• Hebimir Strašni
    146
    Njemu je bolje da ne brani niti jednu tekmu do zimskog prijelaznog roka jer onda može tražit novi klub u protivnom ako odigra bar jednu tekmu ovu polusezonu nema pravo do ljeta ponovno tražit novi klub.
  • Haza
    10.9k
    Da se referiram na članak Germanijaka, jer očito je da nemaju ok info.
    Krivak nije načelno dogovoren od strane Hajduka. U petak je bio sastanak Vučevića i predstavnika igrača, Vučević se raspitivao o Krivaku, i želi ga dovesti na zimu ispod cijene, jer misli da mu ugovor ističe na ljeto.
    Međutim Lokomotiva će iskoristiti opciju produljenja ugovora na još dvije godine, tako da diskontna cijena ne dolazi u obzir.
    Krivak će dobiti službenu ponudu Sturma Graza u iznosu od 1.5 mil eura, koju Hajduk ne može nadmašiti.
    Mi ćemo ići prema Jagušiću, nećemo sigurno dovesti i jednog i drugog.
    Budem se raspitao za Jagušića preko Belupa, kako oni dišu.
  • rakurs
    1.9k
    Međutim Lokomotiva će iskoristiti opciju produljenja ugovora na još dvije godine,Haza

Već je iskoristila, potvrdio je Šikić za Sportske.
  • Kumerle
    1.8k

Jagušić mi se čini puno ozbiljniji igrač i potencijal od Krivka.
    Volio bih da ga dovedemo.

Jučer sam pogledao sažetke, 3-4 odlične reakcije, a i kad god ga gledam, ozbiljan šut, slobodnjaci, razmišljanje, okomitost.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Ma Jagušić je top...i u glavi i igrački
  • austrijanac
    8k
    Samo Jaga momci.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Jagušić je meni top, jedino kaj još jedan od tih igrača kaj ne znamo poziciju. Desna osmica, desetka, desno krilo? Kada dođe mislim da će definitivno trebat jedan semestar se školovat zbog toga.

Druga stvar kad se opet golman otvorio na temi Vukovara. Ako Livi otpadne kao opcija, može li se Čavlina povući na zimu pa da dobije šansu? U Comu ne će skupit ni 2 tekme, a vako i onako na ljeto moramo opet smislit kaj s njim, pa zakej mu ne dat proljetni dio sezone da pokaže može li ili ne
  • Crni86
    16.3k
    Kako otvorit hnl bunker

Benacer/misic na sestici, jagusic i stojkovic/vidovic na osmicama.
  • Zg123
    2.7k
    Hahah pa oni dolje stvarno imaju neke dijagnoze kad su mislili da mogu dovesti Krivaka i da Sikic nema asa u rukavu po pitanju produzenja ugovora.

Meni je osobno Jagusic puno zanimljiviji igrac, ovo mu je treca sezona u hnlu i bez problema bi bas odresio kesu za njega
  • vjeko1701
    20.1k
    Nekako bi bilo najlogičnije dovest Jagušića na zimu da se kroz proljeće aklimatizira. Na ljeto prodaja Stojkovića i ubacivanje Jagušića na njegovo mjesto. Tu je najveći problem kaj je Stojković trenutno u padu.
  • Sibirski plavac
    7k
    U zimskom roku primarna meta treba biti novi golman. Baš me zanima kakvog će asa iz rukava Zvone izvući. Koja bi to euforija bila da dovede golmana sličnog renomea kao recimo Bennacer. :fire:
  • FazeN
    2.9k
    Idealan svijet što sam pričao s nekim ljudima,
    Beljo proigra, Matković se oporavi,
    iduća sezona Kule prodaja za dobru lovu, Matković zamjena dolazi.

Stojković bi trebao biti naš novi idući Baturina/Sucic te dobru lovu nam donesti a zamjeniti bi ga trebao sigurno Jagusic.

To je neki idealni plan nekih ljudi, a da kažem iskreno i meni lijepo zvuči.
    FazeN

@vjeko1701 na pravom si putu :razz:
  • vjeko1701
    20.1k
    na pravom si putu :razz:FazeN

Nisam li uvijek? xD
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Plan dobar sam kaj Stojkovića jedino možemo dat u Westerloo za 3 mil maks u ovom trenu i to ako oni vide potencijal da naprave nekaj od njega. Nažalost ne vidim da se to radikalno okreće, on bi baš morao napravit "Ivanušec switch" i sam rješavat utakmice do kraja. Ova neka fora 4 HNL gola i par asistencija nema tu kruha
  • Jaki991
    477
    Da li se zna koja je otkupna klauzula Maura Perkovica na kraju sezone, i mozemo li ga zadrzati ako ga poljaci zele otkupiti ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.