• rokikaciga
    6.4k
    Zona gori, traži se otkaz rokikacige. Nema više ni Zvone Bobana, euforija je trajala ravno 6 mjeseci.

NdhY1Qq.png

CSloTpl.png

Moram priznat će i mene i Kovu golmani doći glave. Tri utakmice su primili gol u 90+. Mogao sam i ja možda reagirati ali ako primiš dva gola uz xG od 0.7 o čem pričamo?

Čekam siječanj da mogu dovest novog golmana i rasprodat 70% igrača u U19 jer je previše igrača pod ugovorom.
  • Droljo
    22.1k
    Jel se može za neku stariju verziju skinuti update pa da se krene od ove sezone?
  • San Lorenzo
    22.6k

Možeš skinut neslužbeni roster update, ali krećeš od ljeta 2023.
  • rokikaciga
    6.4k
    Ima. U opisu krivo piše

O355g0u.png
  • Droljo
    22.1k
    a neki pack sa grbovima i to?
  • ivanlivno
    24

warcraft, starcraft, CoH, medieval 2 total war do dan danas prvog instaliram na novi komp
  • rokikaciga
    6.4k
    Imaš i to na stranici fmscout
  • Filip85
    1.1k
    starcraftivanlivno

Vječna igra ! Kao i dvojka...šteta što Blizzard nije što je nekada bio pa nisam optimističan glede trice... :/
  • jedan u nizu
    15.9k
    Ja sam skinuo samo database od ove godine, ali sa startom iz 2023. Za taj fix nisam ni znao.
    U ovom se krece od starog datuma, ali godine igraca su presaltane pa je realno stanje.

https://www.fmscout.com/a-fm24-to-fm26-dlc.html

Jos nisam dosao do europskih natjecanja pa nisam bio siguran hoce li biti novi ili stari sustav.

Inace ne los update, svi transferi su up to date, sve promocije, sve je tu.

Imam i Belinha i Varelu, i imaju potencijal od 5 zvjezdica, ali ocjene im nisu pregenijalne, pogotovo one fizicke, vidjet cemo sto ce ispast s njima.

Sto se tice FMa, dosta pratim recenzije, i dalje su uglavnom negativne. Siguran sam da ima vise ljudi koji su ok sa novom verzijom a jednostavno nisu na forumu ili drustvenim mrezama, ali svejedno je pozamasan broj nezadovoljnih. Nadam se da ce to natjerati SI da se malo promjene i prilagode.

Mislim da ako zele smiriti svoje vjerne kupce da moraju napraviti nesto od sljedeceg:

-poprilicno temeljite promjene UIa, mogucnost prilagodbe svih tih plocica, njihovih velicina i sadrzaja. Kao i neke informacije da budu dostupnije i vidljivije, a ne da moras 7 puta klikati da bi vidio top strijelce lige
    - dozvoliti modiranje i proizvodnju vlastitih skinova. Siguran sam da ima ljudi koji ce napraviti FM24 skin
    - napraviti jos jedan skin, i to FM24 skin. Igra je ionako copy paste stare, vecina stvari je kopirana, dodali su stvari koje se svima svidaju, a to su promjene u taktici, ulogama igraca, match engineu. Dok je ostatak samo prepisan. Znaci samo su radili na novom sucelju. Kopirat stari sustav nije tesko jer im je vecina kodova napisana, pa vjerovatno to mogu 'lako' napraviti do zimskog updatea. Neka novi skin i bude kao DLC koji se nadoplacuje, necu imati problema s tim.

Isli su zadovoljiti konzole i casual korisnike. Zadnji FM je imao oko 20mil igraca, daleko najvise u povijesti, a samo nekakvih 5mil je igralo igru vise od 5 sati. Najveci broj je onih koji su dobili igru na nettflixu, ili kojim vec platformama, igrali koji sat i nikada se ne vratili.
    Naravno da gledaju profit i da se okrecu vecini, jer su radili igru iskljucivo za konzole. Nadam se da ce ih negativne kritike natjerati da malo promisle i o onima koji igru zapravo i igraju, a ne samo upale jednom/dvaput.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.