• scooniepenn
    5.8k

Ima i te kakve logike, jer ne znam koja bi budala pristala braniti u Kupu i potencijalno si zatvoriti vrata Svjetskog prvenstva, jer je lako moguće da mu to bude prvi i zadnji ili jedan od 2 do tri nastupa do kraja sezone. Nije ista situacija s igračima i golmanom, ovdje je preveliki rizik.
  • mrgud
    549
    Čim je zamjena na klupi znači da računaju na njega
  • fakin
    1.6k
    isto tako ulaskom u 80. min protiv osasune bi isto to napravio, a on je prije 2 dana bio jedini golman na klupi girone, znači da se moglo dogoditi da mora ući
  • Zagi
    12.6k
    Girona ga plaća ljudi moji. Ak im se ozlijedi golman, Livi upada.
    Postoji valjda neka odgovornost kada potpišeš ugovor?
  • scooniepenn
    5.8k
    Moglo se dogoditi u teoriji, ali nije. To bi ujedno značilo da se Gazzaniga ozlijedio pa bi imao priliku zauzeti mjesto među vratnicama na duže vrijeme ili da je dobio crveni pa bi opet dobio najmanje 2 utakmice da se pokaže. U svakom slučaju na njegovom mjestu bih priopćio da ću radije 2 mjeseca prosjediti na klupi, nego si zeznuti ostatak sezone inastup na Svjetskom prvenstvu.
  • fakin
    1.6k
    Ali on to nije napravio posto je u prvenstvu uredno na klupi kao jedini golman, to ti govorim cijelo vrijeme
  • Dudu9
    1.9k
    Bara je pričao da se Livaković odrekao 80% ugovora što ima u Feneru, da bi otišao branit tako da imaju ga za neke sitne pare
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Ja bi na zimu išao i po Baturinu na posudbu, ovoj ekipi je nasušno potrebna jedna prava desetka.

Baturini SP opasno visi.
  • Infinity
    20k
    Nisam o ovome razmisljao, ali mislim da nisi lud. Dok je Paz u Comu, Baturina tu ozbiljnih minuta nece vidjeti. Mogao bi nam biti od velike koristi, pogotovo u Europi. Como bi na ljeto dobio igraca koji je igrao ozbiljne minute, a Baturina bi imao priliku da zaradi put na SP. Profitirale bi sve tri strane.
  • Droljo
    22.2k
    Postoji valjda neka odgovornost kada potpišeš ugovor?Zagi

Postoji i bol u leđima...

ovoj ekipi je nasušno potrebna jedna prava desetka.Svi na Sjever

A? Pa imamo vidovića, stojkovića i mudrog za tu poziciju i niti jedan ne igra...
  • Crni86
    16.4k
    nije li bila prica da je zvone htio gradit ekipu oko batija, ali da je on reko da zeli ic?

Ako je bilo tako, neka on samo sjedi na klupi u comu i dalje.
  • Big Daddy
    1.6k
    Na zimu obavezno po Livija i Batija. Kaj se mene tice, obadvijicu na posudbu, Livija najradje kupiti. S moze i Orša.
  • Goncalo Santos
    1.8k
    nije rjesavao utakmice u hnlu, viroze, biranje utakmica, dobijao je i bukvice o zalaganju... Nek mu je sretno u comu, dobro smo i prosli s njim.
  • rakurs
    1.9k
    Na zimu obavezno po Livija i Batija. Kaj se mene tice, obadvijicu na posudbu, Livija najradje kupiti. S moze i OršaBig Daddy

Ja bih volio vratiti i Petkovića, pa čak i Pjacu. Ne bi nam na odmet bilo vratiti niti Ademija, nije baš standardan u Ujpestu. Probat čak i Sučića vratit, zašto ne.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    U nogometu se stvari promjene preko noći,pogotovo u sezoni kad je SP.

Mi sa Livijem,Baturinom i Bennacerom možemo složiti ozbiljnu priču za nokaut fazu EL, a imamo i problema sa kreacijom u igri dosad po viđenom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.