• hardek
    6.9k
    Nažalost mi više nismo ono čime se godinama hvalimo a to je razvojni klub. Sve ove tablice najboljih škola koje se objavljuju su rezultat od zadnjih 10tak godina al trenutno smo jako daleko od toga. Odmaknuli smo se od nečega što nam je praktički DNK kluba
  • Paggini
    73.7k
    moze jedini parirati Garcii taktickiE46

Ne bi da Kovacevic ga nije potpuno nadigrao na Poljudu, a uz to, Kovacevic nije ispao sramotno od Shqinama, nego je dobio jebenog Fenera i Maccabi, uz eto sramotan x protiv Malmoa.

Ajde malo postovanja barem
  • rioda
    11k
    Carević kao da vodi 3:1, lagano dvije zamjene u dva navrata u sudačkoj nadoknadi :grin:
  • Jos-Optimus
    7.6k
    bit ce kasno dok mi ovdje shvatimo? Svjestan si da mi ne odlučujemo? Hajduk je ok, ali isti taj Garcia je taktički nadmudren od Kovačevića u derbiju...ni ja nisam sretan kako trenutno izgledamo, ali zaista i isključivo sve ovisi o nama. Ovo kako sada igraju je otprilike što je bilo i pod Lekom na početku
  • Omake
    12.9k
    I Od Čabraje s igračem više prije tri kola
  • Georg Koch
    6.8k
    Anketa na kraju godine treba glasiti:

Da li je veca psihijatrija na Zoni nakon sto Hajduk pobjedi jednu Goricu ili kada Dinamo remizira sa Malmom (te ima 7/9 bodova)?

Ne mogu vjerovati da idete do te krajnosti da je Gorica u 11.kolu pustila Hajduku, spustila gace, Carevic se veseli golovima tovara, a protiv nas zapnu iz petnih zila. Smijesno.
    Nitko nama nije kriv sto smo odigrali lose do bola tu tekmu. I nisu u svemu na svijetu neke zavjere.

Previse pocinjemo liciti na zgadiju s juga, a to je uzas.
  • Nolifer
    12.9k
    Ovi iz gorice su bljutavi, prema nama su nabrijani, a sa ovima zaborave igrat nogomet, car je gol :vomit:
  • Omake
    12.9k
    Hipotetski scenarij. Bivši igrač Dinama je trener kluba. Za taj klub igra par bivših juniora Dinama I rođenih Zagrebčana. Taj klub protiv Dinama u dvije utakmice napravi tri penala i dobije crveni. Kakvi bi bili medijski natpisi?
  • FazeN
    2.9k
    Hipotetski scenarij. Bivši igrač Dinama je trener kluba. Za taj klub igra par bivših juniora Dinama I rođenih Zagrebčana. Taj klub protiv Dinama u dvije utakmice napravi tri penala i dobije crveni. Kakvi bi bili medijski natpisi?Omake

U sridu, kradem ovo.
  • Zagreb1992
    2.7k
    Gorica od kad se vratila doma uzela samo 3 boda i to protiv Slavena ..sve porazi ..ne pušta Carević koliko su oni očaj postali u zadnje vrijeme
  • Tongo Doumbia
    7k
    Kakva je bila utakmica. Gorica se stvarno sklanjala ili me prijatelji podjebaju? Vidim da su pet žutih imali…..
  • CastAway1986
    4.3k
    Ne treba dramiti al previše se ovdje podcjenjivacki gleda na tovare i predviđa se gdje ce unaprijed izgubiti bodove a bez obzira na besparicu , ispadanje od amatera iz Albanije i izostanak najboljeg igraca prvi su na ljestvici trenutno a uz to neka ideja u igri od strane trenera se vidi a da ne govorim od par mladih igraca koje ce isprofilirati u ovoj sezoni..Vjerujem da ce Dinamo na kraju uzeti naslov ali ne mogu se oteti dojmu da oni zasad lakše rješavaju ove "manje" utakmice
  • Klenx
    9k
    Hipotetski scenarij. Bivši igrač Dinama je trener kluba. Za taj klub igra par bivših juniora Dinama I rođenih Zagrebčana. Taj klub protiv Dinama u dvije utakmice napravi tri penala i dobije crveni. Kakvi bi bili medijski natpisi?Omake

Bacio sam oko malo na temu, i vidim da se opet ponavljaju iste greške koje sam i napisao u postu prošli tjedan (ne mislim tu na tebe, nego općenito).
    Opet ste potrošili dva sata vremena, opet se čudite kao pura dreku što je Hajduk dobio Goricu i opet je Garcia trenerski mag, a Kovačević odron.

Stvarno ste mazohisti.
  • MarK
    1.1k
    tu smo sami krivi. Igramo s njima utakmicu na jedan gol, s pola snage, oni vide da mogu s nama i riješe nas. Sad kad vidimo kakvi su ajmo se i mi napaliti i trpati do besvijesti kako bayern trpa svoje žrtve. Samo gazi do kraja. Tek tada ćemo uživati respekt i njihov strah. Ovo se odnosi na sve ostale. Barem jednom u sezoni moramo svakoga vratiti u juniore.
  • Hnlovac
    3.6k
    neprepoznatljiva promjena mentaliteta unazad koju godinu

Čim nije +10 nakon 11 kola odmah psihijatrija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url