za Mišića i nažalost pao je u drugi plan dolaskom hrpe "velikih" imena u veznom redu. Okej,nitko nije očekivao da će igrati ne znam ni ja koliko,ali ovo što je on dobio je stvarno ekstremno minimalno. Ako već ide, nadam se da je samo posudba u pitanju...
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    1
    Istina, fizički dominantan, siguran na lopti. Nebitno što se radilo o tekmi protiv ekipe manje kvalitete od Dinama. Djelovao je skroz sigurno i mislim da zaslužuje minutažu i da može biti od koristi u rotacijama.
  • Droljo
    22.9k
    U Osijeku što sam ga gledao dosta lopti je znao prodati na sredini. Kod nas je svaka ta gol kak izgledamo...

Dobrodošao kolega
  • scooniepenn
    5.9k
    U Osijeku što sam ga gledao dosta lopti je znao prodati na sredini. Kod nas je svaka ta gol kak' nam izgleda golman...Droljo

Malo sam izmijenio, nemojte zamjeriti.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal