• Masto
    323
    Nadam se da ovo jučer nije bio dokaz zašto igra hnl a ne la ligu
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Villar mi je možda i najveće razočaranje. Doveden je za 3 milijuna, a ne pokazuje baš ništa. Jasno je meni da je izvan ritma i da je na klupi, ali to apsolutno nikako ne opravdava njegovu nonšalantnost i šetnju po terenu. Doslovno se vidi da zna s loptom i da nije neka prevara što se tiče igračkih kvaliteta, ali voljni moment mu je očito na -10. Ne razumijem ni kako se planira vratit u prvih 11 ako svaki put kad dobije priliku šetka po terenu i usporava igru.
  • miro
    7.7k
    Meni samo nije jasno jel moguće da u La Ligi veznjaci nemaju nikakav pritisak, jer osim okretanja desno oko svoje osi nisam primijetio neko pružanje otpora strašnoj veznoj liniji Vukovara
  • fakin
    1.6k
    Ovo je igrac koji ce izgledati odlicno ako igraci pored njega znaju igrati. Nemre on sam, nije fantazista. Ako krenu ostali igraci bolje igrati on ce biti odlican, ako ne izgledat ce kao protiv Vukovara
  • Marc
    629
    Ma lik igra nogomet na razini devedesetih. Ko da gledam puno lošiju verziju Robija Prosinečkog ili lošiju verziju Nike Kranjčara i Hrvoja Štroka… spor i carinjene lopte, premda vica ima, al to ne prolazi u današnjem nogometu
  • Carrasco
    6.4k
    Plaćen 3 milijuna eura, a Vrba pušten za 250 tisuća eura. Jebeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.