• Fatos Beqiraj
    272
    Rijeci ajde mozda nije ni potreba uz Orijent , a i nemaju nesto pretjerano jaku skolu ako se ne varam.

Ko hajduka su dvije opcije ili financije ili infrastruktura ili oboje.
    Ne znam gdje bi smjestili jos tu momcad na onaj jedan pomocni teren. Morali bi placat negdje najam.

Al sve u svemu veliki kiks po meni i gubitak za hrv nogomet. A nama ide u korist tako da boli me briga
  • Nema zaleđa Mikića
    2.8k
    Hajduku ne treba s obzirom da dosta igraca koji bi igrali za tu momcad ce igrati za prvu momcad.
  • Krizy
    63.1k
    Bombastičan naslov Lesija u kojem Lokomotiv iz Moskve nudi sedam milijuna eura za Jagušića.

U istom tekstu Škegro kaže da je Jagušić uz Fruka najbolji igrač lige.
  • flexXy
    3.1k
    Bombastičan naslov Lesija u kojem Lokomotiv iz Moskve nudi sedam milijuna eura za Jagušića.Krizy

Mogao je napisat i da ima ponudu od 30m eura iz Sjeverne Koreje kad i ovak svi znaju da nece tamo
  • austrijanac
    8.1k
    Lesi nakon ljubavnog sloma jedino može i pisat plaćene članke.
  • Goncalo Santos
    1.8k
    skegro nije bio puno pricljiv, samo je jos uz vijest o 7 milijuna iz moskve ubacio da ima i ponude od 2 ozbiljna kluba iz bundeslige.

Ja sam i dalje misljenja da se trebaju vrata zatvoriti svim tim krivacima jagusicima i ostalim megatalentima hnla koji nemaju definiranu poziciju nit dolaze iz ozbiljnih sustava
  • Dzoni
    2.5k
    Znači nitko iz HNL-a
  • DiddyGuela
    4.8k
    Dajte molim vas, pa nismo li mi doslovno prije nekoliko mjeseci na slican nacin "prodavali" Baturinu u Real Madrid i Arsenal. Ne budite smijesni. To je dio nogometa, agenti rade ono sto agenti inace rade.

Na stranu to sto smo mi ocito malog Jagusica fulali kada nas je ljetos odbio. Netko je malog trebao uvjeriti da bi Dinamo bio pravi potez za njega pa bi sada umjesto kojekavih Villara i Ljubicica, koji niti su igracine niti imaju prodajni potencijal, imali malog Jagusica koji je na pragu Hrv. reprezentacije sto znaci da bi kod nas vec sada vrijedio 10+M€.
  • skener
    6.5k
    SIMON ROŽMAN (42) više nije trener Osijeka, objavio je hrvatski prvoligaš. "Simonu i cijelom njegovom stožeru ovim putem želimo zahvaliti na svemu što su pružili Klubu - ne samo znanje i iskustvo, nego i ljudske vrijednosti koje su svakodnevno pokazivali. Ostaje žal za boljim rezultatima, ali moramo gledati naprijed i nastaviti ovu borbu!

Svima želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere! Jednom Bijelo-plavi, uvijek Bijelo-plavi!", stoji u objavi kluba na Facebooku.
  • ElDorado
    6.5k
    Izgleda da nam Jagušić postaje nedostupan....
  • FazeN
    3k
    Baš je sad izašao članak njegovih ponuda kad je na pretpozivu, klasično Škegrino pumpanje cijene igraču kroz njegove lažne kanale.
  • Goncalo Santos
    1.8k
    navodne ponude iz rusije dolaze iz srpskih menadzerskih krugova, buduci da se ovdje vec pisalo o tome s kakvim ljudima notorni skegro radi onda ovo ne treba ni malo cuditi. Takve ponude uglavnom sluze samo za menadzersko nabijanje cijene i jacanje pregovaracke pozicije. Takoder otkad su rusi izbaceni iz uefa-inih natjecanja, rizicno je raditi poslove s njima. Svi transferi se placaju u ratama, a buduci da rusi vise nisu pod uefa-inom palicom, cesto prestanu placati rate ili plate samo manji dio i tu ih se ne moze sankcionirati jer su vec izbaceni. Tako da cisto sumnjam da se itko od hnl klubova moze kockati i riskirati da ih ne plate.
  • miro
    7.7k
    Jagušić će otić za 7 milja isto kao i Fruk za 8 (na kurcu Škegru nosam)
  • lukaoj
    31
    Ide ko na Loksu danas? Dzabe ulaz
  • NKDZ86
    6.1k
    sad tek vidim da igraju protiv varteksa.
    nakon dosta godina dolaze ws na maksimir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet