• Keyser Soze
    16.7k
    Problem je što nema lake utakmice, doslovno svaku možeš kiksat, i mi i oni.
  • vjeko1701
    20.2k
    Kaj god se pričalo o ukupnoj snazi HNL-a, donji dom je ipak napravio primjetan napredak u zadnjih 10 godina.

Najbolji primjer je Osijek. Kad su tek došli novi vlasnici, samo su na vrijeme isplaćivali plaće, doveli 2-3 igrača i Osijek je odmah te sezone skočio iz borbe za opstanak u Europska natjecanja. Sada, puno jači i posloženiji Osijek će možda propustiti europu drugu sezonu u nizu i trenutno je na diobi zadnjeg mjesta u ligi.

Ovo je ekipa koja je prije 7 godina bez neke drame osigurala europsku poziciju.

Snimka-zaslona-2025-10-30-144156.png
  • NerminB
    73
    Slazem se. Samo ovo se desavalo x puta, da se nafuraju na zimu da su prvaci svemira pa na proljece slijedi hladjenje. Sve mi mirise na to, po ko zna koji put. A i vjerujem da cemo mi biti bolji. Otkud crpim bas toliki optimizam, ne znam :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

A negdje buju kiksali, nebuju Pepovi Centurionsi sigurno. Pitanje je samo koliko ćemo mi isto tako. Problem je kaj sam već pisao u drugom postu da njih sere, odnosno imaju tu sposobnost da kad igraju kriminal dobiju šugavih 1:0 iz prekida ili sučevog penala, dok mi i kad igramo super odigramo remi, a čim je to na 80% roknu nas iz 1-2 udarca protivnika. Lokomotivu i Vukovar oni nisu ništa bolje odigrali nego mi, oni izvukli 6 bodova mi 0.
    Odlično bi sjelo da su ispali sad u Vinkovcima, mislim da bi to poljulalo momentum na nekoliko kola, ali jebiga, opet se provuku, mi bi tu istu utakmicu vjerojatno izgubili 2:1 :roll: . Treba dobit na derbiju i sve će doć na svoje
  • NORTE
    20.9k
    Naišao na fotku
    xaJmISu.jpeg
  • mrgud
    569
    Gledam raspored tovara do kraja polusezone i imaju teza gostovanja nego mi definitivno. Racunam da ce se na barem dva okliznutiNerminB

Nemoj računati.I prošle godine smo računali.U ovoj ligi svako svakog može dobiti.Može se dogoditi i da sve do naše tekme dobiju
  • Goncalo Santos
    1.9k
    Ako je istina da je beljo na hladenju, rpg se sprda po instagramu, trener pogubljen, svaki igrac nezadovoljan...
    Postali smo cirkus od kluba u 10 dana
  • Goncalo Santos
    1.9k
    ovog smo se naslusali i prosle sezone, svi pusu u isti rog, nema turbulencija, svi rade slozno prema istom cilju....

Muka mi je vise i od tog pr-a i glumljenja gospode i mazanja ociju
  • Pacho
    9k
    Jedna od najvecih tragedija koje su proizasle iz ovih zadnjih par sezona je nase snizavanje ocekivanja. Padne mi mrak na oci kada krenemo o tome kod koga mi gostujemo u sljedecih par kola, a kod koga bankrotirana titova analna izlucevina. Pa kakav je travnjak u Gorici, kakvo ce biti vrijeme u Koprivnici, da li je Saturn usao u putanju Neptuna.

