• Zagi
    12.7k
    Radis ovdje borbu Beljo vs Kulenovic, a nema veze s timPaggini

Ma daj, ni sam ne vjeruješ u to kaj si napisao.

I ovo
    Beljo je dokazano veci potencijal od Kulenovica i korisniji i bolji igrac trenutno.Paggini
    Dokazano? Kojom metodom?
    Kada je subjektivno mišljenje postalo dokaz?
  • Paggini
    74k
    Dobro ajde, neka igra Kulenović, lakše ću to podnijeti nego raspravljanje opet o Kulenoviću vs. nekom drugom napadaču
  • ElDorado
    6.7k
    Ne znan čemu uvijek to uspoređivanje. Beljo je jednostavno tehnički puno bolji igrač i doveden je za prvog napadača. I mora igrati 90 min.
  • Dudu
    2.7k
    Smijesno usporedjivat Kuleta i Belju, kao Nunez vs Haaland
  • fakin
    1.7k
    Beljo je u prvih 14 utakmica u Dinamu JEDNU odigrao svih 90 min.
    U zadnjih mjesec dana ima JEDAN gol.
  • Zagi
    12.7k
    Uglavnom, nisam baš oduševljen Beljinim prikazanim mogućnostima za sada.
    Da se možemo vratiti u prošlost, izabrao bih Miereza.
  • badjibadara
    7.9k
    Da se možemo vratiti u prošlost, izabrao bih MierezaZagi

2mVGqQF.jpeg

Vjerojatno bi i za manje love nasli nekog napadaca koji ne zabija u Emiratima.
  • Zagi
    12.7k
    Je , a kaj ćemo sa svim nevidljivim poslom koji obavi u tim utakmicama?
    Koliko puta je odvukao igrača te time oslobodio prostor suigraču? Tu tablicu nećeš pokazati? Kao slučajno...
    Pazi, mogao bih te optužiti da ne kužiš nogomet ako napadača ocjenjuješ samo po zabijenim golovima.

Koje je još opravdanje Belji ... Ah da, vidiš da mu trener neda 90 minuta. Kak da jadan zabija kada igra samo 60 minuta po tekmi.

(nemoj ozbiljno shvatiti ovaj post)
  • ElDorado
    6.7k
    Dajte ljudi Beljo je ozbiljan igrač a mi za njega još uopće nemamo igru. Pogotovo u zadnjih par tekmi.
  • austrijanac
    8.2k
    Ak je Beljo pao full, kaj je onda Neva.

Beljo drž se. Prva špica.
  • Haza
    11k
    Nisam nešto pretjerano komentirao igrače, ali kod Belje je meni najveći problem naša igra, koja je nikakva za bilo kojeg napadača. Da je došao Mierez isto sranje bi bilo.
    Beljo mora imati 10 ubačaja po tekmi sa strane, mora biti target man u kaznenom prostoru, a mi igramo ekstremno sporo na postavljenu obranu, lopta ide satima od jedne do druge strane, i naravno da Beljo upadne u opće sivilo.
    Naša igra na postavljenu obranu je grozomorna, negledljiva, i uništava vrijednost svih veznih igrača i centralnog napadača. Sve se svede na inspiriranost krilnih igrača koji mogu samo igrom jedan na jedan stvoriti višak, a obzirom da Lisici to nije forte, mi izgledamo toliko lako branjivi, da sam uvjeren da bi nam Jarun kad bi otišao nisko u blok radio velike probleme.
    Mi nemamo igru, imamo samo dobru tranziciju, i stoga nije za kriviti Belju, nego trenera koji jednostavno nije za Dinamo.
    Kovačević nikada nije pripremao ekipu za igru na postavljenu obranu, on je klasični trener koji ganja tranzicijsku igru, i maks za takvog trenera mogu biti klubovi poput Osijeka.
    Ako nešto radikalno ne promijenimo, slijedi nam pad vrijednosti igrača, opće nezadovoljstvo igrača, i vrlo ozbiljna kriza.
    Znam da zvučim dramatično, ali mislim da ovo vidimo svi, mi smo na stranu Vukovar, vrlo negledljivi veći dio sezone na postavljenu obranu, to je uočio i trener Malma, to sad znaju svi.
    Ipak, ono što najviše zamjeram treneru je što je izgubio svlačionicu, Bjelica je to maestralno radio u prvom mandatu rotirajući ekipu i motivirajući je, ali Kova jednostavno to nije uspio...
  • nemapredaje
    6.4k
    Bjelica je to maestralno radio u prvom mandatu rotirajući ekipu i motivirajući je, ali Kova jednostavno to nije uspio…Haza

Nije ni pokušao …
  • jakov1
    1.1k
    Beljo mora imati 10 ubačaja po tekmi sa strane, mora biti target man u kaznenom prostoru, a mi igramo ekstremno sporo na postavljenu obranu, lopta ide satima od jedne do druge strane,Haza
    Sta je sljedece, igraci moraju vise trcat i zeljet pobjedu? Kao da eto mi namjerno igramo sporo i neucinkovito.

Pogledaj malo akcije kroz sezonu, bas smo na krila intenzivno pokusavali i sve kretnje su bile shematske, a ne trenutak inspiracije pojedinaca, ali ocito je negdje zapelo i to moze biti samo mentalno.
    IMG-3835.gif

Bjelica je to maestralno radio u prvom mandatu rotirajući ekipu i motivirajući jeHaza
    Sta je je, svako kolo rosada, jedino Sunjic je startao svaku u prvih 11 kola.
  • Haza
    11k
    Pogledaj malo akcije kroz sezonu,jakov1

Ovo što si poslao je većinom tranzicija, za što sam jasno naveo da nam jedino dobro izgleda. Golovi Hajduku tranzicija, golovi Osijeku tranzicija pa čak i Belupu smo dali kroz tranziciju. Uz tranziciju dio golova smo zabijali nakon jedan na jedan igre krila, kao što je viđeno iz tvojih video kompilacija.
    Naravno da je trener odgovoran za automatizam u igri, pa ako je sve na igračima, koja je uloga trenera.
    Gdje je onaj famozni pritisak koji smo najavljivali? Ajde Makabiju smo dali gol iz njega, ali generalno, nama Vukovar i Lokomotiva bez stresa kontroliraju utakmicu, između ostalog jer nam je i pritisak na zadnju liniju pao.
    Ali glavni problem je igra na postavljenu obranu, tromo, sporo i bezidjeno.
    Beljo na utakmici dobije iznimno mali broj korisnih lopti, mi ne možemo konstatirati da je on fulao 5 zicera, kad nije ni dolazio u prilike.
  • Mlađi referent
    14.7k
    U zadnjih mjesec dana ima JEDAN gol.fakin

Zvuči dramatično pa bi bilo ok napisat radi konteksta da je to nekakvih 110 minuta bez gola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.