• Dudu 9
    889
    Nadam se da ovo nije istina, jer je krajnje neshvatljivo da ovako šikanira najboljeg napadača, i to sad već traje neko vrijeme. S druge strane Nevistić mu je nezamnjenjiv i ima beskonačan kredit.
  • Pacho
    9.1k
    Jel dobrom covjeku Kovi cilj skroz ugasiti glavnog napadaca i (vjerojatno) najveci ulazni transfer u povijesti kluba? Ne pada mi na pamet primjer rekordnog transfera za igraca koji dode i krene isporucivati, a onda mu trener krene ovo raditi.
  • nemapredaje
    6.4k
    Ma ovo mi je prebolesna ideja. Ak se ostvari Kova je gotov
  • Mr Anderson
    14.6k
    Gdje ste to pročitali da ima neki problem s Beljom?
  • ElDorado
    6.6k
    piskaralo se da je bio nezadovoljan što u Vinkovcima nije bio starter i da je to na neki (???) način iskazao treneru
  • ivanlivno
    75
    Čovjek ne bi došo kod nas i ne bi agitirao kod Augsburga da je znao da će ulazit protiv Vukovara u 80toj minuti, ja ne kuzim kak vi to ne kuzite. Ak je Belji obecano da ce bit neupitno prvi napadac, to se treba ispostovat bar prvu polusezonu, to kaj Kule ima vise golova po minuti to je stvar specificnog konteksta tih pojedinih golova, onaj gol koji je Beljo zabio Lokomotivi , ili Rijeci, Kule moze samo sanjati.

edit: I stvar je kod budućih transfera, da Bobanova riječ neće imati težinu ako obeća igraću poziciju i minute, jer igrač mu moze samo rec "evo Beljo je unatoc dobroj formi zavrsavao na klupi".
  • Benito
    1.4k
    Nema šanse da je to istina. Ako je, onda smo svi u banani, da nam Kule opet bude prvi napadač...
  • Zagi
    12.6k
    Ak je Belji obecanoivanlivno

A kaj ako mu ništa nije obećano kao niti ostalima?
    Kakve garancije prve postave bez obzira na pruženo, di to ima?
  • San Lorenzo
    22.8k

Ne vidim ništa problematično u onom što je Beljo pružao na terenu.
  • ElDorado
    6.6k
    Da se ne lažemo Beljo je miljama naš najbolji napadač i po meni mora igrati 90 min seriju utakmica.
  • Paggini
    74k

Čak bih išao i korak dalje i rekao da je Beljo izvanredan s obzirom na postavke igre u kojima igra, gdje mu je valjda jedina zadaća hrvanje cijelo vrijeme sa svima u obrani, presiranje i izmišljanje prilika samom sebi. Samo kad gledas golove, jedan gol je, rekao bih, izrađena akcija za njega, sve ostalo se snašao u maniri klase što i je. Ne čini mi se da postoji neka smislena igra koja ukljucuje i njega.

Ovo automatizirano vađenje u 60. minuti je ekstremno loše za napadača - ako zabije, daj mu da proba zabit još, a ako ne zabije, daj mu priliku do kraja da uspije zabit.

Drugo je kad nema snage ili ulazi u formu nakon ozljede, ok, ali ovdje stvarno ne vidim razlog zašto ga se mijenja.

Uglavnom, jako frustrirajuće
  • Zagi
    12.6k
    Ajmo zamisliti situaciju gdje Mudražija dobije par puta priliku i počne zabijati gol svakih 30ak minuta.
    Bi li i onda bilo krivo mijenjati npr Ljubičića u 60. minuti svaku tekmu/dati mu par startova da Mudri dobije zasluženu priliku?

Ili takav tretman ima samo Kulenović?
  • Crni86
    16.5k
    koliko golova kulenovic ima u zadnjih 5 utakmica?

Sve super za golove, al s beljom mi jednostavno ispadamo opasniji. Bolje se gradi, bolje odlaze, opasniji je u skoku. Za bunkere ti upravo to i treba.

Ima puno primjera di beljo ove sezone dolazim glavom do lopte gdje kulen ne bi ni skocio.
  • Paggini
    74k

Radis ovdje borbu Beljo vs Kulenovic, a nema veze s tim. Beljo je dokazano veci potencijal od Kulenovica i korisniji i bolji igrac trenutno. To nije kritika Kuleta kojeg volim, nikako, ali za Dinamo je ekstremno bitno da nas najbolji igrac (po mome misljenju) udje u formu i da igra što je više moguće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.