Imas veci proracun od ostatka lige skupa, imas igraca koji je u trenutku transfera u Dinamo vrijedio vise od pola ekipa u ligi i situaciju u kojoj ti trosis preko 15M na pojacanja dok vecina lige pokusava sklepati rostere kako god znaju i umiju, a najveci konkurent za kojim trenutno zaostajes se pojacava po dusevnim bolnicama, arapskim stalama i povlaceci vlastite klince u seniore.
  • emilperska
    12.2k
    Iskreno, neugodno sam iznenađen da Boban odbija priznati grešku budući da je u Milanu nakon manje od mjesec dana spičio prvi otkaz koji je omogućio stvaranje prvaka 2 sezone kasnije kad njega već ohoho nije bilo.
    -Nemamo nikavu igru
    -Spiskali smo +20 milijuna EUR
    -Otjerali smo Petkovića
    -Otjerali smo Bjelicu koji se na kraju pokazao prorokom (Baturinin limit, RPG nestabilan, Marić prevarant, MMAe nedostojan za stoper Dinama). Znači kao prorok je sve pogodio.
    -Nismo nikog od djece promovirali. Varela se ionako ne računa jer ce nam od njegovog transfera ostati manje nego od ćevapa u plavom korneru nakon utakmice sa Celtom
    -Kova je svojim nesnalazenjem narusio sve moguce odnose u svlacionici. Od igrača s klupe je napravio to da se vise ne znaju sastat s loptom kad uđu.
    -Hajduk ima 3 boda vise, promovira djecu i juri prema naslovu

Sad će se opet javiti Vjekoslavi, Krusajderi, Boškovići ,Dede, plavi telefoni da je ovo proces. Da smo mi i mamićevci i da nije bitno ako klub ne osvoji naslov 2 godine zaredom, a ima budzet kao ostatak lige zajedno i da u Križevcima imamo 1500 članova i da smo uspjeli.
    Sramota od sezone ako se nešto u HNLu ne okrene, sramota...
  • kajsitilud
    1.2k

afsd.png
    cim sam ovo vidio znao sam da slijedi teski proljev od upisa.

-Hajduk ima 3 boda vise, promovira djecu i juri prema naslovuemilperska

kakvo jurisanje prema naslovu nakon 11 kola? ako se ne sjecas, pobijedili smo sve derbije u hendikepu i moramo s tovarima igrat jos 3 puta, od toga 2 puta kod nas.

Sad će se opet javiti Vjekoslavi, Krusajderi, Boškovići ,Dede, plavi telefoniemilperska

ovo prozivanje drugih forumasa ovako je teska debilana, a pogotovo admina i ljudi koji su igrali veliku ulogu u tome da imamo ovakav Dinamo kakav danas imamo. kapetan amerika je za tebe mala beba. za ovo prozivanje bi ti spicio bancinu bez problema. bio je predivan period kad su isle pobjede pa nisi izlazio iz rupe.

Da smo mi i mamićevci i da nije bitno ako klub ne osvoji naslov 2 godine zaredomemilperska

da mi je vidjet ko je ovo igdje napiso...
  • NitkoBitan
    32.4k
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
  • Filip B
    128
    Nakon 30% prvenstva, nas direktni konkurent koji igra samo to prvenstvo osvoji 23.14% bodova a mi osvojimo 20,3%. Znaci ima jos 70% prvenstva za odigrati, 75 bodova u igri, 3 puta igramo s tim konkurentom, dva puta doma.

Vi od ove najobicnije standardne situacije pisete o rasulu, sramoti, tragediji, cirkusu. Meni najiskrenije nije jasno kako se vi nosite s ikakvim stresom i problemima u zivotu? Bas se pitam kako bi vi prezivjeli da ste navijaci Tuge s juga? To bi bio kolektivni suicid svako proljece cini mi se.

I jos se onda neki pitaju zasto ne mozemo privuci jaca imena (trenerska i igracka) u klub i napredovat. Pa zabrij da si igrao u jednoj Austriji ili npr Nizozemskoj na visokoj razini, na normalnim terenima, normalnim stadionima s normalnim ocekivanjima i onda trebas doc igrat u kisni ponedjeljak u Vinkovcima, slomit nogu na blatnoj oranici skoro i onda ti jos ekipa sere da si preplacena pickica koja nis ne vrijedi, klaun u cirkusu jer si mozda imao los dan ili dva. Pa koja budala bi to htjela?
  • vjeko1701
    20.2k
    Sad će se opet javiti Vjekoslavi, Krusajderi, Boškovići ,Dede, plavi telefoni da je ovo proces. Da smo mi i mamićevci i da nije bitno ako klub ne osvoji naslov 2 godine zaredomemilperska

Imaš 24 sata da nađeš di sam nekog nazvao mamićevcem radi kritika i di sam ikad napisao da nije bitno ako ne osvojimo naslov dvije godine zaredom.

Kad istekne 24 sata ideš na ban za vrijeđanje forumaša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet