• jedan u nizu
    15.9k
    Nemam problem sa prefiskom GNK, ali i mene smeta ta kratica koja se prikazuje.

Kao da za Milan pise samo AC,

Ili recimo da stave da igraju AFC - AFC, koga biste odredili?
    Fiorentina protiv Ajaxa, ili pak mozda neki Bournemouth je tu negdje?
  • pešća
    534
    Pa ako je kroz cijelu prošlu sezonu i sve prethodne pisalo DZGdoubletrouble

To je u teoriji krivo jer je službeni naziv kluba GNK Dinamo. ZG predstavlja Zagreb a Dinamo to nema u imenu. NKDZ
  • Bosskovitz
    19.4k

Dinamovcima se 70-ak od zadnjih 80 godina nametala ne čak ni jedna, nego nekoliko tendencioznih i netočnih varijanti klupske povijesti prilagođenih političkim i interesnim narativima. Treba i to uzeti u obzir u ovom slučaju. Nije lako promijeniti desetljeća i desetljeća sveobuhvatne propagande koju mnogi dijelovi našeg društa i dalje pokušavaju nametnuti. Srećom, sve ih je manje i manje.
  • NORTE
    20.8k
    Službeni Uefa CL proizvod
    K4Tmrdb.webp
    Castore
    K4TDITB.webp
    Službeni gnk dinamo web
    K4u92ft.jpg
    EL vizual dinama
    K4uKwFV.jpg
  • Tom Hanks
    4.3k
    Ja sam čuo da ako si za NKDZ da si crveni,plod ispiranja mozga i propagande...mora se na ge en ka brijat samo
  • Filip B
    84
    Meni je “Gradanski” sasvim uredu povijesno zaokruzivanje price, ali cinjenica da je taj epitet gradanski dodao najveci seljacina ikada me boli…
  • Majki2111
    4.2k
    Celta je loša. Igraju 5-2-3 i brane se u 5-3-2. Igraju spor tempom al direktan nogomet. Bit će hrvanje s Borjom Iglesiasom. Najbolji segment im je tranzicija. Imaju vižljasta i brza krila koja imaju vica u igri. Al dekoncetracija u izgradnji igre i loši su u defanzivnom skoku. Svaki prekid je opasnost po njih.

Dobro zatvaraju sredinu pa će naša zadnja 4 morat dobro distribuirat loptu prema naprijed.
  • deda
    42.1k
    Dat će se s njima igrat jer stoje na široko, ostavljaju puno prostora. Dobro si primjetio niski su i slabi u skoku.
  • fakin
    1.6k
    Samo da nas ne docekaju u niskom bloku :lol:
  • pešća
    534
    To bi nam bio kompliment. U istom tjednu niski blok protiv Dinama i Barcelone.
  • fakin
    1.6k
    Je, samo sto od takvih komplimenata gubimo bodove
  • M94
    2.2k
    Šteta bi bila doma kiksat protiv mrtve Celte...
  • fakin
    1.6k
    Celta vrijedi 140 mil eur, mi 67
  • M94
    2.2k
    Celta vrijedi 140 mil eur, mi 67fakin

mi bi skupili bar jednu pobjedu u 10 utakmica u La Ligi da smo tamo.

e: evo sad sam zacoprao
  • Dzoni
    2.5k

Dinamo bi vrijedio barem 50, a možda i više posto da igra u La ligi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url