• 000
    955
    GerT3HX.jpg

Dakle... Vraca se Hajrovic, napaljen poput siparice na ovu utakmicu. Ostali smo bez Stojanovica, Bjelica ce morati izmisliti nesto u zadnjoj liniji.
    Decki su motivirani, sjever ce otpuhati Cehe preko pruge na Borongaju, a na plavim bluzama je da to materijaliziraju.
    1. Koji klub ce biti na izvlacenju kuglica za sljedece kolo? (10 votes)
        Dinamo, drugo poluvrijeme iz Plzena ne moze se ponoviti
        90%
        Viktoria, nisu najatraktivniji, ali prolaze na iskustvo
        10%
  • Hipo
    408
    Dajte bez ovog "stadion maksimir zagreb" u naslovima tema domacih tekmi.

Dobivamo ovo na silu.

Želim u petak pratit ždrijeb na aparatima.
  • Bosna86
    13k
    Bogu hvala i sljedece gostovanje 3 hiljade ljudi u crnom i slika Stepinca preko cijele tribine... Pa nek Dea 9 clanaka napise
  • Infinity
    21.6k
    Bit cemo mi svi u petak na aparatima, samo ne znam hocemo li pratiti zdrijeb.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Nadam se da će Hajrovic jedan od tri ili četiri šuta koja će vjerovatno imati pogoditi onako kako je pogodio ovaj jučer. I da, iznenadilo me da Orša ima onako dobru ljevicu.
  • deda
    48.5k
    No kaj ste se smrzli, zgazit ćemo ih ko Jure četnike na Romaniji.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma kakvo gaženje, 1, 2:0 i to je to. Bit će tvrda tekma i juriš će tek krenut kad nekome propadne plan A, a to će bit pred kraj tekme.
  • deda
    48.5k
    Ma nećemo bezglavo, nismo djeca.
  • 000
    955
    Eventualni prolazak cu svakako proslaviti odlicnim plzenskim pivom, samo da opet ne iskoci neki Jelen, Pernica, austrijski zlocinac....
  • Infinity
    21.6k
    Ne spominji mi Jelena, cini mi se da me i danas vise boli on nego Pernica.
  • 000
    955
    Bas, kuda je ona lopta sve prosla... Uh.

Da li bi mogao Gavra od prve minute, kao svojevrsno iznenadjenje za Cehe? Nekako ga Nenad previse skriva.
  • Infinity
    21.6k
    EL u prvom kolu knockout faze daje prednost prvoplasiranim ekipama, tj. oni 'jaci' imaju prednost da uzvrat igraju kuci. Evo kako je su zavrsavali mecevi posljednjih pet sezona nakon minimalnog poraza u gostima.

Dortmund - Atalanta 3-2 (uk. 4-3)
    Celtic - Zenit 1-0 (uk. 1-3)
    Steaua - Lazio 1-0 (uk. 2-5)
    Bilbao - APOEL 3-2 (uk. 3-4)
    Gent - Tottenham 1-0 (uk. 3-2)
    Krasnodar - Fenerbahce 1-0 (uk. 2-1)
    Anderlecht - Olympiakos 1-0 (uk. 2-1)
    Midtjylland - Manchester United 2-1 (uk. 3-6)
    Sparta - Krasnodar 1-0 (uk. 4-0)
    Villarreal - Napoli 1-0 (uk. 2-1)
    Saint-Étienne - Basel 3-2 (uk. 4-4)
    Sevilla - Borussia Mönchengladbach 1-0 (uk. 4-2)
    Ajax - Legia Warsaw 1-0 (uk. 4-0)
    Guingamp - Dynamo Kiev 2-1 (uk. 3-4)
    Villarreal - Red Bull Salzburg 2-1 (uk. 5-2)
    Liverpool - Besiktas 1-0 (uk. 1-1, 4-5p)
    Dnipro Dnipropetrovsk - Tottenham 1-0 (uk 2-3)

Od 17 slucajeva, gosti su uspjeli nadoknaditi minus i proci dalje u 8 slucaja (47%). Sest puta je gost zabio gol vani i izgubio minimalno i tada je u cetiri slucaja prolazio dalje (67%). Tri puta je bilo 2-1 i u dva slucaja je porazeni uspio proci dalje (67%).

Nisu neki uvjerljivi podatci, ali ako zabijes gol vani mogucnost prolaza je 67% sto i nije malo. Poraz 1-0 vani je uglavnom znacio ispadanje. Nakon gola vani i minimalnog poraza uspjeli su ispasti samo Atalanta od Dortmunda i RBS od Villarreala sto i nisu neka iznenadjenja. Rekao bih neka nam se ponovi Midtjylland - Manchester United, al Manchester je gubio i uspio ih razbiti tek u posljednjih pola sata, ne zelim si takvim scenariom pogorsati zdravstveno stanje :rofl:
  • LovroZG
    1.3k
    Da li bi mogao Gavra od prve minute, kao svojevrsno iznenadjenje za Cehe? Nekako ga Nenad previse skriva. — Cavalera

Pa on je van stroja već duže od mjesec dana, bit će dobro ak bude na klupi uopće.
    Iako, kak su Petković i Andrić odigrali ove zadnje dvije tekme i nije nam Gavran sad prijeko potreban.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Gavran je lisica i u ovoj utakmici bi nam došao kao budali šamar, iskreno se nadam da će biti bar na klupi.
  • deda
    48.5k
    Uh, to bi već graničilo sa ultimativnim bezobrazlukom da je Gavro spreman, a da ga skrivamo. I ja se nadam, ali ipak sumnjam.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma može Gavro bit šta god, al ja stvarno ne bi volio da mi u takvoj tekmi otkrivamo dal je on spreman il ne.
    Isto vrijedi i za Moharramija. Nije jučer loše odigro, al ne možeš mu nakon jednog dobrog poluvremena dat šansu u ovakvoj tekmi. Previše je tu rizika, tj. nepoznanica.

Jedine su dvojbe Rrahmani ili Šitum na beku i ko će ić u sredinu uz Olma. Ne bi me Moro il Majer iznenadili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.