• NORTE
    20.8k
    Uskoro ćemo saznati hoće li Bodo postati prvak, ako ne postane otvara nam se dobra prilika u slučaju da Olympiakos na kraju flopa sezonu.
  • periklo
    282
    Za nas odlični rezultati naših glavnih konkurenata u LP za direktni ulaz u LP dogodine:

Bodo Glimt - izgubili 1:3 u gostima protiv Galatasaraya
    Olympiacos - izgubili 1:6 u gostima protiv Barcelone
    Kopenhagen - izgubili 2:4 doma protiv Borrusije
    Qarabag - izgubili 1:3 u gostima protiv Atletica

Sratno nam večeras!
  • periklo
    282
    Rezultati naših glavnih konkurenata u EL/KL za direktni ulaz u LP dogodine:

Celtic - dobili 2:1 doma protiv Sturma
    Rangers - izgubili 0:3 u gostima protiv Branna
    Salzburg - izgubili 2:3 doma protiv Ferencvarosa
    PAOK - dobili 4:3 u gostima protiv Lillea
    Ferencvaros - dobili 3:2 u gostima protiv Salzburga
    Crvena Zvezda - izgubili 0:2 u gostima protiv Brage
    Basel - izgubili 0:2 u gostijma protiv Lyona
    Maccabi - izgubili 0:3 doma protiv Midtjyllanda

Shaktar - izgubili 1:2 u doma protiv Legije
    Slovan - izgubili 0:1 u gostima protiv AZ-A
    Legia - dobili 2:1 u gostima protiv Shaktara

Opet jedna odlična večer - samo četiri konkurenta su pobijedila (dva su pobijedila druge izravne konkurente), ostali su svi izgubili - Dinamo povećava prednost na onoj tablici...

Idemo dalje!
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Kada bi sad europska sezona bila gotova, startali bi iduću kao 24. liga Europe...znači li to da onu tamo prvak kreće od 1. pretkola? A nekad smo računali kaj nam treba za top 15, ah..
  • Dudu
    2.7k
    Netocno, startali bi iducu sezonu kao 21.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Na stranici sam gledao, nama se oduzima sezona od 6 bodova, više od svih ovih "okolnih"
  • Dudu
    2.7k

To ti je za sezonu 2027/28, a nema smisla gledat prije nego odigrana ova i sljedeca
  • periklo
    282
    Rezultati utakmica u prvenstvima naših glavnih konkurenata za direktni ulaz u LP dogodine:

Bodo Glimt - dobili, drugi su u prvenstvu s bodom manje i utakmicom manje od Vikinga. još imaju 5 utakmica do kraja prvenstva.
    Olympiacos - dobili, drugi su nakon 8 kola.
    Kopenhagen - igrali neriješeno, treći su nakon 12 kola.

Celtic - izgubili, drugi su nakon 9 kola.
    Rangers - dobili, peti su nakon 9 kola.
    Salzburg - dobili, prvi su nakon 11 kola s utakmicom više.
    PAOK - dobili, prvi su nakon 8 kola.
    Ferencvaros - izgubili, peti su nakon 11 kola s utakmicom manje.
    Crvena Zvezda - igrali neriješeno, prvi su nakon 9 kola.
    Basel - izgubili, treći su nakon 10 kola.
    Maccabi - igraju sutra.
    Midtjylland - dobili, drugi su nakon 13 kola.

Shaktar - dobili, prvi su nakon 10 kola.
    Slovan - izgubili, treći su na tablici nakon 10 kola s dvije utakmice manje.
    Legia - igrali neriješeno, deseti su nakon 12 kola.

Opet jedan tjedan sa okej rezultatima - najviše pažnje će nam idućih mjesec dana okupirati Bodo Glimt, sezona im završava 30.11. Nadamo se da neće obraniti naslov, iako kažu da su šanse za to ispod 30%...
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Viking igra sa svima koji su donji dio ljestvice, a Bodo ima još par zajebanijih. Ako ništa drugo za mjesec dana ćemo znat borimo li se dalje ili smo jednog skinuli s one stvari. Imam predosjećaj da će nas opet sjebat Oly ili šugavi Šahtar koji ima prelagan ždrijeb i ne bi se čudio da ode do polufinala
  • periklo
    282
    Nije nas Oly zeznuo lani koliko smo se zeznuli sami :grin:

Ja bih bio zadovoljan da "samo" budemo ispred Copenhagena i Shaktara i da idemo odmah u PO za LP... Ali prije toga treba uzeti domaću titulu :cool:
  • Beowulf112
    420
    Kako stojimo sa nacionalnim koef nakon pobjede rijeke u europi?I tu guramo dobro mi se cini
  • Dudu
    2.7k
    Samo 22 zemlje su bolje od nas u ovom trenutku :lol:

Slovenija iznad nas s 3.625 skupljenih, mi smo na 3.25
  • vjeko1701
    20.2k
    Da budemo fer, ipak smo mi preskočili pretkola, efektivno je bio klub manje skroz do grupe i to onaj koji obično najviše skupi.

Inače, ne stojimo baš jako dobro. Treba nam još barem 6 pobjeda (mi + Rijeka) samo da nadoknadimo ono kaj gubimo iduće sezone.
  • Infinity
    20k
    I Dinamo i Rijeka bi trebali napraviti cudo da bi uopce imalo smisla pratiti koeficijent lige. 8.125 HNL zaostaje za 15. Svicarskom, a ista ima tri predstavnika u grupi.

Iako smo mislili da ce sirenje takmicenja donijeti vise ucesnika u grupi, ipak se ispostavilo da HNL nema kvalitetu, ali da ju konkurencija ima. Za HNL bi bilo bolje da se broj klubova u grupi smanjio, jer bi Dinamo sam lakse izasao na kraj s manjim brojem klubova konkurencije, te bi liga mozda i dosla do top 15, iako meni taj peti predstavnik vise nije zanimljiv kao sto je nekada bio. Top 10 i direktan plasman u LP bi me zadovoljilo, ali je to jako, jako daleko. Ne bih rekao da je nedostizno, jer se oko tih mjesta vrte Belgija, Turska, Ceska, Grcka, Poljska, Norveska, lige cije protivnike redovno samaramo. Samo ili 'samo' da ih pored nas pocne samarati jos netko.

Problem lige je to sto ce se nekakav Hajduk ili Rijeka teze plasirati u grupu nego sto ce tamo uzeti bodove. Rijeka je kao prvak pala skroz do KL, ali tamo ipak dobije Spartu. Uzeli bi i tovari sigurno neki bod da su sposobni doci do grupe. Osijek ne zelim ni spominjati, svake sezone cu navijati da cetvrti bude bilo tko osim njih. Varazdin da je imao malo srece igrao bi KL sad, a nakon sto su ipak skupili nesto iskustva nadam se da ce biti medju cetiri ekipe lige i da ce iduce sezone biti jos bolji. Vjerujem da ce prije napraviti rezultat nego ovi vjecni europski luzeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.